andra25s Reputație: 8254 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 31, 2018 :*!
alex1969 Reputație: 530 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2018 Salutare PrieteniEste posibil sa nu fiu credibil la ce am am de povestit în urma experientei avute cu Andra, am vizitat-o pe Andra in 2017 de 2 ori și am plecat de fiecare data total nemulțumit dar zilele trecute răsfoiam nimfomane și aveam chef de nebunii și am ales-o pe Andra fără sa îmi aduc aminte absolut de loc de experientele nereușite din trecut.Am făcut programarea prin watsup și apoi am sunat-o când eram aproape de locație am fost rugat sa mai aștept puțin ce este drept eu ajunsesem cu 10 min mai devreme după cele 10 mi de așteptat am sunat din nou și am primit unda verde sa urc la ea.Am fost așteptat într-o ținută sexy și am fost invitat în camera de nebunii.După ce an făcut cunoștință ea mi-a spus ca noi ne-am mai văzut și sincer sa fiu nici atunci nu mi-am amintit deloc ca eu mai fusesem la ea dar mi-a amintit locația din Emil Bota și abia atunci mi-am amintit câte ceva dar foarte vag...In fine, de data aceasta a fost super ok am stat de vorba am glumit chiar a fost o atmosfera foarte relaxanta și în tot acest timp nu și-a verificat deloc telefonul.Am trecut la primul act care a fost început cu sărutări pe corp și apoi urmat de un oral protejat foarte bun (nu am fost întrebat dacă vreau protejat sau nu dar totul curgea natural asa ca) apoi am încercat cu ea în lateral și am capitulat cu ea în poziția caprita.Am mai stat puțin de vorba și am plecat de data aceasta satisfăcut. Și acum notele Locație :9 acum este pe lângă BudapestaAspect Andra :9.5 îmi place mult cum arata corpul eiOral :9 protejatNormal :10 chiar sa implicat și dădea impresia ca îi placeGFE :9Halat :100lei pentru 25-30 min banii i-am lăsat la început pe o măsuțăRecomandare :după acesta întâlnire reușită clar da.. Eu unul o recomand și o sa o mai vizitez.Mulțumesc Andra și La Mulți Ani!!! 1
alex1969 Reputație: 530 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2018 Salutare PrieteniEste posibil sa nu fiu credibil la ce am am de povestit în urma experientei avute cu Andra, am vizitat-o pe Andra in 2017 de 2 ori și am plecat de fiecare data total nemulțumit dar zilele trecute răsfoiam nimfomane și aveam chef de nebunii și am ales-o pe Andra fără sa îmi aduc aminte absolut de loc de experientele nereușite din trecut.Am făcut programarea prin watsup și apoi am sunat-o când eram aproape de locație am fost rugat sa mai aștept puțin ce este drept eu ajunsesem cu 10 min mai devreme după cele 10 mi de așteptat am sunat din nou și am primit unda verde sa urc la ea.Am fost așteptat într-o ținută sexy și am fost invitat în camera de nebunii.După ce an făcut cunoștință ea mi-a spus ca noi ne-am mai văzut și sincer sa fiu nici atunci nu mi-am amintit deloc ca eu mai fusesem la ea dar mi-a amintit locația din Emil Bota și abia atunci mi-am amintit câte ceva dar foarte vag...In fine, de data aceasta a fost super ok am stat de vorba am glumit chiar a fost o atmosfera foarte relaxanta și în tot acest timp nu și-a verificat deloc telefonul.Am trecut la primul act care a fost început cu sărutări pe corp și apoi urmat de un oral protejat foarte bun (nu am fost întrebat dacă vreau protejat sau nu dar totul curgea natural asa ca) apoi am încercat cu ea în lateral și am capitulat cu ea în poziția caprita.Am mai stat puțin de vorba și am plecat de data aceasta satisfăcut. Și acum notele Locație :9 acum este pe lângă BudapestaAspect Andra :9.5 îmi place mult cum arata corpul eiOral :9 protejatNormal :10 chiar sa implicat și dădea impresia ca îi placeGFE :9Halat :100lei pentru 25-30 min banii i-am lăsat la început pe o măsuțăRecomandare :după acesta întâlnire reușită clar da.. Eu unul o recomand și o sa o mai vizitez.Mulțumesc Andra și La Mulți Ani!!!
