danalex2002 Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2011 Postat Aprilie 22, 2011 PASTE FERICIT tuturor membrilor acestui forum!
Administrator pisicuts Reputație: 114673 Postat Aprilie 22, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 22, 2011 salut danalex2002 si paste fericit si tie
Vizitator Samira_Sami Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2011 Postat Aprilie 22, 2011 Va doresc un Paste fericit si luminat alaturi de cei dragi!E bine rau, aici cu voi!!!
Administrator pisicuts Reputație: 114673 Postat Aprilie 22, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 22, 2011 Va doresc un Paste fericit si luminat alaturi de cei dragi!E bine rau' date=' aici cu voi!!![/quote']Samira esti in concediu ?
Vizitator Samira_Sami Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2011 Postat Aprilie 22, 2011 Samira esti in concediu ? De ce?De azi de la pranz pana marti o sa "scapi" de mine. Esti happy?
tazz Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2011 Oras:Tayland Oras:Tayland Postat Aprilie 22, 2011 PASTE FERICIT tuturor membrilor acestui forum!Salutare si Paste fericit si tie alaturi de cei dragi!Va doresc un Paste fericit si luminat alaturi de cei dragi!E bine rau' date=' aici cu voi!!![/quote']Buna Sami,Paste Fericit!! si spor la facut cozonaci. Pofta buna la pastrama de oaie! :rolleyes:stima,
Vizitator Samira_Sami Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2011 Postat Aprilie 22, 2011 Salutare si Paste fericit si tie alaturi de cei dragi!Buna Sami' date='Paste Fericit!! si spor la facut cozonaci. Pofta buna la pastrama de oaie! :rolleyes:stima,[/quote']Maine, buni o sa faca deliciosi ei cozonaci, eu inrosesc ooolleee, ca abia spre seara ajung la dansa si pastrama, e renumita, de la Udrea din Plescoi!Si tie Sarbatori fericite si calduroase in sanul familiei!
Al3x3lu Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2011 Postat Aprilie 22, 2011 Paste fericit! ... Paste fericit! ...
Vizitator Samira_Sami Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2011 Postat Aprilie 26, 2011 Samira esti in concediu ? Pisicutz' date=' pisicutz....am revenit? Bucuros de oaspeti?[hr']Imi cer scuze, m-a luat valul...HRISTOS A INVIAT!
ciocan Reputație: 382 Postat Aprilie 26, 2011 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Aprilie 26, 2011 Ehehe dragii mosului! Adevarat a Inviat! Asa ne pacalesc in fiecare an
ggggg Reputație: 17 Postat Aprilie 27, 2011 Postat Aprilie 27, 2011 Pisicutz' date=' pisicutz....am revenit? Bucuros de oaspeti?[hr']Imi cer scuze, m-a luat valul...HRISTOS A INVIAT!Adevarat a inviat!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum