aniuta Reputație: 8 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2014 Vrei sa revii cu incredere?Sunt o doamna matura, 36 ani, cizelata cu mult bun simt, inalta, cu un corp proportionat de atleta. Astept sa ma suni pentru detaliile eventualei intalniri,anuntul este destinat pentru domni selectivi si manierati. Poze reale, vb rusa 6
kovalski Reputație: -7 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Noiembrie 3, 2014 Detalii pret servicii?
fanyyy Reputație: 95 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 7, 2014 Outcall?
carota62 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2014 Postat Noiembrie 7, 2014 Un numar de telefon pt cei interesati ??
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 1, 2015 imi amintesc cu drag de ania rusoaica, am cunoscut-o acum 2 ani , undeva in zona mall vitan, sevicii deosebit de bune la vremea aceea, atentie sporita la orice dorinta a clientului, aspect fizic deosebit , inalta ,zvelta ,frumusica la fata cu o melancolie in ochi specifica surorilor de peste prut, igiena desavirsita, sex oral foarte bun si o pasarica pe care nu am uitat-o nici in ziua de azi, cu labioare carnoase si un smoc elegant si ingrijit deasupra, foarte amabila. si corecta, am ramas o ora fara dubii, a meritat din plin cei 200 de ron, sex in cele mai nastrusnice pozitii, foarte maleabila, finalizare spectaculoasa pe fata , baie impecabila. nota 10 fara dubii. o recomand.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum