moshion Reputație: 786 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 14, 2014 Anunt: Bună! Brunetă, ochi albaştri, ten alb, 1.70/65/26ani, pasională, buze senzuale, sâni jucăuşi, fund bombat. Ofer clipe de vis d-lor generoşi. Cer şi ofer igienă. Deţin loc. Mă deplasez la hotel. tel 0747535751 Salutare, am sunat-o pe domnita, ma invita in tudor la Q2 (...stiam ca acolo la un moment era cuib) fiind in graba m-am dus direct la ea..imi zice unde sa urc..ca si prima impresie nu are nici o treaba cu anuntul...tanti are cam 38+ ani, mai multe nasteri la activ...are carnea f lasata.. are cam 1,65 si 65 de kile...sanii ei jucausi privesc de-aproape buricu iar fundul bombat s-a cam desumflat...Zic ca asta e...dau 70 pt un numar...se dezbraca la foc automat...surprinzator oralul e bunisor ...fara adiacente..dar destul de ok..la normal nu vrea deasupra ..e lenesa..arata cat de cat a femeie dac-o pui capra...nimic surprinzator.. Note:Locatie: 7 Garsoniera curata, pat ok...nu scartaia...baia nu stiu ca am venit de-acasa si la sfarsit am folosit servetele umedeAspect : 6 Aspect de vanzatoare la aprozar...carnea lasata si cu textura de jeleuOral: 7+ A avut timp sa invete se pareNormal 6 Nu sta deasupra, nu prea se implica...geme rar si falsGFE: 3 Fastfuck in toata regulaIgiena 8+ Mirosea a sapun si a parfum ieftin...dar oricum...placut, nu am simtit mirosuri din zonele predispuse .. Concluzie: Doar in lipsa de altceva, eu nu mai revin. cere 70/120 ...nu face nici 50/100 7
blu3light Reputație: 620 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 14, 2014 Tipa e brunetica la ten?...nu e de etnie...si după accent nu e moldoveanca...daca am dreptate...ce sa zic, ai avut curaj sa ramai. Spor la ciocane!
moshion Reputație: 786 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Noiembrie 14, 2014 Tipa e brunetica la ten?...nu e de etnie...si după accent nu e moldoveanca...daca am dreptate...ce sa zic, ai avut curaj sa ramai. Spor la ciocane!Stiu la cine te referi...dar nu e ea intradevar persoana la care te referi tu a prestat si ea in cuibul de la Q2... M-ai facut curios..de ce zici ca iti trebuie curaj pt ardeleanca? acum din cate stiu presteaza pe la billa pe undeva...n-am ajuns...inca
semineu Reputație: 252 Postat Iunie 4, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Iunie 4, 2015 vrajeala de imputit; 1 1
Vizitator Gogu85 Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Postat Iunie 4, 2015 Semineu a cui peste esti de tot faci reclama nula la toate fetele . Pisicutz nu vezi. Asta le jigneste chiar pe toate maine o sa ajunga sa aiba postari in toate topicele daca o tine tot asa
michael highlander Reputație: 29 Postat Iunie 4, 2015 Telefon: michael_highlander Oras:Iasi Telefon: michael_highlander Oras:Iasi Postat Iunie 4, 2015 Semineu a cui peste esti de tot faci reclama nula la toate fetele . Pisicutz nu vezi. Asta le jigneste chiar pe toate maine o sa ajunga sa aiba postari in toate topicele daca o tine tot asa La cat de prost e si cat spam face pare a fi Webmasterul de PR a lui Denisa
martinicau Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 4, 2015 Nu vă stresanți dragi confutăcioşi după cum se vede are reputație negativa deja plus că în afară de miroase a pește nu știe să tasteze altceva. Păcat că au acces la acest forum genial astfel de retarzi. Pisic un mic ban te rugam.
martinicau Reputație: 164 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 4, 2015 Moshion pe cn ai supărat? )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum