Sari la conținut

ALEXANDRA ... REVENIRE IN FORMA MAXIMA GARANTAT -0731061152

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

am fost ultima oara la tipa asta prin decembrie sau inceput de ianuarie pe un ger de crapau pietrele , dar n-o sa mai ma duc in viata mea la ea . am fost client fidel al acestei persoane si am vizitat-o prin tot orasul pe unde a tot umblat dar in ultimele dati desi i-am platit pentru servicii totale nu m-am ales cu mai nimic . ultima oara dupa ce i-am platit a avut tupeul sa-mi spuna ca "azi nu fac total" ....pai banii a stiut sa-i ceara far sa -mi comunice asta initial si chiar in totalitatea lor  .am trecut peste si i-am propus in schimb o ejaculare orala .ea plina de tupeu a spus ca face contra a 50 de roni ca asta nu a intrat in intelegerea initiala si deci se plateste extra. despre faptul ca este locatia ca o cocina cred ca nu mai trebuie sa spun pentru ca asta au spus si altii dar cred ca si ea s-a transformat intr-o ........atat la propriu cat si la figurat ce sta intr-o cocina. eu unul as propuneo la rubrica "de evitat" desi  serviciile sale in sine nu sunt tocmai rele dar le face dupa cheful ei la aceleasi preturi. daca eram un nou venit as fi zis ca asa este la inceput dar nu este cazul....pacat pentru ea ca nu invata nimic din ce citeste pe acest topic.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici

am fost ultima oara la tipa asta prin decembrie sau inceput de ianuarie pe un ger de crapau pietrele , dar n-o sa mai ma duc in viata mea la ea . am fost client fidel al acestei persoane si am vizitat-o prin tot orasul pe unde a tot umblat dar in ultimele dati desi i-am platit pentru servicii totale nu m-am ales cu mai nimic . ultima oara dupa ce i-am platit a avut tupeul sa-mi spuna ca "azi nu fac total" ....pai banii a stiut sa-i ceara far sa -mi comunice asta initial si chiar in totalitatea lor  .am trecut peste si i-am propus in schimb o ejaculare orala .ea plina de tupeu a spus ca face contra a 50 de roni ca asta nu a intrat in intelegerea initiala si deci se plateste extra. despre faptul ca este locatia ca o cocina cred ca nu mai trebuie sa spun pentru ca asta au spus si altii dar cred ca si ea s-a transformat intr-o ........atat la propriu cat si la figurat ce sta intr-o cocina. eu unul as propuneo la rubrica "de evitat" desi  serviciile sale in sine nu sunt tocmai rele dar le face dupa cheful ei la aceleasi preturi. daca eram un nou venit as fi zis ca asa este la inceput dar nu este cazul....pacat pentru ea ca nu invata nimic din ce citeste pe acest topic.

@domnule gica ca in locatie  este mizerie am spus si eu,  dar tu stiai de asta si mai demult.

Te-au ajuns batranetile si iti este lene sa cauti alta? Auzi tu la el "am fost clientul ei fidel ...." treci tata si cauta alta de fapt mai bine spus altele 2-3-4-5 sa ai si de rezerva.

Tu te duceai la Alexandra (aka ramoramon) pentru oral cu finalizare si te inteleg tipa nu este de futut dar de muie este buna si de acord cu tine ca la 150 lei doar oral da-o dracului de treaba.

Eu cand am fost la ea, pentru prima si ultima data, m-a tratat corespunzator deci cel mai bine la ea este sa te duci o singura data ca se comporta OK, la urmatoarele vizite se intampla ce s-a intamplat cu tine o da in sentimente.

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...