Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .
Postat

De azi 18.02.2015 pana pe data de 12.02.2015 voi fi in elvetia zurich . La acest nr ma puteti gasi . 0041774383650... kiss

Vizitator chcalin
Reputație: 0
Postat

esti superba, foarte sexy

• Oras:Bucuresti
Postat

Esti in bucuresti 4-10 martie? Cat costa? Multsumesc

Postat

Esti in bucuresti 4-10 martie? Cat costa? Multsumesc

.... sunt in buc dupa 12 martie ... momentan sunt in elvetia... pret 200 lei o intalnire lejera .. si civilizata
Postat

Dar in brasov cand ajungi andreea??

... nu pot promite nimic .. voi fi in buc pentru scurt timp . Apoi plec din tara
Postat

Felicitari :)) si te astept acasa la Constanta :))

da voi fi in tara pe data de 12.03.2015 ... si  voi ajunge si acasa in ct....voi sta in tara pana pe data de 21.03.2015

Postat

Salut! Super pozele! Foarte sexy! În ce zona ești? As vrea sa ne vedem pt 1-2 ore dacă ești disponibila, (accepți sex activ și anilingus activ? Adică eu sa fiu pasiv în ambele ipostaze). Și cat ar costa. Te pup, A. Xoxo

Postat

Salut! Super pozele! Foarte sexy! În ce zona ești? As vrea sa ne vedem pt 1-2 ore dacă ești disponibila, (accepți sex activ și anilingus activ? Adică eu sa fiu pasiv în ambele ipostaze). Și cat ar costa. Te pup, A. Xoxo

.. Ajung joi in tara . Doar pentru cateva zile .. iar cu activitatea nu garantez 100% .. se face totul protejat . Ma poti suna joi si vom vorbi .
Postat

.. Ajung joi in tara . Doar pentru cateva zile .. iar cu activitatea nu garantez 100% .. se face totul protejat . Ma poti suna joi si vom vorbi .

Perfect! Mersi pt răspunsul rapid! E-n regula, protejat e perfect! Te sun joi (la 0731228302). Cam în ce zona ești în București? (eu sunt în Romana). Xo

Postat

Perfect! Mersi pt răspunsul rapid! E-n regula, protejat e perfect! Te sun joi (la 0731228302). Cam în ce zona ești în București? (eu sunt în Romana). Xo

baba novac .. si nu garantez ca voi lucra . joi , vineri , si sambata .. pentru ca voi merge la  laser .. dar voi ajunge si vom vb la tele .. da  acelasi nr ... nu schimb numarul ca pe sosete 

Postat

Am sa te vizitez maine...sunt un client multumit!;)

... ma bucur ca esti multumit .. ;) ... e perfect maine .. anunta-ma cu 30 minute chiar o ora inainte ... si sa nu uitam programul 10:00 ...22:00 ... multumesc

Vizitator chcalin
Reputație: 0
Postat

Ce sexy ești, superba, prin tm când vi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...