ionion Reputație: 2 Postat Aprilie 7, 2011 Postat Aprilie 7, 2011 Sunt si eu curios daca ma poate lamuri si pe mine cum se face promovarea userilor pe site.Am comparat profilul meu cu unul al altui user si desi am vechime mai mare pe site si posturi mai mult sunt abia Curvar Ucenic.Exemplul de comparatie a fost ales la intamplareRockyCocky (Maistru Curvar)***Registration Date: 12-08-2010,Total Posts: 12ionion(Curvar Ucenic)*Registration Date: 12-03-2010,Total Posts: 23
bogdan Reputație: 18 Postat Aprilie 7, 2011 Postat Aprilie 7, 2011 Sunt si eu curios daca ma poate lamuri si pe mine cum se face promovarea userilor pe site.Am comparat profilul meu cu unul al altui user si desi am vechime mai mare pe site si posturi mai mult sunt abia Curvar Ucenic.Exemplul de comparatie a fost ales la intamplareRockyCocky (Maistru Curvar)***Registration Date: 12-08-2010,Total Posts: 12ionion(Curvar Ucenic)*Registration Date: 12-03-2010,Total Posts: 23 salut ionionAceasta este clasificarea actuala a membrilor, care a ramas aceeasi de la inceput : *group 0 = unregistered members pentru membrii neinregistrati cu 0 posturi *group 1 = registered members cu zero posturi *group 2 = curvar ucenic pentru minim 1 post *group 3 = maistru curvar minim sau egal 60 posturi *group 4 = Curvar Senior minim sau egal 220 posturi *group 5 = Curvar Expert minim sau egal 300 posturi *group 6 = Cel Mai Curvar minim sau egal 500 posturi *group 7 = Serious Contributor la minim sau egal 5 puncte de reputations (PM Activat) *group 8 = VIP Member minim 6 reputations (PM Activat) Ce a mentionat pisicu mai sus sunt grupurile de membrii pentru care promovarea se face fie prin numarul de posturi ( pana la "Cel mai Curvar") fie prin punctele de reputatie primite de la ceilalti membrii. Se poate creste de la curvar ucenic direct la Vip Member si cu 20 de posturi acumulate ,de exemplu, daca membrii considera utile recenziile si ofera Reputations unui membru.
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2011 Postat Noiembrie 11, 2011 Am si eu o nelamurire. Am postat zilele trecute o recenzie despre Marina (Pta Romana) si mi s-a considerat bullshit alert sau review scris la comanda. Recenzia am facut-o cat se poate de detaliat si realist, cu cateva completari ulterioare, in functie de anumite nelamuriri, cu privire la recenzia mea. Cu toate acestea consider ca a fost un abuz la adresa mea prin faptul ca mi s-a scazut reputatia de la 3 la 2. Vreau sa ajut si eu comunitatea cu tot ce se poate si nu mi se pare corect ca o recenzie de a mea sa fie considerata review la comanda sau minciuna. Sa spunem STOP abuzurilor si sa fim corecti cu toata lumea!
Vizitator corina_eu Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2011 Postat Decembrie 4, 2011 sa l felicitam pe dragul nostru "CAUTATORUL" pt noul rang dobandit.....felicitari si sa stapanesti cu drag noua functie:D
Vizitator vyypuss Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2011 Postat Decembrie 4, 2011 FELICITARIMaestre @Cautatorul ..... Iti sta bine in verde (haine noi) :)Ai grija de Forum Maestre si la cat mai multe realizari .............Iar imi iau Oral si saraca mama , frigider plin cu carne de la anumiti prieteni de pe forum ..... dar Felicitari....
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Decembrie 4, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 4, 2011 Au fost niste nici probleme cu contul maestrului Cautatorul. Nu a fost chiar o promovare ci o testare care pana la urma a dat roade
Vizitator corina_eu Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2011 Postat Decembrie 4, 2011 si noi care vroiam sa ne punem bine cu el ne retragem felicitarile pe moment
Vizitator vyypuss Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2011 Postat Decembrie 4, 2011 Asta e ...... jupane @pisicuts .... 1 Aprilie a venit mai devreme ..... .Vorba Corinei ... imi pun peria la loc in toc :):)......iar despre saraca mama ..... asta e din nou face provizii pentru iarna....... :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum