xxx.xxx Reputație: 816 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 13, 2014 POZE realizate chiar acum, tinuta imi apartine, nu-ti vei pierde timpul si banii inutil, va garantez momente memorabile si amintiri placute, ofer un zambet, o mangaiere sunt tandra si pasionala, locatie lux, igiena max.200 L ora 1
luces Reputație: 84 Postat Noiembrie 17, 2014 Telefon: raduenacheruxandra@yahoo.com Oras:bucuresti Telefon: raduenacheruxandra@yahoo.com Oras:bucuresti Postat Noiembrie 17, 2014 Salutare,Vineri,inainte de meci,am vizitat aceasta locatie.Am intalnit o fata draguta,istrata,cu care ai ce discuta.Nu este cea din poze,dar este posibil ca titulara pozelor sa presteze si ea pt.ca fotografiile sunt facute in locatia unde eu am fost.Asadar,contactul a fost telefonic,cu o ora inainte.Ajuns in locatie(Foisorului Vitan)sunt intampinat de o donsoara frumusica,22anisori,sani f.frumosi,tari,2-3marime,rochita scurta,mulata.Sunt poftit in camera de lucru.Arata f.bine,modern,curat.Dus eu,dus ea...o tigara...ne cunoastem...si ne apucam de treaba pt.care venisem...Oral bun nep.fara cim(chiar daca la telefon spusese altceva-precizez ca sunt tuns ras spalat frezat)pupaturi peste tot,pasionala,dulcica,misto...pune fata prez.cu gura si decartez oral in prez.Partea a doua oral si normal tare si apasat,gemete frumoase, ea peste mine,apoi lateral,caprita si..,game over.Experienta frumoasa,cu o fata isteata,curata,care se prezinta Antonia.Note:LOCATIE:9 baie curata,gel dus Nivea,prosop curatAspect:8,5Oral:7,5 pt.ca e prot.Normal:8Gfe:8,5 isteata,uraste manelele..,Pret:200 2fin cam o oraRecomand...Sper sa fi punctat tot ce va intrreseaza.Bafta! si Puie Monta 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum