xxx.xxx Reputație: 816 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 11, 2014 Jasmin Matura plina de extaz ofera oral nep.normal pro.cu fantezii de vis 69, cuni.masaj eritoc dominare soft, exclus fitele , de 1,76 sani nr.4.fund apetisant cu poze reale.150.L ora.100 L fin 1
tudortudor00 Reputație: 63 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 10, 2016 In urma cu cateva luni, avand pofta de o blonda volutoasa am sunat titulara nr de tel de mai sus. Programarea a fost facuta telefonic cu 1 ora inainte.Locatia se afla in zona Tineretului,am gasit cu usurinta loc de parcare.Prima impresie a fost una foarte placuta,femeia fiind ceea di poze, tatuajul de la spate fiind usor de identificat.Am achitat 100 lei pentru o ora in compania ei si m-am cerut la baie,primind prosop mare si curat pe urma a fst randul ei sa mearga la baie.Intorși in camera am a trecut la un oral neprotejat, facut cu dedicatie si cu grija pt zonele adiacente a continuat cu un normal misionar iar la final anal pe la spate, pozitie in care am si finalizat.Notele:Locatie:8- discreta, curata;Jasmine:9- o adevarata MILF, (vezi pozele)Gfe:8(nu sunt mare amator)ON:8NP:8AP:9Pret 100- 1 Fin.Eu o recomand pentru devotament, discretie si igiena. 4
laury Reputație: 24094 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 10, 2016 Felicitari pentru recenzie!Poti sa ne spui daca este singura in locatie, varsta si cam cate kg are fata?
tudortudor00 Reputație: 63 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 11, 2016 Felicitari pentru recenzie!Poti sa ne spui daca este singura in locatie, varsta si cam cate kg are fata?Asa cum am precizat, locatia era in zona Tineretului, era curata, din ce mi-a zis se pare ca avea si o colega dar nu am vazut-o. In legatura cu varsta, greutatea ce sa zic asa cum se vede in poze femeia are carne pe oase dar din punctul meu de vedere acestea sunt bine proportionate (in jur de 65-70 kg cred), varsta eu cred ca in jur de 35 de ani. 1
laury Reputație: 24094 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 11, 2016 Mersi Tudor!
tevezis Reputație: 1094 Postat Februarie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 11, 2016 cine a mai ajuns la ea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum