Sari la conținut

Marissa - Mica faptura 0760435474

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Numai codule ca doar ce incepusem sa ma impac cu ideea te rog eu frumos....

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Milano si Berceni
Postat

Nu va faceti iluzii.Zicala cu lupu isi schimba blana merge perfect aici .Tipa a avut mereu basini in cap,probabil bagate de pesti.Acum cand citesc anuntul care incepe cu :Andreea, 18 ani, ofer domnilor maturi- ,incep sa inteleg de ce .Din anunt reiese ca tipa este de la varsta de 16 ani pe piata (cel putin pt ca inainte a mai lucrat si prin Brasov parca) si normal ca a avut  mereu o mentalitate de copil la 16 ani.La ea daca suni si esti la usa e bine daca suni de pe drum si apare altul inaintea ta ,ai ghinion.Asteptam o recenzie sa vedem daca ofera tot ce a anuntat,pt ca si inainte avea lista lunga dar cand ajungeai la ea ,mai bine zis ,dupa ce punea mana pe bani,se schimba.

• Oras:Constanta
Postat

Nu va faceti iluzii.Zicala cu lupu isi schimba blana merge perfect aici .Tipa a avut mereu basini in cap,probabil bagate de pesti.Acum cand citesc anuntul care incepe cu :Andreea, 18 ani, ofer domnilor maturi- ,incep sa inteleg de ce .Din anunt reiese ca tipa este de la varsta de 16 ani pe piata (cel putin pt ca inainte a mai lucrat si prin Brasov parca) si normal ca a avut  mereu o mentalitate de copil la 16 ani.La ea daca suni si esti la usa e bine daca suni de pe drum si apare altul inaintea ta ,ai ghinion.Asteptam o recenzie sa vedem daca ofera tot ce a anuntat,pt ca si inainte avea lista lunga dar cand ajungeai la ea ,mai bine zis ,dupa ce punea mana pe bani,se schimba.

Domnul permiteti-mi sa va contrazic , mai mult ca sigur ma confundati . 1 Nu am lucrat in Brasov niciodata , 2 nu cer banii clientilor inainte si 3 nu este frumos sa vorbesti in nestire de cauza , si mai ales sa vorbesti fara sa cunosti . Vorbesti in niste termeni foarte vulgari (basini , pesti) cu astfel de oamnei (clienti) nu mi-as dori sa am niciodata dar niciodata nici cea mai mica legatura !! o seara frumoasa !

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:b
  • Oras:b
Postat

Dar pe tine toti te confunda?

Nu lucrai acum cativa ani la strada cu Izabela ?

Postat

Nu o confund,nu am cum,are semnul ala pe picior .Daca vrea spun mai multe despre grupul cu care se deplaseaza prin tara :rax2

Postat

eu ? la strada? :))) serios? :)))

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nu o confund,nu am cum,are semnul ala pe picior .Daca vrea spun mai multe despre grupul cu care se deplaseaza prin tara :rax2

:)))) nu am parasit tara niciodata , asa pentru cultura ta generala !

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nici pe Izabela-Bianca fosta ta colega nu o mai cunosti ?

Bianca ( blonda) ba da am fost colege acum , aproximativ 2 ani , am lucrat impreuna la Dacia . asta nu inseamna ca , daca ea a lucrat la strada am facut si eu asta . nu inteleg de ce vorbesti fara sa stii 

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:constanta
Postat

:)))) nu am parasit tara niciodata , asa pentru cultura ta generala !

Omu' a zis PRIN țara!

• Like 1
Postat

Bianca ( blonda) ba da am fost colege acum , aproximativ 2 ani , am lucrat impreuna la Dacia . asta nu inseamna ca , daca ea a lucrat la strada am facut si eu asta . nu inteleg de ce vorbesti fara sa stii

Varsta actuala 18-19 ani si tu acum 2 ani lucrai? **spam editat** la acea vreme?

Macar acum au 18 ani? Macar sa stiu daca mai incerc sau mai astept 1-2 ani!

• Like 1
Postat

Varsta actuala 18-19 ani si tu acum 2 ani lucrai? **spam editat** la acea vreme?

Macar acum au 18 ani? Macar sa stiu daca mai incerc sau mai astept 1-2 ani!

chiar 19 . o sa-ti arat buletinul :))))

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: v_king_67
  • Telefon: v_king_67
Postat

Ok!

Rezulta ca acum 2 ani cand lucrai aveai chiar 17!!

Upsss!! :)))

Eeeee si tu acum codule ....vezi daca stii prea multa aritmetica ....acum e fata matura ...si poate cu mult mai multa vreme era in meseria asta ...nu doar 2 ani  :slap2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Tipa a avut mereu basini in cap

mie nu mi s-a parut deloc asa. poate putin rasfatata, dar asta nu e un lucru rau.......

Postat

Ok!

Rezulta ca acum 2 ani cand lucrai aveai chiar 17!!

Upsss!! :)))

ai dreptul la propiul tau rezultat , si la propria ta parerea eu nu pot decat sa ti-o respect :*

• Like 2
  • Minus 2
Postat

ai dreptul la propiul tau rezultat , si la propria ta parerea eu nu pot decat sa ti-o respect :*

Propiu :) meu rezultat este conform calculelor matematice!

RESPECT!

Postat

Propiu :) meu rezultat este conform calculelor matematice!

RESPECT!

o zi frumoasa :*

• Like 3
  • Minus 2
Postat

pana la 00 :00

Telefonul tau are o problema? Tot incerc sa te sun...

Sau ai black list? ;)

Postat

Telefonul tau are o problema? Tot incerc sa te sun...

Sau ai black list? ;)

probabil vorbeam la telefon . poti incerca acum :*

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...