alexploiesti Reputație: 4 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 7, 2014 Stie cineva ceva despre ea? 1
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 La tel spune ca:poze reale27 ani, 170 / 51sani mari80 lei o finalizare, Onep+ Np, 100 lei / totalDa 69, CIM - functie de igiena clientluiLocatie - centru, zona Dealu Mareparca am mai vazut-o pe aici sau alte anunturi.......clar trebuie verificata din poze, cred ca merita ! 2
alexploiesti Reputație: 4 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Noiembrie 7, 2014 Si mie mi a spus la fel la tel.dupa numaraul de tel nu am mai gasit alte anunturi cu ea in afara de Ploiesti serviciila cum arata si eu cred ca merita si pretul pt total imi pare ok.
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 cred totusi ca este http://nimfomane.com/forum/topic/27993-irene-0721721638/?do=findComment&comment=491737colegul Pandora13 ne poate confirma, el a fost la domnisoara in cauzadaca ea este, atunci trebuie inchis acest topic si mers mai departe ce celalat...
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 maestre Pisicuts, putem contopi cele doua topicuri ?adica asta cu asta : http://nimfomane.com...38/#entry491737si reactualizat nr de telefonunul are poze bune, celalalt are recenzie.....
adrian24 Reputație: 346 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 7, 2014 De preferabil sa asteptam o recenzie de la careva care a vizitat domnisoara in cauza, in cazul in care este aceeasi persoana pozele de mai sus sunt prelucrate in realitate fiind mai creola si ceva ani peste 27, am ajuns la IRENE cu ceva timp in urma si pozele de sus arata ceva mai bine
pandora13 Reputație: 911 Postat Noiembrie 8, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 8, 2014 Confirm si eu ca este Irene si are locatia deasupra la fostul Dealu Mare,acum clubul Ice,am mai fost acum 1 luna pe la ea cand activa pe Republicii,vizavi de Mega Image si am fost multumit de serviciile ei(ce inseamna antrenamentul!).Intradevar varsta ei nu este de 27 ani,ci de 34 ani,asta mai putin conteaza,arata bine pentru varsta ei si referitor la calitatea serviciilor prestate se merita vizitata. 1
dozadesex Reputație: 60 Postat Noiembrie 8, 2014 Postat Noiembrie 8, 2014 Aprob cele spuse de pandora, este trecuta de 30+, arata binisor, sanii o dezavantajeaza, dar in schimb ca si meserie e super, ideea e sa te porti dragut cu ea ca se va purta la fel cu tine. Du-te ca la o tipa cu care vrei sa faci un sex bun, spune-i asteptarile tale si ea ti le va oferii sau iti va spune limitele. E foarte de treaba, are GF bun, sociabila. Bafta si concluzia este merita vizitata. Este peste muulte fete din ploiesti! 1
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 8, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 8, 2014 cred totusi ca este http://nimfomane.com/forum/topic/27993-irene-0721721638/?do=findComment&comment=491737colegul Pandora13 ne poate confirma, el a fost la domnisoara in cauzadaca ea este, atunci trebuie inchis acest topic si mers mai departe ce celalat...avem confirmarile, maestre pisicuts
flydog Reputație: 113 Postat Noiembrie 8, 2014 Oras:campina Oras:campina Postat Noiembrie 8, 2014 DA ! Este Irene!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum