andreeaploiesti Reputație: 70 Postat Noiembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 6, 2014 ROSCATA FOCOASA TE ASTEPT ALATURI DE MINE. OFER SEX ORAL NEPROTEJAT CU FINALIZARE ORALA SI FACIALA, SEX NORMAL DOMNILOR SERIOSI SI MANIERATI.TARIFE :-60 RON-OP-70 RON-ONP+CIM,-80 RON-O+NP-130RON-ONP+NP+COF-150 RON ORA(2 FINALIZARI)PRETURILE NU SUNT DISCUTABILE,IMI REZERV DREPTUL DE A-MI SELECTA CLIENTELA.EXCLUS RROMI SI PROST-CRESCUTI!!!!!!
fharaon Reputație: 1 Postat Noiembrie 6, 2014 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Noiembrie 6, 2014 Poze?!
xasx Reputație: 196 Postat Noiembrie 6, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 6, 2014 Stiu ca mai ai o colega o ora cu ambele cat ar fi ? Se deplaseaza vreuna dintre voi ? Daca da cat h ?
andreeaploiesti Reputație: 70 Postat Noiembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2014 Stiu ca mai ai o colega o ora cu ambele cat ar fi ? Se deplaseaza vreuna dintre voi ? Daca da cat h ?Nu mai am colega de cateva luni....Daca ai fi sunat pentru detalii,ai fi stiut ca sunt singura,dar nu ma deplasez.O zi buna!
andreeaploiesti Reputație: 70 Postat Noiembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2014 Poze?!Din pacate nu pot incarca poze aici pe forum,insa poti gasi poze cu o simpla cautare pe Google a numarului meu.. :bye
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Noiembrie 9, 2014 Andreea, hai ca iti fac o favoare si iti incarc eu pozele daca tu nu ai reusit .Arati foarte bine, poate fac o plimbare pana la Ploiesti . 4
andreeaploiesti Reputație: 70 Postat Noiembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2014 Multumesc pentru gest si pentru rabdare 1
guy fawkes Reputație: 872 Postat Noiembrie 9, 2014 Postat Noiembrie 9, 2014 You are very sexy Andreea ! I will visit you next time i come to Ploiesti !
andreeaploiesti Reputație: 70 Postat Noiembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 10, 2014 You are very sexy Andreea ! I will visit you next time i come to Ploiesti !Thank you!
mircea@31 Reputație: 2 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2014 Buna Andreea, ca este programul si in ce zona te afli?
andreeaploiesti Reputație: 70 Postat Noiembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 10, 2014 Buna Andreea, ca este programul si in ce zona te afli?Buna,pentru detalii te rog sa ma contactezi telefonic.O zi buna
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum