Sari la conținut

ALEXANDRA ... REVENIRE IN FORMA MAXIMA GARANTAT -0731061152

Postări Recomandate

• Oras:Energia
Postat

Buna ziua dragii mei....astazi sunt disponibila pana la ora 00....Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa....

Postat

Buna dimineatza dragii mei...astazi sunt disponibila pana la ora 23....Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa

Postat

f sexy poza,dar nu este noua

Buna dragul meu in curand o sa revin cu poze noi si mici modificari in legatura cu prestatiile ....si un nou numar de telefon pe care o sa il folosesc numai nimfomane....Te pup si iti doresc o zi minunata
  • Like 1
Postat

Buna dragul meu in curand o sa revin cu poze noi si mici modificari in legatura cu prestatiile ....si un nou numar de telefon pe care o sa il folosesc numai nimfomane....Te pup si iti doresc o zi minunata

Ce modificari in legatura cu prestarile vor fi?O zi minunata si tie...

Postat

Ce modificari in legatura cu prestarile vor fi?O zi minunata si tie...

O sa postel la momentul potrivit dragul meu...Supriza pupicii
  • Oras:La birou
  • Oras:La birou
Postat

Exista vreo posibilitate sa iti incepi programul mai devreme? (09:00-09:30) sau e prea de tot? :))

Postat

Exista vreo posibilitate sa iti incepi programul mai devreme? (09:00-09:30) sau e prea de tot? :))

Buna dragul meu de maine incep lucrul de la ora 8:30 dimineata...te pup si iti doresc o seara minunata..
Postat

Zi de surpriza aia

Buna dragul meu....la sfarsit de saptamana...Te pup dulce si iti doresc somn usor....Noapte buna va pup
Postat

Buna dragii mei cum am spus recent ca imi voi schimba numarul de telefon noul numar este :0732949319 si acesta va si ramane pentru mult timp....astazi sunt disonibila pana la ora 04 dimineata....Va pupacesc si va doresc o zi minunata

Postat

Buna dragii mei cum am spus recent ca imi voi schimba numarul de telefon noul numar este :0732949319 si acesta va si ramane pentru mult timp....astazi sunt disonibila pana la ora 04 dimineata....Va pupacesc si va doresc o zi minunata

Si restul, poze....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...