baroncea Reputație: 163 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Septembrie 1, 2020 Sa moaie un pic noroiul acela intarit de atunciAnalul e singura chestie care incita! In rest e cam deplorabila!
bitchmannn Reputație: 951 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Terra Oras:Terra Postat Septembrie 2, 2020 Care anal boss, ca ultima data cand am fost la ea, după ce am bagat-o de câteva ori si o văzut că dau tare,si-o adus aminte ca am mai futut-o tare in cur mai demult,de numai strângea din dinți, o zis ca ceva o zgarie si nu mai poate face anal. Asta daca face cu fiecare fraier care mere pt anal, per total într-o zi, daca ies 20 de minute de futut in cur .Sincer, poate si io rezist atâta, la absurd vorbind, daca ma violează careva😂😂, asa ca io nu recomand in veci sa mergeți la asta 1
g82s Reputație: 172 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 2, 2020 Confirm, s-a ramolit baba.Prin 2014 cand am fost prima data la ea, i-am zis direct ca pentru anal am venit, si a fost una dintre cele mai faine experiente pe care le-am avut la curve. Mi-a zis "sa pregatesc funduletul", s-a pus in patru labe in fata mea, a inceput sa se joace singura, si dupa doua minute mi-a zis ca vrea sa i-o bag. Am tinut-o in pula aproape o ora, a avut orgasm fara teatru. A fost fain.Am luat o pauza competitonala pana in 2018, si cand m-am intros am intalnit-o prin diverse locuri in tara, dar atitudinea a fost pe fast fuck tot timpul, si parea sa prefere sa stea la discutii in loc sa faca sex. In cur nu a vrut s-o ia de cateva ori invocand ca are o problema, sau ca o doare, iar cand am reusit sa o mai bag la gaozul damezei fost mai mult de obligatie si cu sictir. Pe langa asta i-au purezit dintii, lucru care mie imi taie erectia instant.A fost fain, dar s-a terminat. Nu mai are rost sa ma pacalesc singur asteptand sa regasesc ceva ce nu mai exista. Atitudinea si serviciile au ajuns la nivelul cuiburilor de ciori calatoare, unde te asteapta pestele jos, la intrarea in scara. Verdict: de evitat! 1
paulmarcel Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2020 Postat Septembrie 6, 2020 Doamna Carina mai este în Cluj?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum