catalinn Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2010 Postat Februarie 27, 2010 Hai sa fac eu inaugurarea la forumul asta. Uite una la care am fost saptamana trecuta.Scor: 250 RON, sta pe undeva pe la UniriiGasita pe site la matrimoniale.roPrestatii cam de nota 8,50. Muia inteligenta cu tupeu maxim, finalizare in guritza fara prezervativ. La cur nu am mai avut timp sa ajung, deh, buget mic si timp redus.Ea se prezinta cam asa:Descriere proprieminiona,subtirica ,bine facuta, imi place sexul de calitate cu persoane decalitate Ar dori:Domnii generosi,nu marlani sau neciopliti,de bunsimt care doresc momente de relaxare si placere Telefon: 0726.255.298, se prezinta Lory
hristos Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2010 Postat Februarie 27, 2010 Din poze arata bine. Mai poti sa bagi ceva detalii?
academic Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2010 Postat Februarie 27, 2010 Da si tu un telefon, cred ca este mai sigur.Dupa care, vii si pui niste descrieri si poze.
Administrator pisicuts Reputație: 114916 Postat Februarie 27, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 27, 2010 Pe google nu-mi apare nimic.Mai multe informatii poti sa ne oferi , eventual un link cu ea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum