j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2016 eu am fost la ea acum 1-2 ani, poate nu mai are chef.... am fost multumit de servicii, de ea nu prea, are burta aia hidoasa, nu as fi intrat cu ea dar din lipsa de altceva ca era tarziu si colega ei nu putea, ca pe aia as fi fututo eu.... m-am ales cu ea dar am plecat multumit ca si servicii.. eu am fost la apartament curat, nu in cotetul ala in care sta acum, da plm, dupa cum spune ea nu conteaza locatia
andreyu__ct Reputație: -223 Postat Februarie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 8, 2016 Eu cred k pierde mult din cauza locatiei .. Dar ce sa faci asta este fiecare isi stie calculele lui .. 4
alexa champ Reputație: 128 Postat Februarie 17, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Februarie 17, 2016 Buna seara dragii mei disponibila pana la ora 2...Va pup si va doresc o sears frumoasa
alexa champ Reputație: 128 Postat Februarie 20, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Februarie 20, 2016 Buna ziua dragii mei.....disponibila.....Va pup si va doresc un wekeend placut 2
alexa champ Reputație: 128 Postat Februarie 26, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Februarie 26, 2016 Buna ziua dragii mei..Disponibilă...Va pup si va doresc o zi frumoasă
geomihai Reputație: 17 Postat Februarie 28, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 28, 2016 Dacă o mai avea și un peste în cotețul ală cu mucegai cum zic colegii e naspa
cosmingabriel Reputație: 146 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 28, 2016 Peste nu are. Am vizita-to si eu in decembrie o data. Intradevar locatia era nasoala si nu megea nici caldura. Dar ia, a compensat. A adus un calorifer iar atitudinea pro client. A doua oara desi a spus ca e disponibila si am sunat cu cateva ore. Am stabilit iar cand am ajuns la ea, nu mai raspundea la telefon. Aici are un minus. Trebuia sa ajung si la meciul viitorului deci m-am reorientat la o alta domnisoara si am renuntat definitiv. Sper sa ne revedem si anul viitor, dar in alta locatie
alexa champ Reputație: 128 Postat Martie 4, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Martie 4, 2016 Buna seara dragii mei....disponibila..va😙😙😙 si va doresc o seara frumoasa
alexa champ Reputație: 128 Postat Martie 9, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Martie 9, 2016 BUNA SEARA DRAGI MEI.....DISPONIBILA PANA LA ORA 4....VA PUP SI VA DORESC O SEARA FRUMOASA
babayul Reputație: 74 Postat Martie 9, 2016 Postat Martie 9, 2016 Mai raspunde si la tel ala si ia-ti o alta locatie
alexa champ Reputație: 128 Postat Martie 9, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Martie 9, 2016 Mai raspunde si la tel ala si ia-ti o alta locatie...Buna seara dragul meu imi cer scuze ca nu am raspuns poate eram ocupată în legătură cu locatia nu ma gandesc sa o schimb deoarece nu stiu cat timp voi mai sta in tara.....Si am si facut mici renovarii....Cand o sa ma întorc în vara ....o sa imi schimb locatia....Va multumesc pt intelegere ..va pup si va doresc o seara cat mai frumoasa:*:*
babayul Reputație: 74 Postat Martie 9, 2016 Postat Martie 9, 2016 Sper sa fie schimbare in bine,ca degeaba faci treaba buna, daca locatia lasa de dorit...Mai ai colega?
alexa champ Reputație: 128 Postat Martie 9, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Martie 9, 2016 Sper sa fie schimbare in bine,ca degeaba faci treaba buna, daca locatia lasa de dorit...Mai ai colega?...Nu dragul meu nu mai am colega...sunt singura in locative.:*
babayul Reputație: 74 Postat Martie 9, 2016 Postat Martie 9, 2016 Sper sa apuc sa te vizitez pana pleci,neaparat
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 9, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 9, 2016 ...
alexa champ Reputație: 128 Postat Martie 9, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Martie 9, 2016 Sper sa apuc sa te vizitez pana pleci,neaparat Ok dragul meu când doresti ma poti suna:*:*
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 9, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 9, 2016 Pozele astea doua nu te avantajeaza 2
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Martie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 9, 2016 Realitatea rareori avantajeaza . Bv ei ca arata ce se ofera .
babayul Reputație: 74 Postat Martie 9, 2016 Postat Martie 9, 2016 Plm...ne batem joc? Cica suna cand vrei,dar intra mesageria ...cine sa mai inteleaga?
coolman33a Reputație: -72 Postat Martie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2016 Poze care avantajez doamnisoara au cateva ani deja
alexa champ Reputație: 128 Postat Martie 9, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Martie 9, 2016 Realitatea rareori avantajeaza . Bv ei ca arata ce se ofera ....Multumesc dragul meu ...pupicii:*:*
alexa champ Reputație: 128 Postat Martie 9, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Martie 9, 2016 Plm...ne batem joc? Cica suna cand vrei,dar intra mesageria ...cine sa mai inteleaga?Plm...ne batem joc? Cica suna cand vrei,dar intra mesageria ...cine sa mai inteleaga?..Dragul meu sa te fac sa întelegi când sunt ocupată nu ras la telefon ...Si cand este închis tel inseamna ca nu lucrez...Iti multumesc pt intelege ...O seara frumoasa iti doresc ...Pupicii:*:*
babayul Reputație: 74 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Draguta eu te inteleg perfect,dar ai spus sa sun cand vreau...cam nehotarata :*
alexa champ Reputație: 128 Postat Martie 31, 2016 Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Oras:TOMIS NORD EUROMATERNA Postat Martie 31, 2016 Buna seara dragii mei....in seara asta sunt disponibila pana la ora 4.....Si noul numar de telefon este...0731755247...Va pup si va doresc o seara frumoasa
barosanu1 Reputație: 537 Postat Martie 31, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 31, 2016 Pozele astea doua nu te avantajeazaba bine ca nu , sunt poze care-l faceau sa saliveze pe obi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum