Sari la conținut

creola/negresa

mifu2006

Postări Recomandate

• Oras:zalau
Postat

Stie careva o dama de companie in arad negresa sau o negresa care face facultatea in arad si presteaza servicii, sau o creola care presteaza servicii?Ma refer sa nu fie de etnie roma

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Stie careva o dama de companie in arad negresa sau o negresa care face facultatea in arad si presteaza servicii, sau o creola care presteaza servicii?Ma refer sa nu fie de etnie roma

oau de cand caut si eu !

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

eram la planet bowling jucam un biliard..cand apare un tip..u arab..cu o bunaciune dupa el..araboaica..ceva de genu...da buna rau..si se apleaca el la noi si ne intreaba..vreti sa o futeti? ieftin...ne-am uitat la aia..era tare calma..se uita la noi parca asteptand un raspuns pozitiv...da l-am refuzat ca nu stiam ce e cu el..asa din senin sa vina sa ne zica chestia asta...a zis ok..si s-a dus la altii..pana a plecat cu unul de acolo....tot l-am mai vazut pe la planet in atrium...deci...;)

Postat

sa inteleg ca ar fii singura femeie din arad care ofera servicii prin intermediul unui peste:).Cam dubas dar cine stie poate o sa apara vreun anunt de la vreun colef de pe forum.Am observat ca pe arad cam slaba e activitatea in discutii si recomandari in ultima vreme

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

sa inteleg ca ar fii singura femeie din arad care ofera servicii prin intermediul unui peste:).Cam dubas dar cine stie poate o sa apara vreun anunt de la vreun colef de pe forum.Am observat ca pe arad cam slaba e activitatea in discutii si recomandari in ultima vreme

Salut @mifu20016

tu ai 22 de postari intr un an si 9 luni si reprosezi altor membri de pe sectiunea orasului Arad , ca nu iti pun tie la dispozitie informatii si recenzii ?

ai cam mult tupeu , nu crezi  ?

fara suparare , dar pune '' umarul  '' la forum si dupa aceea pretinde informatii de la altii ...

• Like 1

Postat

Vad ca ai inteles totul gresit.Mi am exprimat o opinie din cate am vazut si nu a fost zisa cu rautate si nu reprosez nimanui nimik.Fiecare are propriile probleme si isi face timp sa intre pe acest forum cand poate.Deci eu am urmarit acest forum mult timp si cand aveam nevoie sa merg la vreo dama luam in considerare si ce ziceau celilalti,insa daca lumea are mai putin timp sa intre si sa scrie ceva recenzii nu cred ca a suparat pe nimeni.Prin urmare da nu sunt de mult timp inscris pe acest forum insa cand mergeam la vreo dama imi expuneam parerea daca se merita sau nu.Nu ma apucam sa scriu pe forum unde se contraziceau unii membrii deoarece nu vroiam sa intru in polemica cu nimeni .Daca sunt mai rezervat si urmaresc evolutia si nutatile nu e vina mea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...