Sari la conținut

Noua? Pantera 0733236395

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

La tel spune ca:

poze reale

27 ani, 170 / 51

sani mari

80 lei o finalizare, Onep+ Np, 100 lei / total

Da 69, CIM - functie de igiena clientlui

Locatie - centru, zona Dealu Mare

parca am mai vazut-o pe aici sau alte anunturi.......clar trebuie verificata :)

din poze, cred ca merita !

• Like 2
  • Oras:Ploiesti
Postat

Si mie mi a spus la fel la tel.dupa numaraul de tel nu am mai gasit alte anunturi cu ea in afara de Ploiesti servicii

la cum arata si eu cred ca merita si pretul pt total imi pare ok.

Postat

De preferabil sa asteptam o recenzie de la careva care a vizitat domnisoara in cauza, in cazul in care este aceeasi persoana pozele de mai sus sunt prelucrate in realitate fiind mai creola si ceva ani peste 27, am ajuns la IRENE cu ceva timp in urma si pozele de sus arata ceva mai bine

Postat

Confirm si eu ca este Irene si are locatia deasupra la fostul Dealu Mare,acum clubul Ice,am mai fost acum 1 luna pe la ea cand activa pe Republicii,vizavi de Mega Image si am fost multumit de serviciile ei(ce inseamna antrenamentul!).Intradevar varsta ei nu este de 27 ani,ci de 34 ani,asta mai putin conteaza,arata bine pentru varsta ei si referitor la calitatea serviciilor prestate se merita vizitata.

• Like 1
Postat

Aprob cele spuse de pandora, este trecuta de 30+, arata binisor, sanii o dezavantajeaza, dar in schimb ca si meserie e super, ideea e sa te porti dragut cu ea ca se va purta la fel cu tine. Du-te ca la o tipa cu care vrei sa faci un sex bun, spune-i asteptarile tale si ea ti le va oferii sau iti va spune limitele. E foarte de treaba, are GF bun, sociabila. Bafta si concluzia este merita vizitata. Este peste muulte fete din ploiesti! 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...