Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2011 Postat Aprilie 13, 2011 A aparut o noua fata in Galati... pe simpatie. Tarif: o+n ambele protejate, 400ron/nr, 600 ron/ora. Cu 100 ron in plus, se poate oralul fara guma... Tinand cont de scoruri, ma indoiesc ca se va incumeta cineva... oricum eu mi-am propus sa nu cheltuiesc mai mult de 200ron...
jok3r Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2011 Postat Aprilie 13, 2011 A aparut o noua fata in Galati... pe simpatie. Tarif: o+n ambele protejate' date=' 400ron/nr, 600 ron/ora. Cu 100 ron in plus, se poate oralul fara guma... Tinand cont de scoruri, ma indoiesc ca se va incumeta cineva... oricum eu mi-am propus sa nu cheltuiesc mai mult de 200ron... [/quote']Da' ce face banii astia? Imi face si curatenie in casa? La 600RON ma duc in Bucuresti si fut si vreo 2 gagici bune.
guest12 Reputație: -432 Postat Aprilie 13, 2011 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Aprilie 13, 2011 A aparut o noua fata in Galati... pe simpatie. Tarif: o+n ambele protejate' date=' 400ron/nr, 600 ron/ora. Cu 100 ron in plus, se poate oralul fara guma... Tinand cont de scoruri, ma indoiesc ca se va incumeta cineva... oricum eu mi-am propus sa nu cheltuiesc mai mult de 200ron... [/quote']....mdaa,interesant,dar cu. prețurile astea nu au nici o sa sansa sa între pe piatza.,mai trebuie lucrat la tarife. .....dacă pune cineva botu sa ne. Zica si noua cum sta treaba.
pomelo Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2011 Postat Aprilie 13, 2011 ....mdaa' date='interesant,dar cu. prețurile astea nu au nici o sa sansa sa între pe piatza.,mai trebuie lucrat la tarife. .....dacă pune cineva botu sa ne. Zica si noua cum sta treaba.[/quote']exorbitantma las de pisda la banii astia
Vizitator sweetlover Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2011 Postat Aprilie 14, 2011 Va aduc la cunostinta ca la nr asta de telefon raspunde o demoazela care nu recunoaste nimik. Spune ca-i o greseala! Verificati va rog!
chiaburu Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2011 Postat Iunie 12, 2011 fratilor ce tarif au astea,sunt si ele un pic mai dragutze si gata,ce scor e asta?nu zic ca multe arata bn datorita photoshop-lui.sa nu le mai dam satisfactie,cu un suc si vrajeala bagi in pat gagici cum n-ai visat
coiosu Reputație: 3 Postat Iunie 13, 2011 Postat Iunie 13, 2011 fratilor ce tarif au astea' date='sunt si ele un pic mai dragutze si gata,ce scor e asta?nu zic ca multe arata bn datorita photoshop-lui.sa nu le mai dam satisfactie,cu un suc si vrajeala bagi in pat gagici cum n-ai visat [/quote']Iata si fata celei ce se vrea a fi de 600 ron/h cand cu banii astia fut o adevarata frumusete dama de lux nu o ora ci doua!!!
vodoo Reputație: 14 Postat Iunie 23, 2011 Postat Iunie 23, 2011 Iata si fata celei ce se vrea a fi de 600 ron/h cand cu banii astia fut o adevarata frumusete dama de lux nu o ora ci doua!!!mah eu ma incumet shi zic k la buc. futi chiar 3 shi singura problema e k ai prea multe variante )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum