Sari la conținut

0747375782

muresfan

Postări Recomandate

• Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
Postat

Avand din nou "nevoie" de o golire a instalatie, am apelat din nou la doamna din titlu.

Serviciile au fost aceleasi (oral neprotejat, normal protejat). Finalizarea a fost in gura doamnei.

Singura schimbare e locul unde presteaza. Mai nou e pe str. Nicolae Balcescu, in zona unitatii militare.

• Oras:Mures
Postat

Un nr de tel valabil aveti?

Sau de unde sa il iau?

Avand din nou "nevoie" de o golire a instalatie, am apelat din nou la doamna din titlu.

Serviciile au fost aceleasi (oral neprotejat, normal protejat). Finalizarea a fost in gura doamnei.

Singura schimbare e locul unde presteaza. Mai nou e pe str. Nicolae Balcescu, in zona unitatii militare.

Postat

Un nr de tel valabil aveti?

Sau de unde sa il iau?

0751949693

Postat

E greu de ajuns la noua locație? În centru era super facil :). Mă refer la loc de parcare cât de cât discret, etc..

Postat

De ajuns acolo e usor. Locuri de parcare se gasesc.

Cat de discrete sunt lcurile de parcare, nu imi dau cu parerea. Fiecare decide pentru el.

https://goo.gl/maps/hixPFfVcMsB2

Postat

E un loc ok de parcare ala. Adica no' - toata lumea mai are treaba la piata :) Eu cred ca o sa dau o fuga maine. 

Vizitator intimul
Reputație: 0
Postat

Am fost si eu la doamna. Nu e ceva spectaculos dupa care sa intorci capul pe strada, dar bun pentru o golire hormonala de moment. Oral neprotejat folosindu-se de maini excesiv si normal protejat in misionar. De revenit NU CRED fiindca am fost acum doar de curiozitate la dansa. Halat; 60 lei. La banii astia e de gasit si ceva mai bun de atat. Ciocane tari sa aveti!

Postat

Finalizarea a fost orala?

Am fost si eu la doamna. Nu e ceva spectaculos dupa care sa intorci capul pe strada, dar bun pentru o golire hormonala de moment. Oral neprotejat folosindu-se de maini excesiv si normal protejat in misionar. De revenit NU CRED fiindca am fost acum doar de curiozitate la dansa. Halat; 60 lei. La banii astia e de gasit si ceva mai bun de atat. Ciocane tari sa aveti!

• Oras:Tg Mureș
Postat

Fraților!pe mine mă interesează doamnă nu chiriasa,mai prestează? Are cineva numărul ei?

Postat

Fraților!pe mine mă interesează doamnă nu chiriasa,mai prestează? Are cineva numărul ei?

Numarul pare sa fie anulat, anuntul nu i l-am mai vazut nici in flash, nici pe publi24. 

Postat

Salutări! Mai activează doamna? Daca se poate un nr de tel.Mulțumesc!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.