uvaovi Reputație: 133 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:calator prin lume Oras:calator prin lume Postat Noiembrie 3, 2014 Now! Studentă plăcută, 21/1.75/58kg, blondă, fund de invidiat, ofer clienţilor plăcerile de vis. Deţin loc şi mă deplasez doar la hotel. Sunaţi-mă! tel 0742482695 Am sunat acum cateva zile la anuntul de mai sus in incercarea de a gasi totusi ceva cat de cat bun in orasul asta. Prima data mi-a raspuns mesageria si in 1-2 min am fost sunat inapoi de domnisoara. Am programat o intalnire, are locatie pe langa Bila, mai exact pe langa BRD de la gara. Am ajuns in fata blocului si mi-a spus sa astept un min sa vina sa imi deschida usa. Intram in apartament, discutam putin de tarif si cat as vrea sa stau, platesc 200 ron pt 1 ora in compania ei, primesc un prosop luat de la uscat de pe un scaun( era inca umed de la clinetul anterior) si sunt poftit la baie. Dusul tasnea in toate directiile, era un fel de gel de dus da nu am avut curaj sa folosesc, m-am sters eu cumva cu prosopul ala da mai mult nesters am iesit si merg in camera. Incepe cu un oral nep bun, lins, supt, incercari de dt, fara ajutor de multe ori din partea mainilor, incerca sa il faca cat mai bine. Pune prezervativul si trecem la normal, fata deasupra, se misca binisor, caprita si termin in umeri craci. Igienizare cu servetele umede de data asta. Stam putin la vb, fata e de nationalitate romma, deci prea multe in comun nu am avut ce vb, incerca sa se faca placuta cu tot felul de dulcegarii, da nu au fost pe placul meu. Dupa nici 5 min de pauza sare iar cu botul in ala mic, s-a chinuit pana la ridicat, prea mica pauza, il imbraca iar si trecem la normal, schimbam cateva potizii, imi da cateva dume si imi piere tot cheful de futut, graba asta..., trece iar la oral cu gandul poate reuseste sa il ridice iar dar nimic. Ma imbrac si plec neterminat al 2 lea nr da si fara chef de futut pt cateva zile. Note:Gfe: 7 fata de alte panarame incerca sa se faca placuta, dar nu a fost pe gustul meuLocatie: 8 curat, fara mirosuri, locatie de fututFizic: 6, 60kg, 1.70 si ceva, tate mici, multe cicatrici pe corp, urme de taieturi, de bataie, ....plm urat, avea curu ceva maricel, nimic interesant pt mineOral: 8Normal: 7, se implica putin, da contre, da nimic specialAnal: nuAchitat: 200Ron/1 ora, mult pt cum arata si ce ofera Eu nu revin! 9
g00gle Reputație: -13 Postat August 22, 2015 Oras:In your Arse Oras:In your Arse Postat August 22, 2015 Observ ca si ea vrea doar o cafea in anuntul din ziar. Ajungem acolo si ne spune ca e 200 pt cafea? 1
coldfusion Reputație: 4335 Postat August 22, 2015 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat August 22, 2015 Natafletule....aia e Sophia si a avut acolo locatia....esti un ciomartan care-o face pe-a detectivul.
20cm Reputație: 69 Postat Februarie 25, 2016 Postat Februarie 25, 2016 Salut prietenasi, am nimerit si eu peste acest numar si cand am ajuns in locatie (reper BRD langa Billa) m-am oribilat. Creatura e o tiganca cu alunite paroase pe fata vergeturi pe picioare si un nasete naspa. Totusi stie sa vorbeasca, mai ales sa minta cica pentru mine a refuzat un alt client, cand evident lumea fuge cand vede cat de urata e.Concluzie nu va irositi timpul ca daca o vedeti cu siguranta nu o sa ramaneti. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum