hartman222 Reputație: 164 Postat Octombrie 5, 2021 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Octombrie 5, 2021 Am vizitat-o si eu fiind in trecere prin capitala. Nu mai are locatia langa OTP, dar e misto si garsoniera aceasta. Totul curat, aranjat, etc. Atitudinea este neschimbata, ea fiind aceeasi doamna cu caracter si sociabila, pt cei care o cunosc. Am povestit 30min pana sa ne apucam de treaba. A fost ca in vremurile bune cu oral super ok, contre cand o dai din spate si o prestatie de zile mari. Singura chestie, **spam editat**, a pus cateva kg in plus in pandemie. Nu m-a deranjat pt ca atitudinea face tot. 2 1
test78 Reputație: 16 Postat Februarie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2022 da, dar e mai greu de gasit. incearca spre sfarsitul saptamanii 1
dantien Reputație: 179 Postat Octombrie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2022 Salut! Mai lucrează doamna? Nu găsesc anunțul...
Gcosbuc Reputație: 12 Postat Noiembrie 9, 2022 Postat Noiembrie 9, 2022 Vreo veste despre Camelia? Mulțumesc anticipat.
new_cont_users Reputație: 252 Postat Octombrie 16, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2023 Cine mai știe de Cami??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum