Sari la conținut

Gold "diggers"

Postări Recomandate

• Telefon: LoremIpsum987
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Aduc in dezbatere , investitie "public-privata"  cu numere de telefon a domnisoarelor ocazionale, sa le zicem, discret.....studente  :hihat  .

Mai clar, cei care aveti nr de tel sa le postam aici DAR CENZURATE ...adica, e.g: 07*5 - **** - 123 ,

daca domnisoarele isi dau acordul sa punem numarul si poze, cu atat mai bine.

+ binele meritate note + eventuale notite , mi-a furat, a intarziat, imi da bipuri cand imi e lumea mai draga, "halatul" , nebuna :pope  , si alte nenorociri sau laude.

Motiv:  o baza de date pe care sa o consultam in momentul noilor "achizitii"...     :)

Incep eu.

07*2***659 -  24 de ani blonda, miniona, aspect 6,  ON 7 , NP 6, GF 5 , CIM NU , COB da, Anal nu.,  nu recomand , 100 
07*7***704 - 20 de ani , aspect 8 , ON 9 , NP 9 , GF 10   CIM NU , COB da, Anal nu., 200 

Sa vedem ce cacat va iesi din topicul asta. Pana una alta, Adevarat graieste : 

https://www.youtube.com/watch?v=LwkC3IeIffM

Vizitator
Reputație: 0
Postat

pai daca fetele nu isi dau acordul ce rost mai are ??? eu pot fi interesat de o vizita la ele, nu ma intereseaza sa vad care cate numere de telefon aveti de la studente :-??

pune numar clar de la o studenta care ar primi musafiri :D plus ca numere sunt "cenzurate" ... cu ce ma ajuta pe mn :( ???desi mi-ar placea niste studente

pai daca tot ai numere dc nu vb cu ele sa vezi cum sta trb nu ar accepta ceva clienti ...

zicem toti ca venim din partea ta :P

pace voua!!!

• Like 2
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Da colega, filozofu'are dreptate? Ce rosr ar mai avea altfel?

200 la o studenta flamanda dupa pula e cam mult, parerea mea.

Spor la pizde de calitate si preturi bune!

• Like 1
Postat

pentru mine , ar fi de folos , pt ca, multe iti dau doar numar de telefon fara poze. Ele fiind gold diggers cu vechime, facand asta de cativa ani, "circuit inchis" cica ...circuit inchis my ass zic eu  :FIREdevil

In capul lor toate's frumoase si bune de luat pe bile . mi-am pierdut X ore cu tot felu de fufe, care ori aveau impresii de cereau 1000E ori erau vai e capu lor de urate. Motivul pt care ddeschidd topicul: ultima m-a plimbat hăpt pana in Floresti ca sa văd ca e o baloasa nespalata care se dă bunoacă. Prin urmare , pot cauta in "cartea de telefon" de aici pentru informatii suplimentare si nu-mi mai irosesc timpul. ...cine stie poate ajută poate nu.

fallingro: iti apreciez parerea. fiecare dă cat vrea, eu is dispus sa dau si 50 RON daca accepta..dar si 1000

cele care sunt de acord sa-si dea numarul, o sa-l pun la categoria "Intrebari & Raspunsuri" .

• Like 2
Postat

07*7/***.*14 , blonda, ceva detalii stiti ... sunt in discutii cu ea

daca e ceva de naspa, sa-mi semnalati :D

• Like 1
  • Oras:depestetot
Postat

a.s.p.m. zici ca va scrieti numerele la loto... cu ce ii util forumului ghicitoarele astea? !!???

• Like 3
Postat

Fac și eu o poza a unei unghii false primita de la lady.... Dracu mai întelege, toate muierile au nevoie de bani, toate au nevoi fiziologice...nu se mai spune"....ufff ce m-aș mai fute acum'" toate AU UN PRET...asta ar trebui sa le intre un tartatacuta frumoaselor doamne. Mai devreme sau mai târziu ori pe gratis, ori pe bani dar de făcut o vor face din curiozitate! Ok! Unele se pun serios pe treaba, altele mai cu perdea.....myGosh! Cine eu? Eu nu sunt din aia...hai lady arata-ne ca te tragi ....ziceri voi o zeitate nimfomana ca mi-e numa Hera-n vine-c cap stand pe wc acu'

• Like 2
Postat

:) iti zic eu!  CU NIMIC! altceva vor ei a transmite! ce e curios ca NU folosesc PM-ul pentru 'a servi' astfel de informatii! dar stiti cu totii povestea cu prostu si fudulia:).

a.s.p.m. zici ca va scrieti numerele la loto... cu ce ii util forumului ghicitoarele astea? !!???

• Like 1
Postat

aici ai dreptate.... i-am putea propune ca si purtatori de cuvand ai comunitatii nimfomane din Cluj.... daca sunt asa dornici de exprimare ...:D

:) iti zic eu!  CU NIMIC! altceva vor ei a transmite! ce e curios ca NU folosesc PM-ul pentru 'a servi' astfel de informatii! dar stiti cu totii povestea cu prostu si fudulia:).

• Like 1
Postat

Fac și eu o poza a unei unghii false primita de la lady.... Dracu mai întelege, toate muierile au nevoie de bani, toate au nevoi fiziologice...nu se mai spune"....ufff ce m-aș mai fute acum'" toate AU UN PRET...asta ar trebui sa le intre un tartacuta frumoaselor doamne. Mai devreme sau mai târziu ori pe gratis, ori pe bani, dar de făcut o vor face, macar din curiozitate! Ok! Unele se pun serios pe treaba, altele mai cu perdea.....myGosh! Cine eu? Eu nu sunt din aia...hai lady arata-ne ca te tragi ....ziceri voi o zeitate nimfomana ca mie numa' Hera-mi vine-n cap, stand pe wc acu'

As, zice ceva de Lilith...dar poate ma-nsel.

• Oras:Undeva aproape
Postat

Pai daca cica sunt cu circuit inchis sau nu prea fac asta tot timpul cu gramada ce rost are sa le treci la intrebari si raspunsuri pentru toti neavenitii de paici.

Mai bine raman ele aici unde nu le vad toti pierdutii si parazitii.

• Like 1

Postat

Fac și eu o poza a unei unghii false primita de la lady.... Dracu mai întelege, toate muierile au nevoie de bani, toate au nevoi fiziologice...nu se mai spune"....ufff ce m-aș mai fute acum'" toate AU UN PRET...asta ar trebui sa le intre un tartatacuta frumoaselor doamne. Mai devreme sau mai târziu ori pe gratis, ori pe bani dar de făcut o vor face din curiozitate! Ok! Unele se pun serios pe treaba, altele mai cu perdea.....myGosh! Cine eu? Eu nu sunt din aia...hai lady arata-ne ca te tragi ....ziceri voi o zeitate nimfomana ca mi-e numa Hera-n vine-c cap stand pe wc acu'

:clapp

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...