Sari la conținut

ALEXANDRA ... REVENIRE IN FORMA MAXIMA GARANTAT -0731061152

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

buna ... limbi in cur  ti-ar place?

Sunt scumpe minutele nu? O fi greu sa dai un telefon sa intrebi? Daca nici atat nu poti, nu poti pune toate intrebarile intr-o postare?

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Salutare,am vizitat-o si eu pe domnisoara pe care am vrut musai sa o bifez avand eu o lista a mea de curiozitati.

In urma vizitei ii voi acorda urmatoarele note:

-locatie 6,cu indulgenta

-domnisoara 7,la fel cu indulgenta,pozele o avantajaza,mult! Partea buna fiind sfarcurile si labiile destul de generoase.

-oral 7.5,un pic fortat si cu urme de dinti,cel putin cand incearca deep

-normal 8.5,aici chiar cred ca ii place,sta in orice pozitie si se implica,daca s-ar fi umezit ceva mai mult ar fi primit chiar 9!

-anal nu stiu,nu am facut,nu ma intereseaza,in general...

Pret 100ron/numar 30min fara graba,achitati la sfarsit.Personal as mai vizita-o dar undeva la 70ron/numarul,cam asta ar fi un pret rezonabil raportat la ce primesti in schimb.

Sarbatori fericite!

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Eram intr-o seara prin cta, si cum nu prea ai ce face cine stie ce interesant...m-am decis sa o vizitez iarasi pe Alexandra(am mai fost si prin primavara pe la ea si chiar a fost super,ca daca as spune ok, parca nu e destul).

Am sunat-o, mi-a raspuns cu aceeasi voce sexy de "rrr-ita" (nsh dc dar imi place foarte mult cand aud o fata "rrr-ita"). Sta in aceeasi locatie, pe langa ANMB, aceeasi locatie ca si in primavara, mi-a prezentat "oferta" (O+N+A=100Ron numarul ; 200Ron ora, O-protejat si neprotejat, N+A-doar protejat).

Asa de final si niste note:

Oral:10 cu felicitari

Normal:9 (cu cateva ezitari,sau poate mi s-a parut mie)

Anal:9 (nu e o famtezie de-a mea, dar uite ca Alexandra mi-a placerea sexului anal)

Comunicare:10, foarte vorbareata, stie sa isi respecte clientii, te serveste cu un paharbde suc, apa, poti sa fumezi si o tigare cu ea, e ok)

Locatia:chiar nsh ce sa zic, pt ca nu pun.pret pe locatie, e o casa.batraneasca, are un pat de 2 persoane, deci e ok, nu te inghesuie cine stie unde...

Aspect:destul de placut, stie sa isi puna in evidenta cat mai bine darurile de la "Mama Natura".

Deci eu o sa revin de fiecare data, cand o sa am ocazia si posibilitatea.

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Mai esti in cta? Un nr de tel valabil?

Buna dragul meu .....mai sunt in cta pana pe data 23 decembrie...si ma poti gasi la nr...0768091133 sau 0736040828...te pup si iti doresc o seara frumoasa :kiss3

Postat

Buna dragii mei, mam gandit sa va fac o oferta pt cei pasionati de show lesbi, impreuna cu  colega mea cosmina oferim show lesbi real la pretul de 250 de lei 30 de minute,si o ora este 450 de lei.....pupicii :kiss3va asteptam

post-184393-0-19555300-1450719929_thumb.jpg

post-184393-0-90795500-1450719941_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...