Sari la conținut

sex in public

Postări Recomandate

Postat

SalutPoate postul meu pare un pic ciudat ... in urma cu ceva timp ... discutam cu cineva acest subiect ... si vizionand cateva filme facute in public(gen publicinvasion) mi se pare curioasa ideea de a face sex in public:P... Desigur nu pe strada=)) ... pe o alee sau intrun loc mai ascuns(se subintelege)... cu andrenalina si senzatia de a fi prins... Voi v-ati gandit vreodata la asa ceva? ati practicat? :rolleyes:Imi puteti recomanda un site/ o fata care ar fi dispusa sa incerce aceasta experienta?Ce parere aveti?:D

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Nu e nevoie de nici un site sau o fata anume pe care sa ti-o recomande cineva...Daca ai masina, poti cauta fete de pe strada si vei gusta, la un pret convenabil, exact senzatiile pe care le descrii.Eu nu sunt fan al acestui gen de sex, insa, in disperare de cauza...

Postat
Nu e nevoie de nici un site sau o fata anume pe care sa ti-o recomande cineva...Daca ai masina' date=' poti cauta fete de pe strada si vei gusta, la un pret convenabil, exact senzatiile pe care le descrii.Eu nu sunt fan al acestui gen de sex, insa, in disperare de cauza...[/quote']salut pai nu ma gandeam la acel gen de fete ... iti dai seama ca e riscant din multe puncte de vedere ... nu am incredere in ele ...ma refeream la ceva mai serios (ca de exemplu o fata care face sex acasa pe 100 ron sa fie dispusa sa o faca si in locuri mai "speciale" si alte exemple) . Ma gandesc la o pers mai serioasa , pt mai multe intaliniri de acest gen ... o relatie mai "speciala".sper ca am fost inteles acum ca nu fac nicio referire la fetele de pe centura :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.