alex1969 Reputație: 530 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2018 Salutare PrieteniEste posibil sa nu fiu credibil la ce am am de povestit în urma experientei avute cu Andra, am vizitat-o pe Andra in 2017 de 2 ori și am plecat de fiecare data total nemulțumit dar zilele trecute răsfoiam nimfomane și aveam chef de nebunii și am ales-o pe Andra fără sa îmi aduc aminte absolut de loc de experientele nereușite din trecut.Am făcut programarea prin watsup și apoi am sunat-o când eram aproape de locație am fost rugat sa mai aștept puțin ce este drept eu ajunsesem cu 10 min mai devreme după cele 10 mi de așteptat am sunat din nou și am primit unda verde sa urc la ea.Am fost așteptat într-o ținută sexy și am fost invitat în camera de nebunii.După ce an făcut cunoștință ea mi-a spus ca noi ne-am mai văzut și sincer sa fiu nici atunci nu mi-am amintit deloc ca eu mai fusesem la ea dar mi-a amintit locația din Emil Bota și abia atunci mi-am amintit câte ceva dar foarte vag...In fine, de data aceasta a fost super ok am stat de vorba am glumit chiar a fost o atmosfera foarte relaxanta și în tot acest timp nu și-a verificat deloc telefonul.Am trecut la primul act care a fost început cu sărutări pe corp și apoi urmat de un oral protejat foarte bun (nu am fost întrebat dacă vreau protejat sau nu dar totul curgea natural asa ca) apoi am încercat cu ea în lateral și am capitulat cu ea în poziția caprita.Am mai stat puțin de vorba și am plecat de data aceasta satisfăcut. Și acum notele Locație :9 acum este pe lângă BudapestaAspect Andra :9.5 îmi place mult cum arata corpul eiOral :9 protejatNormal :10 chiar sa implicat și dădea impresia ca îi placeGFE :9Halat :100lei pentru 25-30 min banii i-am lăsat la început pe o măsuțăRecomandare :după acesta întâlnire reușită clar da.. Eu unul o recomand și o sa o mai vizitez.Mulțumesc Andra și La Mulți Ani!!!
alex1969 Reputație: 530 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2018 Îmi prezint scuzele vad ca este postat de 3 ori... Am postat de pe telefon...
biatlonist Reputație: 929 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 Acum multă vreme am vizitat o și eu pe domnișoara,țin minte locuia cu Aisha,o super pasaricaa din toate punctele de vedere,undeva pe Bulevardul Unirii,au fost două experiențe ok.
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 1, 2019 :*! 2
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 1, 2019 Aşa să fie 2019 plin de voie bună La Mulți Ani te pup Andra :)
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2019 Disponibila pentru programări;:*!
wtx Reputație: 140 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Ianuarie 3, 2019 Salutare, am revenit si eu la Andra dupa vreo 2 ani dar nu o sa intru in detalii pentru ca nu e nimic schimbat in rau fata de recenziile facute anterior. Apartamentul e modern, curat cu tot ce trebuie in baie, Andra e la fel amabila, sociabila,deschisa la propuneri, respecta programarile si dupa cum se vede in fotografii sexy si ingrijita. Am stat 30min+ pentru care am achitat 100lei si as reveni oricand la ea chiar daca zodiile noastre se cam resping :)
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2019 Disponibila!
lion_boy Reputație: 806 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 3, 2019 Buna sti cumva când revine Silvia ??
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2019 Salutare PrieteniEste posibil sa nu fiu credibil la ce am am de povestit în urma experientei avute cu Andra, am vizitat-o pe Andra in 2017 de 2 ori și am plecat de fiecare data total nemulțumit dar zilele trecute răsfoiam nimfomane și aveam chef de nebunii și am ales-o pe Andra fără sa îmi aduc aminte absolut de loc de experientele nereușite din trecut.Am făcut programarea prin watsup și apoi am sunat-o când eram aproape de locație am fost rugat sa mai aștept puțin ce este drept eu ajunsesem cu 10 min mai devreme după cele 10 mi de așteptat am sunat din nou și am primit unda verde sa urc la ea.Am fost așteptat într-o ținută sexy și am fost invitat în camera de nebunii.După ce an făcut cunoștință ea mi-a spus ca noi ne-am mai văzut și sincer sa fiu nici atunci nu mi-am amintit deloc ca eu mai fusesem la ea dar mi-a amintit locația din Emil Bota și abia atunci mi-am amintit câte ceva dar foarte vag...In fine, de data aceasta a fost super ok am stat de vorba am glumit chiar a fost o atmosfera foarte relaxanta și în tot acest timp nu și-a verificat deloc telefonul.Am trecut la primul act care a fost început cu sărutări pe corp și apoi urmat de un oral protejat foarte bun (nu am fost întrebat dacă vreau protejat sau nu dar totul curgea natural asa ca) apoi am încercat cu ea în lateral și am capitulat cu ea în poziția caprita.Am mai stat puțin de vorba și am plecat de data aceasta satisfăcut. Și acum notele Locație :9 acum este pe lângă BudapestaAspect Andra :9.5 îmi place mult cum arata corpul eiOral :9 protejatNormal :10 chiar sa implicat și dădea impresia ca îi placeGFE :9Halat :100lei pentru 25-30 min banii i-am lăsat la început pe o măsuțăRecomandare :după acesta întâlnire reușită clar da.. Eu unul o recomand și o sa o mai vizitez.Mulțumesc Andra și La Mulți Ani!!!Te :* și te aștept cu drag!
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2019 Salutare, am revenit si eu la Andra dupa vreo 2 ani dar nu o sa intru in detalii pentru ca nu e nimic schimbat in rau fata de recenziile facute anterior. Apartamentul e modern, curat cu tot ce trebuie in baie, Andra e la fel amabila, sociabila,deschisa la propuneri, respecta programarile si dupa cum se vede in fotografii sexy si ingrijita. Am stat 30min+ pentru care am achitat 100lei si as reveni oricand la ea chiar daca zodiile noastre se cam resping :):)) se respinge rau zodiile noastre...dar contează ca ne înțelegem în alte privințe!
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2019 Resping*
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2019 Buna sti cumva când revine Silvia ??Din păcate nu...dar voi anunta,atât eu cât și ea.te pup! 1
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2019 Disponibila! 6
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2019 :) 4
doradaimperiala Reputație: 276 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 4, 2019 :)Top 😘
incepator12 Reputație: 75 Postat Ianuarie 4, 2019 Postat Ianuarie 4, 2019 Disponibila!Arrgh !De fiecare dată când văd despărțitura aia... -m vine săă... :rolleyes: 1 1
tuicarul Reputație: -222 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Postat Ianuarie 4, 2019 Arrgh !De fiecare dată când văd despărțitura aia... -m vine săă... :rolleyes: Esti un lingau si ti-ai furat-o in seara asta =))
andra25s Reputație: 8254 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 5, 2019 Disponibila :*!
incepator12 Reputație: 75 Postat Ianuarie 5, 2019 Postat Ianuarie 5, 2019 Esti un lingau si ti-ai furat-o in seara asta =))Lingău ești tu moș obosit/copil/ce-oi fi , FRUSTRATULE CARE EȘTI ! 1
maleacatalin Reputație: 51 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2019 nu rasp. la tel 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum