amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 16, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2014 Hi!I have a topic in the BDSM section, but everything is in Romanian.https://nimfomane.com/forum/topic/21705-stapana-amada-0765188737/My English and Russian are fluent, in German I can only have a simple conversation.If you enter my blog, there is a page with all details about me and what I like to do:http://amadadominare.blogspot.ro/p/blog-page_16.htmlI can be soft and just play with your mind and body, or get close to extreme in torture, whipping or suffocation.What we do depends on what you desire and wish to accept.If I am pleasant while we talk before the session, don't think that afterwards I will accept a "no" for an answer.Once we have a verbal agreement, there is no turning back. I am available only for incall, till 6-7 pm.Best regards! 5
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 16, 2014 Ai terminat cu romanii ?
state potcovaru' Reputație: 138 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:Cannes Oras:Cannes Postat Noiembrie 16, 2014 Bah lasa-ma dreaq,ver'soara....adica-i straponezi la cur doar p-astia vorbitori de limba engleza? Hai sa ai numa' succesuri 1
ognimoo Reputație: 4 Postat Noiembrie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2014 If I am pleasant while we talk before the session, don't think that afterwards I will accept a "no" for an answer.Once we have a verbal agreement, there is no turning back. I don't know if I find this idea arousing or terrifying. Probably both…
amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 19, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2014 I don't know if I find this idea arousing or terrifying. Probably both… First we talk, I have to know your limits, then in session I will not cross the line and you are not allowed to tell me what to do next...I would like you to be submissive and horny, not afraid. 1
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 19, 2014 Mai pe romaneste, te bate pana spui tu " gata, nu mai vreau " ))))
amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 19, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2014 Mai pe romaneste, te bate pana spui tu " gata, nu mai vreau " )))) Nici atunci nu ma opresc daca nu foloseste cuvantul de siguranta...
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 19, 2014 Mi se pare corect asa. Ar fi tare ca unul din ei sa-l uite )) Ahahahaaaa:)))))Nici nu vreau da ma gandesc:)))
amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 19, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2014 Mi se pare corect asa. Ar fi tare ca unul din ei sa-l uite )) Ahahahaaaa:)))))Nici nu vreau da ma gandesc:))) Sunt foarte putini care accepta sa ramana cu semne, deci nu prea ma desfasor cu tortura/biciuirea de obicei.Cei care nu practica BDSM se gandesc numai la penetrari si bataie (ce aiurea imi suna "bataie"), sunt multe alte lucruri interesante... Oly, m-ai facut sa rad, dar aici trebuia sa fie in engleza.
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 19, 2014 Aaaaa, sorry, i nu speak engleza, only romana ! 1
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Noiembrie 19, 2014 Nici atunci nu ma opresc daca nu foloseste cuvantul de siguranta... Ultimul cuvânt de siguranţă a fost Llanfairpwllgwyngzll. Nu vă chinuiţi să-l învăţaţi, că le schimbă. 1
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 21, 2014 Paruschii iazac
amada® Reputație: 1902 Postat Noiembrie 21, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 21, 2014 Paruschii iazacWhen you have no ideea what you are saying, just shut up! Ia sa-ti zac ceva in cur pana iti trece cheful de trolling... 4
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 24, 2014 Kiss my babyWhen you have no ideea what you are saying, just shut up! Ia sa-ti zac ceva in cur pana iti trece cheful de trolling...
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 24, 2014 Kiss my baby Ai un bebelus si vrei sa-l duci Amadei sa-i dea un pusi? 2
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 24, 2014 Ba ma lesi
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 24, 2014 Suparacios mai esti... (edit - macar trebuia sa-ti alegi alt username )
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 24, 2014 pizdicutz era bun?
adrian1990 Reputație: 47 Postat Martie 11, 2015 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Martie 11, 2015 Amanda, are you still in Bucharest?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 11, 2015 Amanda, are you still in Bucharest?Da! 1 1
tomcat_s Reputație: 9 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Vienna Oras:Vienna Postat Aprilie 2, 2015 Dupa ce am stat cativa ani afara si am vazut scena erotica precum si forumurile de aici raman surprins de diferente. In primul rand despre o tipa care lucreaza in domeniu sunt pagini intregi in care cei care au vizitat-o spun ce le-a placut si ce nu.Practic tipa devine o carte deschisa si tre sa ofere servicii de calitate.De asemenea stii daca face mereu sex protejat, BJ protejat ssmdBDSM daca practica, iar citesti tot ce te intereseaza de la clienti. Aici se vorbeste enorm pe langa subiect.De asemenea, poate ma insel, par a fi destui aici care nu sunt cu adevarat interesati sa viziteze fata dar sunt interesati sa fie bagati in seama de ea sau de altii aici pe forum, venind cu comentarii complet irelevante.
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2015 Esti istet, ce cauti pe aici !?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2015 Postat Aprilie 2, 2015 Dupa ce am stat cativa ani afara si am vazut scena erotica precum si forumurile de aici raman surprins de diferente. In primul rand despre o tipa care lucreaza in domeniu sunt pagini intregi in care cei care au vizitat-o spun ce le-a placut si ce nu.Practic tipa devine o carte deschisa si tre sa ofere servicii de calitate.De asemenea stii daca face mereu sex protejat, BJ protejat ssmdBDSM daca practica, iar citesti tot ce te intereseaza de la clienti. Aici se vorbeste enorm pe langa subiect.De asemenea, poate ma insel, par a fi destui aici care nu sunt cu adevarat interesati sa viziteze fata dar sunt interesati sa fie bagati in seama de ea sau de altii aici pe forum, venind cu comentarii complet irelevante.Iesi acas'..........
Postări Recomandate