Sari la conținut

Andra 0733.851.009

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pot  sa stau o ora daca sunt mai rezistent platind 100 lei o finalizare?  

Daca esti asa de viril, poate iti face si reducere ... :laugh2

• Oras:Iadul nimfomanelor
  • Oras:Iadul nimfomanelor
Postat

Pazea ca junioara ma asteapta pe mine !!!  

http://www.smiliecenter.de/smilies/erotik/erotik_smilies_0019.gif

post-137689-0-52805300-1456358603.jpg

Postat

Poate gratuit daca o gadil pe junioara si o aduc pe culmile placerii.... :laugh2

Viseaza frumos! Ai grija sa nu cazi din pat .... :slap2

• Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia
Postat

o experienta buna Andra

e e fata firava, skinny, pentru cine e genul e de vizitat. are si experienta, e o pisicuta versata rau, tehnica, face treaba buna, oralul e arta, tentative reusite de dt, sta in dt si are asa un stil ca sta cat sa se inece o data de 2 ori, e ambitioasa hahaha sanii au o forma frumoasa, nu mari dar frumosi. locatia e ingrijita, baia e dotata cu detoate, cabina are cateva geluri, prosop curat adus. Are o colega buna, mai cu forme sa zic si un catelus parca am zarit. oral normal 100 fin, cantemir, fix pe bulevard, reper vizavi de unde era shaormeria, e camera de supraveghere la intrarea in bloc, sa zambiti frumos la intrare hahaha

• Like 4
Postat

Dragi iubitori de dat din cur,

Am avut ocazia sa o vizitez pe Andra impreuna cu niste prieteni.

Experienta a fost foarte reusita pentru toata lumea. Fata este vorbareata si intretine conversatia.

Mi-a placut mult partea de oral, e muncitoare si are tehnica buna.

Niste note:

Aspect fata :9 Este frumoasa la fata, sanii frumosi, foarte slaba. Cred ca este de nota 10 pentru iubitorii de slabanoage.
Oral:10 
Normal:9 
GFE:9

Igiena:9

• Like 3
  • Oras:undeva in Vest
Postat

O experiență  frumoasă

Eu pot spune că sunt mai mult decăt  fericit . Am fost foarte multumit de prestația lui Andra pot spune ca a fost o Profesoară de Sex  din toate punctele de vedere , iar eu un elev foarte dedicat în a învața noi poziții chiar dacă la început poate am fost un pic stîngaci ( dar vorba mea  practice and practice ) la cea de a doua mea  vizită a fost mult  mai bine .Dar cireașa de pe tort a fost  un trio Eu - Andra si Aisha  chiar daca a durat din pacate doar o ora  eu personal cred că  am rezolvat   testul  final  ( threesome  dorința mea  și cred a  oricărui bărbat  să facă sex cu 2 femei ). Oricum am promis că voi revenii cu prima ocazie când voi mai avea un drum în București . Andra da știe să facă conversație dar în timpul partidelor de sex  a spus că vorbesc cam mult   și o pun pe ea să facă  toată treaba  dar apoi am recuperat ca un elev conștincios .Aisha foarte frumoasă pentru varsta ei  . a prestat foarte ok de fapt  în trei ea a lucrat cel mai mult recunosc că eu am cerut asta.Poziția mea favorită a fost aceasta  :eu pe spate  executînd un  Cunnilingus  uneia dintre domnișoare în timp ce a doua  domnișoara  imi facea un oral  scurt apoi  trecea în pozitia girl on top dupa care  fetele se  schimbau între ele  .

Si acum calificativele mele :

Locația foarte ok : 9  Camera curată  Baia   mai mult decăt ok  , apa caldă - gel de dus - prosoape curate

Andra

Aspect clar 9-10 : chip frumos - corpul  in fotografii nu iti dai seama  dar cînd o vezi dezbrăcată  spui WOW   , sâni  foarte frumoși . are un fund bestial .

Oral :10+

Igiena:10

La partea de Sex  notele   sunt  garantat 10+  experta în sex

Aisha 

Aspect  9 :sper să nu se supere  dar i-am spus de față cu Andra ,  că  dacă ar trebui să fac o alegere   între Andra și Ea  clar  aș alege-o pe Andra.

Corpul frumos clădit   deține o pereche de sâni superbi cred că ai putea dormi cu capul pe ei ,fundul de asemenea bestial .

GFE :9

Igiena :10

Sex clar :10  sa mișcat foarte bine 

Sincer  dacă ai merge cu oricare dintre fete de braț pe stradă , ai fii măndru  să ai o asemenea companie lîngă tine .

• Like 7
Postat

Hi!

Somebody know her new telephone number?

0720691178 : not exist inseamna ca  Andra este ocupata daca nu iti raspunde

0763452694: ala nu mai este conectat  de pe site 0764410375

Postat

Înainte sa revin  la locație ascultam doar o melodie cu cateva minute înainte.

Uitasem ceva la recenzia mea  sper ca data viitoare să o întălnesc si pe Karina ( Blonda   are niste sânii frumoși ) duminică chiar m-am enervat puțin când a zis Andra ca nu poate ajunge , oricum  Aisha   sa comportat exemplar

• Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp
Postat

Am vizitat`o si eu pe domnisoara acum cateva saptamani, poate mai bine.

Overall a fost o experienta care chiar si`a meritat cei 200 de ron platiti pentru o ora. E o fata dragutza, destul de slim, are si un pic de fund dar mai micutz asa. E tocmai buna de facut bicepsi cu ea, destul de light si maleabila, cum o pui asa sta. O ia destul de bine`n gat, face o muie de te strica:))). O atitudine ok fata de client, nu am nimic de reprosat. 

Oral: 9 

normal 8

Halat: 200/ron platiti anticipat

Ciocane tari sa aveti 

• Like 4
Postat

LA MULȚI ANI  Domnișoarelor  ANDRA și AISHA - azi este ziua voastră   :kiss3 :puppykiss 

• Oras:bucuresti
Postat

o experienta buna Andra

e e fata firava, skinny, pentru cine e genul e de vizitat. are si experienta, e o pisicuta versata rau, tehnica, face treaba buna, oralul e arta, tentative reusite de dt, sta in dt si are asa un stil ca sta cat sa se inece o data de 2 ori, e ambitioasa hahaha sanii au o forma frumoasa, nu mari dar frumosi. locatia e ingrijita, baia e dotata cu detoate, cabina are cateva geluri, prosop curat adus. Are o colega buna, mai cu forme sa zic si un catelus parca am zarit. oral normal 100 fin, cantemir, fix pe bulevard, reper vizavi de unde era shaormeria, e camera de supraveghere la intrarea in bloc, sa zambiti frumos la intrare hahaha

Te pup și te mai aștept!!!
  • Like 1
Postat

Hi!

Somebody know her new telephone number?

0720691178 : not exist[/size]

0764410375 : nobody answer[/size]

Hi baby,i don't change my number :0720691178 and 0763452694.i don't answer when i'm busi
Postat

O experiență  frumoasă

Eu pot spune că sunt mai mult decăt  fericit . Am fost foarte multumit de prestația lui Andra pot spune ca a fost o Profesoară de Sex  din toate punctele de vedere , iar eu un elev foarte dedicat în a învața noi poziții chiar dacă la început poate am fost un pic stîngaci ( dar vorba mea  practice and practice ) la cea de a doua mea  vizită a fost mult  mai bine .Dar cireașa de pe tort a fost  un trio Eu - Andra si Aisha  chiar daca a durat din pacate doar o ora  eu personal cred că  am rezolvat   testul  final  ( threesome  dorința mea  și cred a  oricărui bărbat  să facă sex cu 2 femei ). Oricum am promis că voi revenii cu prima ocazie când voi mai avea un drum în București . Andra da știe să facă conversație dar în timpul partidelor de sex  a spus că vorbesc cam mult   și o pun pe ea să facă  toată treaba  dar apoi am recuperat ca un elev conștincios .Aisha foarte frumoasă pentru varsta ei  . a prestat foarte ok de fapt  în trei ea a lucrat cel mai mult recunosc că eu am cerut asta.Poziția mea favorită a fost aceasta  :eu pe spate  executînd un  Cunnilingus  uneia dintre domnișoare în timp ce a doua  domnișoara  imi facea un oral  scurt apoi  trecea în pozitia girl on top dupa care  fetele se  schimbau între ele  .

Locația foarte ok : 9  Camera curată  Baia   mai mult decăt ok  , apa caldă - gel de dus - prosoape curate

Andra

Aspect clar 9-10 : chip frumos - corpul  in fotografii nu iti dai seama  dar cînd o vezi dezbrăcată  spui WOW   , sâni  foarte frumoși . are un fund bestial .

Aisha 

Aspect  9 :sper să nu se supere  dar i-am spus de față cu Andra ,  că  dacă ar trebui să fac o alegere   între Andra și Ea  clar  aș alege-o pe Andra.

Corpul frumos clădit   deține o pereche de sâni superbi cred că ai putea dormi cu capul pe ei ,fundul de asemenea bestial .

Sincer  dacă ai merge cu oricare dintre fete de braț pe stradă , ai fii măndru  să ai o asemenea companie lîngă tine .

Oooooo...scumpule,te mai așteptăm pe la noi,și ne bucuram enorm ca te-ai simțit bn în compania noastră!!!
  • Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci
Postat

O experiență  frumoasă

Andra

Aisha 

Maestre, lumineaza-ne si pe noi cu banii pe care i-ai lasat pentru aceasta minunata experienta.

Merci!

Postat

Păi au fost mai multe ore automat pentru trio -400 lei  doar o oră  și 800 lei   în 2 reprize de cate 2 ore fiecare la 200 ora toate într-un singur weekend deci total general 1200 lei. Lămurit sper moby dick

Postat

Salut, iti scriu de peste Prut, planific saptamina viitoare o vizita de doua zile in Bucuresti. Vreau sa te vizitez si pe tine, neaparat!!! Ca program vreau sa petrecem 2-3 ore, avem cu ce ne ocupa acest timp ? Care ar fi cadoul per general si pentru proframul scris mai sus ? Ai vreo preferinta la vin, bomboane sau poate altceva, de aici din Republica Moldova ? Astept raspunsul tau. Pup. :kiss3 :boob :atm :doggystyle :kissing2 :felatie :sexanal

Postat

Salut, iti scriu de peste Prut, planific saptamina viitoare o vizita de doua zile in Bucuresti. Vreau sa te vizitez si pe tine, neaparat!!! Ca program vreau sa petrecem 2-3 ore, avem cu ce ne ocupa acest timp ? Care ar fi cadoul per general si pentru proframul scris mai sus ? Ai vreo preferinta la vin, bomboane sau poate altceva, de aici din Republica Moldova ? Astept raspunsul tau. Pup. :kiss3 :boob :atm :doggystyle :kissing2 :felatie :sexanal

Bună,te aștept cu mare drag,iar despre cadou este 200lei ora.las la aprecierea ta ce vrei sa îmi aduci de peste Prut..pwp

Postat

Bună,te aștept cu mare drag,iar despre cadou este 200lei ora.las la aprecierea ta ce vrei sa îmi aduci de peste Prut..pwp

Unde te gasesc? 200 este pentru ora full service ? Sorry de intrebare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...