Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

"STUDENTA finuta, te astept p tine domn generos in ambientul meu pt a petrece clise de vis, ofer servicii de companie intima, accept si cupluri, inalta, sani mari si f. ridicati, pt domni care se respecta."Starnit fiind de o remarca fina a unui confrate ("0737.059.020 fata asta e un paradox..... serviciile sunt de exceptionala calitate dar sta intr-o locatie infcta de tot cacatul") si simtindu-ma un domn care se respecta am dat fuga sa nu cumva sa mi-o ia altul inainte....;)La telefon are o voce foarte placuta si daca o intrebi iti da tot felul de detalii - cum face ea orice afara de anal. Scorul? 200. Pe finalizare. Intreb cu inima stransa: si pe ora? 300...Ca tot romanul prost pun (a cata oara?) botul la vrajeala asta ieftina: vezi? e scumpa! inseamna ca trebuie sa fie vreo bunaciune, foarte speciala, are tariful sus ca nu si-o pune cu toti tiganii etc.Ajung - si cum ajung asa ma-ntorc. Locatia: intr-un bloc din str. Ingineri Tei. Nu-i mergea interfonul asa ca m-a intampinat in scara blocului. Ca se zic: una mare (dar nu chiar dihanie), cam suncoasa, cam tiganoasa, fardata cu spaclul. O fi fost si studenta (ca la facultate nu e limita de varsta). Or fi fost si pozele ei (dar facute cu multi, multi ani in urma). Eu n-am ramas, ca nu mi s-a parut ca avea mutra de 200 RON finalizarea.Am pierdut ceva?

post-5849-133409709994_thumb.jpg

post-5849-133409709995_thumb.jpg

Postat

Foarte bine ca nu ai ramas.Mor pe astea care mint ca sunt pozele lor si cand ajungi la ele dai peste altceva.Si daca le intrebi singurul raspuns e "sunt mai vechi pozele".De parca e asa de greu sa-ti faci unele recente sa vada omul la cine merge.

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Salut SEIKO, deci pozele sunt false sau doar foarte vechi? Care-i opinia ta sincera ?Multam fain!

Postat
Salut SEIKO' date=' deci pozele sunt false sau doar foarte vechi? Care-i opinia ta sincera ?Multam fain![/quote']Ce sa zic? Femeia e "mare" si bruneta. Daca pozele sunt ale ei inseamna ca sunt de acum 10 ani si acum 15 Kg.

Postat

Hai ca am dezlegat misterul: am gasit pozele originale pe simpatie.ro.Va spune tata ca cele doua protagoniste n-au in comun decat sexul... post-5849-133409712499_thumb.jpg

post-5849-133409712501_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...