ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2016 Fata a evoluat. Stie are cu ce si poate .eu zic ca merita a doua sansa
talibanu Reputație: 9697 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 9, 2016 Cand se maresc tarifele se ridica si pretentiile clientilor nu?Fata e frumusica, face treaba buna dar din punctul meu de vedere mai are de lucrat la capitolul igiena, si asta, inaintea fiecarui client nu are rost sa zic mai multe.
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2016 Nu te contrazic talibane eu cand am fusei era fresh peste tot ) de la degetele de la picioare pasarica si restul . Dar deh vorbesc strict de experienta mea cu ea .
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2016 Si la mine a fost in regula, numai buna de regulat, fara aproape nici o regula
talibanu Reputație: 9697 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 9, 2016 Poate s-a intamplat doar la mine, nu zic ca nu se poate. Eu unul nici nu m-am prezentat cand am fost deci poate si din motivul asta nu pot sa zic ca a fost o experienta nasoala, ba dimpotriva, as mai merge o data. Doar sa fie mai grijulie un picuț cu igiena
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2016 Io am linso pi fata asta deam incercat sai sterg semnu di nastere. Si iti zice Amelia ka io nu pun botu la bijboaca puturoasa. Asta mica ii rea di musca. Si vaz ka a crescut bini di cind iera ea mica mica. 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 10, 2016 am vizitat-o de 2 ori: igiena ireprosabila de ambele dati: dush inainte si dupa, iar de fast fuck nu poate fi vorba! nimic de reprosat din punctul meu de vedere. 1
andreea18 Reputație: 1279 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 12, 2016 eu, perfectiunea nu am atins-o, de multe ori, de foarte multe ori, poate am gresit fata de voi membri si imi cer scuze acum si aici. Poate de multe ori nu am raspuns, nu am onorat intalniri, am intarziat sau v-am suparat cu alte lucruri, poate nu m-am ridicat la inaltimea, asteptarilor voastre. Nu din rautate ci poate din pricina tineretii, mai am atat de multe de invatat mai mult ca sigur a lipsei de comunicare (am o mare problema in acest sens) . am incercat sa fiu eu , sa nu joc teatru sau sa ma prefac in legatura cu ceva . unele intalniri au fost ok , altele poate nu , nu pot multumi pe toata lumea . cat despre igiena am ramas si eu putin blocata , sincer? nu vreau sa gasesc o scuza pentru asta sau sa contrazic pe cineva , poate chiar asa a fost , nu neg dar nici nu aprob . pot doar sa promit ca nu se va mai intampla ... o seara frumoasa ! 7 2
drradu Reputație: 199 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Aprilie 12, 2016 eu, perfectiunea nu am atins-o, de multe ori, de foarte multe ori, poate am gresit fata de voi membri si imi cer scuze acum si aici. Poate de multe ori nu am raspuns, nu am onorat intalniri, am intarziat sau v-am suparat cu alte lucruri, poate nu m-am ridicat la inaltimea, asteptarilor voastre. Nu din rautate ci poate din pricina tineretii, mai am atat de multe de invatat mai mult ca sigur a lipsei de comunicare (am o mare problema in acest sens) . am incercat sa fiu eu , sa nu joc teatru sau sa ma prefac in legatura cu ceva . unele intalniri au fost ok , altele poate nu , nu pot multumi pe toata lumea . cat despre igiena am ramas si eu putin blocata , sincer? nu vreau sa gasesc o scuza pentru asta sau sa contrazic pe cineva , poate chiar asa a fost , nu neg dar nici nu aprob . pot doar sa promit ca nu se va mai intampla ... o seara frumoasa ! Un raspuns asa cum se cuvine. Bravo! 4 6
talibanu Reputație: 9697 Postat Aprilie 12, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 12, 2016 Un raspuns asa cum se cuvine. Bravo!Exact! Cu raspunsul asta parca ma face sa imi retrag cuvintele Chiar nu ma asteptam fata asta e de luat acasa 1 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 12, 2016 eu, perfectiunea nu am atins-o, de multe ori, de foarte multe ori, poate am gresit fata de voi membri si imi cer scuze acum si aici. Poate de multe ori nu am raspuns, nu am onorat intalniri, am intarziat sau v-am suparat cu alte lucruri, poate nu m-am ridicat la inaltimea, asteptarilor voastre. Nu din rautate ci poate din pricina tineretii, mai am atat de multe de invatat mai mult ca sigur a lipsei de comunicare (am o mare problema in acest sens) . am incercat sa fiu eu , sa nu joc teatru sau sa ma prefac in legatura cu ceva . unele intalniri au fost ok , altele poate nu , nu pot multumi pe toata lumea . cat despre igiena am ramas si eu putin blocata , sincer? nu vreau sa gasesc o scuza pentru asta sau sa contrazic pe cineva , poate chiar asa a fost , nu neg dar nici nu aprob . pot doar sa promit ca nu se va mai intampla ... o seara frumoasa ! Bravo! Ori cineva t-a invatat sa dai o asa explicatie,ori esti mai inteligenta decat credeam ca esti! Si nu glumesc!Felicitarile mele!Masa si "dansul"...in curand! 1
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 12, 2016 Si tot am sunat si tot am sunat:))
andreea18 Reputație: 1279 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 12, 2016 Si tot am sunat si tot am sunat:))))) call me 2 2
andreea18 Reputație: 1279 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 12, 2016 ))) call me eu stiam numarul celalalt 2 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 12, 2016 Consider ca merita insistenta si ateptarea! E tare fata! La propriu si la figurat!
ghostcurvar Reputație: 1875 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 12, 2016 Stiu cunoosc:)) . verifica mesageria Andreea
victor24ct Reputație: -359 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 13, 2016 Draga mea.... te-am citit de la prima noastra intalnire ca esti o fata desteapta si care poate mult si multe. Ma bucur foarte tare ca mi-ai confirmat asteptarile! Mii de pupici! 1 3
andreea18 Reputație: 1279 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2016 poze noi 15 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 13, 2016 Ptiu! Nu mai am puncte dar mai tarziu rezolvam!Fotogenica si futogenica!
andreea18 Reputație: 1279 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2016 Draga mea.... te-am citit de la prima noastra intalnire ca esti o fata desteapta si care poate mult si multe. Ma bucur foarte tare ca mi-ai confirmat asteptarile! Mii de pupici! :* 2 2
andreea18 Reputație: 1279 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2016 fotografii mai vechi 7 2
sandoqan Reputație: 711 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 15, 2016 Oldies but goldies!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2016 Fataa..di la mini un sfat: sa nu mai pui niciodata pozi ku paru tau liegat. Dai drumu sa zburdi. 1
andreea18 Reputație: 1279 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2016 Fataa..di la mini un sfat: sa nu mai pui niciodata pozi ku paru tau liegat. Dai drumu sa zburdi.multumesc frumos pentru sfat , o sa tin cont ! 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum