Sari la conținut

Marissa - Mica faptura 0760435474

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

te-am sunat n-ai raspuns 

mai lucrezi?

Da ce bine lucreaza ;)
  • Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Constanta
Postat

Poate ai alt numar de telefon.. eu n.am dat de ea de 3 zile .

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poate ai alt numar de telefon.. eu n.am dat de ea de 3 zile .

Mai incearca

A epuizat-o talibanu si de aia nu a raspuns

:)

• Minus 1
Postat

Mai incearca

A epuizat-o talibanu si de aia nu a raspuns

:)

Neeh, m-a epuizat ea si la propriu si la figurat ;)
  • Like 1
  • Minus 1
  • Oras:ROMANIA
Postat

Atunci o cred ....o fi obosita saracuta ,făptura mica ce este ea.

Am auzit ca unde lovește Talibanu e epuizare maxima ....

Si Marissei ii si place șa fie lovită bine ....financiar mai ales.

Iar Talibanu este mai darnic ca un seic...pana si Osama bin Laden ar fi fost gelos.

• Like 1
Postat

Atunci o cred ....o fi obosita saracuta ,făptura mica ce este ea.

Am auzit ca unde lovește Talibanu e epuizare maxima ....

Si Marissei ii si place șa fie lovită bine ....financiar mai ales.

Iar Talibanu este mai darnic ca un seic...pana si Osama bin Laden ar fi fost gelos.

E foame mare :) nu mai e darnic nici arabu :))
  • Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

mda..... marissa draga baga poze noi ca au uitat cat de bengoasa esti de se discuta de probleme financiare aici   :laugh2  :laugh2

Postat

Eu nu știu ce va place la ea, si la pretul asta 150/300, este o tipa mica si slaba, nu m-a atras deloc.

ps: nu o lua personal

:)))) Clar , nu ai gusturi bune ! :))))
  • Like 4
  • Minus 2
Postat

Eu nu știu ce va place la ea, si la pretul asta 150/300, este o tipa mica si slaba, nu m-a atras deloc.

Daca ești cine cred eu si te am văzut zilele trecute la colega mea ... Nu vreau să comentez:)))) Dar ptr tine as mări prețul la 500 lei .
  • Like 5
  • Minus 2
Postat

Nici tu dar nu te trimite nimeni cu forta la ea .

• Like 2
  • Oras:HELL
Postat

Daca ești cine cred eu si te am văzut zilele trecute la colega mea ... Nu vreau să comentez:)))) Dar ptr tine as mări prețul la 500 lei .

eu nu am fost niciodata la tine si nici la colega ta, vorbesc strict din poze, nu am nevoie sa te mai si vad, in plus am mai cerut si parerea altuia despre cum arati, asa ca... te rog, fa pretul 500 ca mai vine p*lea mai ales pe foamea asta,ca eu oricum nu am fost vreodata si nici nu aveam de gand sa vin la tine, dar despre colega ta, pe ea nu am prins-o la telefon, poate daca o prind am sa vin, ca ea poate este ok, nu o cunosc..

Postat

PS: asta un este forum,pot discuta absolut ce problema vreau si imi pot spune opinia despre ce vreau atata timp cat nu jignesc sau nu te injur, asa cum o poti face si tu, asta este scopul forumului pana la urma

• Like 1
Postat

:)))) Clar , nu ai gusturi bune ! :))))

clar nu am gusturi bune, da sigur, toata lumea trebuie sa te placa pe tine ca daca nu ii place insemna ca e ceva neinregula cu el,nu cu tine, tu esti zeita frumusetii,si esti atat de plina de tine incat nu poti accepta faptul ca tu nu arati bine in ochii la cativa din o suta de barbati, voi aveti impresia ca daca va suna 100 de barbati pe zi credeti ca suna de dorul vostru sau ca va place, treziti-va o data, nu vrem decat sa va f*tem si atat, nimic altceva..

• Like 1
Postat

Nici tu dar nu te trimite nimeni cu forta la ea .

numai din cauza la cei ca tine se umfla astea, le dati prea mult nas pe cand nu merita, si incep sa creada ca ele conteaza sau ca valoreaza ceva pentru cineva, si uite asa iti vine cu tupea si iti face pretul 500, si dupa aia te intrebi de ce...ce dreacu mai..

• Like 1
Postat

clar nu am gusturi bune, da sigur, toata lumea trebuie sa te placa pe tine ca daca nu ii place insemna ca e ceva neinregula cu el,nu cu tine, tu esti zeita frumusetii,si esti atat de plina de tine incat nu poti accepta faptul ca tu nu arati bine in ochii la cativa din o suta de barbati, voi aveti impresia ca daca va suna 100 de barbati pe zi credeti ca suna de dorul vostru sau ca va place, treziti-va o data, nu vrem decat sa va f*tem si atat, nimic altceva..

foarte de acord cu tine steelule
  • Like 1

Postat

numai din cauza la cei ca tine se umfla astea, le dati prea mult nas pe cand nu merita, si incep sa creada ca ele conteaza sau ca valoreaza ceva pentru cineva, si uite asa iti vine cu tupea si iti face pretul 500, si dupa aia te intrebi de ce...ce dreacu mai..

de acord si nu prea cu tine 

la pretul de 500 de roni  vine unul pe saptamana si ala vre-un ratacit plin de el ....asa mor de foame ,si poate ca tu le crezi proaste dar nu sunt deloc proaste , sunt doar lenese si le plac banii castigati usor . Unele din ele au IQ mult mai ridicat decat multi useri de pe aici (nu dau exemple) si fi sigur ca stiu foarte bine care le sant limitele ....si mai ales cat spune piata ca le este valoarea. Alea plimbate si care au valoare cu adevarat si care vorbesc 3-4 limbi la perfectie  niciodata nu or sa te futa pe tine nici pentru 1000 de lei ....se fut cu seicii prin Dubai pe cate 1000 de parai pe noapte . Daca le-ai vedea pe strada ai fi in stare sa bei cafeau din "ceasca" lor . Unele din ele sunt si "asistente" pe la televiziunile de doi lei . 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...