eduarrdd Reputație: 228 Postat Noiembrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2014 Anuntul: COMPANIE INTIMA 2 fete oferim sex oral neprotejat, sex normal protejat, mici fantezii, foto reale din locatie, Zepter, Rond Alba Iulia, 02 Nov 04:03 0762.974.273 Locatia : Blocul Zepter, nu e la rond cum mai scrie in anunt. Apartament, camera unde am intrat e ok, dar nu are nicim o oglinda. Nota 8Fata: Poze reale. Sunt mai multe fete, bruneta e de etnie. Blonda, Alice, 23 de ani e bine proportionata, curata, nota 8 (sanii prea mici).Tarif: 60 finalizarea, 100 oraActiunea: imbratisari, saruturi doar pe corp, pus pe pat, morfolit, mi-a atras politicos atentia ca avem doar 20 minute. Pus prezervativul, oral placut, futut ea deasupra, apoi pe la spate. Geme frumos. Nota 8De revenit: nu este exclus, dar nu ma grabesc, mai sunt si altele.Cu bine, Eduarrdd 4
grey Reputație: 413 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2014 Parca stiam ca erau numai fete la vreo 30 ani in in cuibul asta. S a schimbat ceva? Sunt mirat ca e o fata de 23 ani.
eduarrdd Reputație: 228 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2014 Da, a aparut domnisoara
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2014 Citisem iniţial "BLONDA LĂRGUŢĂ - ZEPTER"...
viejoverde Reputație: 31 Postat Martie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2015 Bruneta din poze este cea din topicul de aici
Romero18 Reputație: 2 Postat Martie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2015 Anuntul: COMPANIE INTIMA 2 fete oferim sex oral neprotejat, sex normal protejat, mici fantezii, foto reale din locatie, Zepter, Rond Alba Iulia, 02 Nov 04:03 0762.974.273 Locatia : Blocul Zepter, nu e la rond cum mai scrie in anunt. Apartament, camera unde am intrat e ok, dar nu are nicim o oglinda. Nota 8Fata: Poze reale. Sunt mai multe fete, bruneta e de etnie. Blonda, Alice, 23 de ani e bine proportionata, curata, nota 8 (sanii prea mici).Tarif: 60 finalizarea, 100 oraActiunea: imbratisari, saruturi doar pe corp, pus pe pat, morfolit, mi-a atras politicos atentia ca avem doar 20 minute. Pus prezervativul, oral placut, futut ea deasupra, apoi pe la spate. Geme frumos. Nota 8De revenit: nu este exclus, dar nu ma grabesc, mai sunt si altele.Cu bine, Eduarrdd Am fost si eu o data acolo chiar pe aceasi numarul de telefon. Am fost cu o blonda frumoasa dar cu nota de GFE la -1. Patul? nu a fost, o canapeaua si nici extensibila. Foarte incomoda. Inainte de a incepe mi a sters pula cu un servetel umed asa de tare ca l-a usturat! Oral neprotejat, futeala pe canapeaua ca ma durut la umar. Si mie m-a zis la un moment dat ca aveam 15 minute (15 nu 20) si nu cu accent politicos. Finalizara? In gura, dar numai pt a evita sa se murdareste covorul! Nu ma mai intorc! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum