Sari la conținut

0755475112

moshion

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Salutare, o recenzie scurta pt ca nu are rost sa detaliez..

Anunt din evenimentul ..ceva cu tanara 19 ani sexy etc, o sun, zice ca nu are loc...se deplaseaza la hotel, a fost deacord sa vina la mine, 70nr/130h.

A venit cand a zis, ca si aspect lasa de dorit, are 165 si peste 65 de kg..zic ca daca tot a batut drumul sa ramanem un numar. Cere la baie..se intoarce in costumul Evei..e grasa..nu e plinuta ci e de`a dreptul grasa, sanii medii si nelasati..fund plat...un pic dizgratios. La oral se straduieste...nu ofera atentie zonelor adiacente, zice ca nu accepta finalizare orala.

La normal...greutatea ei te impiedica s-o invarti prea mult..e pasiva de parca futi un cadavru... dupa finalizare am simtit niste mirosuri foarte neplacute chiar daca se spalase inainte.

Note:

Aspect: 3. grasa,nemachiata,nearanjata, avea pe ea niste chiloti de baba de nici bunica-mea nu i-ar purta

GFE:    3. vorbeste verzi si uscate...e genu ala de-ti povesteste tie cu ce avocati si procurori s-o futut ea.. greu de crezul...probabil crede ca toata lumea-i proasta

Oral :    5. trist si fara implicare

Normal 2. sta ca vacutza. ah,sa nu uit..nerasa la pasa.

Igiena : 1 . mirosuri neplacute,hainele de pe ea nu erau tocmai curate, daca as vi vazut dinainte fugeam ca ars...

Acum sa nu sariti pe mine pana n-o incercati macar la un telefon, nu am nimic cu fata dar e de evitat total. Mai bine dati banii la un cersetor decat sa va pierdeti vremea cu aratari d-astea.

Spor la fete.

• Like 10
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Salutare, o recenzie scurta pt ca nu are rost sa detaliez..

Anunt din evenimentul ..ceva cu tanara 19 ani sexy etc, o sun, zice ca nu are loc...se deplaseaza la hotel, a fost deacord sa vina la mine, 70nr/130h.

A venit cand a zis, ca si aspect lasa de dorit, are 165 si peste 65 de kg..zic ca daca tot a batut drumul sa ramanem un numar. Cere la baie..se intoarce in costumul Evei..e grasa..nu e plinuta ci e de`a dreptul grasa, sanii medii si nelasati..fund plat...un pic dizgratios. La oral se straduieste...nu ofera atentie zonelor adiacente, zice ca nu accepta finalizare orala.

La normal...greutatea ei te impiedica s-o invarti prea mult..e pasiva de parca futi un cadavru... dupa finalizare am simtit niste mirosuri foarte neplacute chiar daca se spalase inainte.

Note:

Aspect: 3. grasa,nemachiata,nearanjata, avea pe ea niste chiloti de baba de nici bunica-mea nu i-ar purta

GFE:    3. vorbeste verzi si uscate...e genu ala de-ti povesteste tie cu ce avocati si procurori s-o futut ea.. greu de crezul...probabil crede ca toata lumea-i proasta

Oral :    5. trist si fara implicare

Normal 2. sta ca vacutza. ah,sa nu uit..nerasa la pasa.

Igiena : 1 . mirosuri neplacute,hainele de pe ea nu erau tocmai curate, daca as vi vazut dinainte fugeam ca ars...

Acum sa nu sariti pe mine pana n-o incercati macar la un telefon, nu am nimic cu fata dar e de evitat total. Mai bine dati banii la un cersetor decat sa va pierdeti vremea cu aratari d-astea.

Spor la fete.

oralul ne sau pro?

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

cum doresti, te intreaba cum vrei.

vrajeala de  :fish12 imputit;

• Like 1
  • Minus 1

• Administrator
Reputație: 115209
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

vrajeala de  :fish12 imputit;

1 warn deocamdata

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.