Sari la conținut

0734069865

Vizitator chuckychuck

Postări Recomandate

Vizitator chuckychuck
Reputație: 0
Postat

!!NOUA PE SITE!! Nu imi place sa ma laud singura, dar chiar sunt reala. convinge-te. Alegerea iti apartine..0734069865 15 Apr 16:26 0734069865 Pret 150LSalutareStie cineva ceva despre caprioara de mai jos? As fi tare interesat sa-i fac o vizita.

post-3397-133409709611_thumb.jpg

post-3397-133409709612_thumb.jpg

post-3397-133409709613_thumb.jpg

post-3397-133409709614_thumb.jpg

• Oras:București
Postat

"Caprioara" este o nashpeta!Spaiul Independentei (cheiul Dimbovitei) mai spre Timpuri Noi decit spre Camera de Comert, blocul M12 pentru cunoscatori. Probabil ca sunt pozele ei dar a acoperit ceea ce e mai interesant si anume fatza. Mie nu mi-a placut. Si avea si parul scurt fata de cea din foto care are parul lung. Oricum, nu stiam cum sa o tai mai repede.Zicea ca se poate si cu finalizare orala dar argumentul nu m-a facut sa mai zabovesc nici macar o clipa.In locatie mai sunt doua, una mai in varsta care cica face si anal, si una mai plinutza/solida pe care o stiu din vedere de multa vreme si care nici aia nu mi-a placut.Restul detaliilor ref la curatenie, prosoape, chestii nu vi le pot da ca nu m-au mai interesat.

Postat

apar acum alte 2 brunete in pozele anunturilor cu numarul asta. clar nu-i nimic bun aici.

• Oras:Bukarest
  • Oras:Bukarest
Postat

Salutare confutadori! Si eu am vizitat acest cuib.Mircea Voda, dupa camera de comert, prima la stanga dupa o farmacie, este blocul chiar de pe cheiul dambovitei. apartamentul este la parter. La tel mi s-a spus 150 ron H, cand am ajuns acolo, mi s-a spus ca se poate 2 finalizari daca termin repede, pot sa dau si al doilea, adica in decursul a 30-40 de min.( un minus total). Cand am ajuns erau 2 tipe, una bruneta si miniona si una slaba si blonda. Am ales blonda, ca cea bruneta tocmai pleca. Baia cam murdarica, patul cam murdar si el. Oral 6, normal 6( sunt indulgent). Nu face CIM, oralul fara caciulita, nu il face deep, cam mecanic, fara limbi pe oo. Normalul cam ca o scandura...Mi-am dat drumul dupa un numar mai lung pe sanii ei.Cand am terminat, a ajuns un alt confutador la tipeza. Ce m-a frapat este ca de abia s-a sters fata de samanta mea de pe sani, nu a intrat la baie, s-a sters putin si gata, urmatorul client. La mine am gasit-o imbracata, ca altfel nu stiu cum reactionam, dar sincer de cel ce a venit dupa mine chiar imi pare rau. In concluzie:oral si normal 6, oral neprot, fara CIM, am platit 150 ron, un nr. De evitat!

Postat

am fost si eu acolo eu am ales-o pe bruneta. dupa ce m-am chinuit sa termin ca mi-a zis ca sa ma grabesc ca are programare mi-a zis sa ma inbrac ca e client la scara nici macar dus nu m-a lasat sa mai fac. de cand merg la fete nu am fost niciodata asa dezamagit daca pierdeam banii pe strada nu mi-ar fi parut asa rau cum mi-a parut ca am mers la aceasta locatie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare