alexxxandra Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 10, 2014 ALEXANDRA,DULCE SI APETISANTA,TE ASTEPT LA MINE ACASA,DISCRETIE, IGIENA PERFECTA, PASIUNE PANA LA EXTAZ, SEX ORAL NEP. NORMAL tel 0733264192
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:---- Oras:---- Postat Noiembrie 10, 2014 Daca tot tipi la noi puteai pune serviciile oferite, tarifele si niste poze.
andreeaploiesti Reputație: 70 Postat Noiembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2014 Daca tot tipi la noi puteai pune serviciile oferite, tarifele si niste poze. Uite aici poze...Confirm ca sunt reale
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:---- Oras:---- Postat Noiembrie 10, 2014 Știam sa caut poze. Dar nu-i complet anunțul.Confirmarea ta nu prea ma încânta. Tu ai avut probleme cu "poze reale".E mai bine sa o lași pe ea să-și gospodărească contul.
andreeaploiesti Reputație: 70 Postat Noiembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2014 Avand in vedere ca a fost colega mea bineinteles ca pot confirma.Eh,a fost o scapare de-a mea ca nu imi place sa imi fac poze singura.Poate te anagajez ca fotograf.Probleme cu pozele eu nu am avut,ci unii utilizatori frumosi si aratosi de aici.Pozele oricum sunt cam degeaba pentru ca si daca sunt reale si daca nu, toata lumea intreaba la telefon cum arati.Eu ziceam sa te ajut,dar se pare ca nu esti asa recunoscator.De-abia si-a facut cont,nu vad ce e rau in asta.
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:---- Oras:---- Postat Noiembrie 10, 2014 Când recunoșteai ca ai furat poze tot utilizatorii aia frumoși si arătoși aveau probleme? Daca era nouă in branșă o ajutai si in pat?
andreeaploiesti Reputație: 70 Postat Noiembrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2014 Când recunoșteai ca ai furat poze tot utilizatorii aia frumoși si arătoși aveau probleme?Daca era nouă in branșă o ajutai si in pat?Ma refeream ca este noua aici,pe Nimfomane.....Daca posta altcineva pozele nu te mai infoiai atat...Case closed!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum