depravat Reputație: 68 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 am sunat si eu dar a raspuns o tipa care mi-a zis ca nu e nici o izabela acolo Link spre comentariu
mihai81 Reputație: 22 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Ba da-o in masa ca doar in fata mea a stat cu telu si i-am dat apel... Link spre comentariu
mihai81 Reputație: 22 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Ba da-o in masa ca doar in fata mea a stat cu telu si i-am dat apel... Link spre comentariu
depravat Reputație: 68 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 scz am reverificat numaru si aveam 346 in loc de 364 in telefon in lipsa am trecut pe la rodika, era la bariera la geoagiu io zic ca rodika e ce mai ok dpdv curatenie rodika nu are tel, dar e acolo-sau cel putin de cate ori am trecut eu, era mai multe detalii pe fb grup Link spre comentariu
mihai81 Reputație: 22 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 serifu cum intru si eu pe grupul creat dat fiind ca..am pierdut trenul? Link spre comentariu
john80 Reputație: -6 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 tot asa....se suceste mereu....zice una.....accepta pt moment la telefon...apoi suna ea innapoi ca cica a avut alta oferta si nu mai vrrea pe banii aia.....deci...grija mare!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
john80 Reputație: -6 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 scz am reverificat numaru si aveam 346 in loc de 364 in telefon in lipsa am trecut pe la rodika, era la bariera la geoagiu io zic ca rodika e ce mai ok dpdv curatenie rodika nu are tel, dar e acolo-sau cel putin de cate ori am trecut eu, era mai multe detalii pe fb grupda`ne si noua acel fb...sau grup de care zici....ms anticipat maistre!!!!! Link spre comentariu
mihai81 Reputație: 22 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Grupul a mai fost speficicat insa nu am prins noi momentul...asa ca daca colegul vrea sa redeschida pt noi....doar sa il lase deschis o zi doua ca sa avem timp fiecare sa intram si dupaia sa anuntam ca suntem acolo pe val Link spre comentariu
john80 Reputație: -6 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 poze cu Izabela Link spre comentariu
john80 Reputație: -6 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 si....apropo...... Link spre comentariu
mihai81 Reputație: 22 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Ea e da.... Link spre comentariu
depravat Reputație: 68 Postat Decembrie 2, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 2, 2014 George Katona Link spre comentariu
john80 Reputație: -6 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Decembrie 9, 2014 am postat poze cu permisiunea ei....chiar la cerintele ei pot sa zic...fiind amandoi in fata calculatorului...si......surprindere..am fost.....'EXECUTAT' de catre........administratorii site`ului......nustiu de ce dar...asta e...daca ma poate ajuta cineva..cumva...sa postez niste poze cu ea....e ok!!! Link spre comentariu
john80 Reputație: -6 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Decembrie 9, 2014 si nu neaparat pt mine....ca sincer sa fiu n`am fost f multumit de serviciile dansei......asa doar........sa fie bn si pt ea sa faca niste banuti...si sa fie bn si pt aia mai futaciosi!!...merge clar un........fast fuck...nimic mai mult.....igiena nu`i cu ea...incompatibilitate la acest capitol.....dar cum am mai zis...pt un fast fuck...e ok Link spre comentariu
depravat Reputație: 68 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 9, 2014 am postat poze cu permisiunea ei....chiar la cerintele ei pot sa zic...fiind amandoi in fata calculatorului...si......surprindere..am fost.....'EXECUTAT' de catre........administratorii site`ului......nustiu de ce dar...asta e...daca ma poate ajuta cineva..cumva...sa postez niste poze cu ea....e ok!!!fb George Katona iti fac loc in grup Link spre comentariu
john80 Reputație: -6 Postat Decembrie 12, 2014 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Partajează Postat Decembrie 12, 2014 fb George Katona iti fac loc in grupte`am adaugat pe fb...poate`mi faci si mie loc in grup...cand ai timp desigur Link spre comentariu
depravat Reputație: 68 Postat Decembrie 12, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 12, 2014 te`am adaugat pe fb...poate`mi faci si mie loc in grup...cand ai timp desigur esti intrat Link spre comentariu
backsy Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2015 Oras:orastie Oras:orastie Partajează Postat Februarie 4, 2015 Am facut cunostinta cu o domnisoara noua pe nume Izabela! Fata e ok ca si atitudine si a prestat o vreme prin anglia la club si la camera...am mers cu ea pe fuga cu 50 lei! Este curata parfumata si aranjata f ok...cel putin eu asa am intalnit-o acum! Merge si la hotel insa nu stiu preturile dar ramane sa o contactati pt asta. Nr de contact e cel afisat in titlu cu acordul ei... Locatie: OrastiePrestatie: masina/hotel! Atitudine: ok....insa nu am experimentat deloc GFE...7-8 ca si nota. eu m-am simtit ok. Telu ei era pe silent cat am fost cu ea si daca iti suna tie e ok nu face galagie... 2 la mana,pt inceput pare mahalagioaica dar nu e mai ales daca si voi sunteti respectosiTarif: 50 lei in masina si la hotel...nu stiu...trebuie sa sunati pt asta pt mine a fost ok....dar prea repede Salut yzabela este o tipa din geaoagi si e o cioara anputita chear nu stiu dc e așa speciala Link spre comentariu
backsy Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2015 Oras:orastie Oras:orastie Partajează Postat Februarie 12, 2015 Salutare cine ma poate ajuta sa pot sa -mi fac contul pe nimfomane va rog Link spre comentariu
depravat Reputație: 68 Postat Februarie 13, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 13, 2015 asa e backsy, ai dreptateuneori e izabela, altdata e alexandra-e o cioara mica si negra, fara tate din geoagiu-nu stiu unde a-ti vazut voi 1.60 /1.70 am eu o poza cu ea dar nu o pun aici ca nu am acordul eisi apropos, ultima oara cand am vazut-o era vopsita roscat sa futeti bine! Link spre comentariu
backsy Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2015 Oras:orastie Oras:orastie Partajează Postat Februarie 20, 2015 Buna la toti. Izabela si toate fetele de la traseu le cunosc foarte bine pt. Ca am un cerc de prieteni acum mai nou si sunt pesti le cunosc pe toate nespălatele si cu miros de fum de sunt ultimele epave din societate nici când pleacă de acasă nu se spala răpăi ce sa mai zicem caci cum vin de la traseu așa si dorm si a doua zi doar asi schimba hainele de pe ele daca o mai fac se parfumează si dinou an strada si noi băgam pula unu după altul an aceiași gaura spurcata si nespălată așa ca fraților e bn. Pentru uni ca dau cate 20 sau 30 de lei pentru un futai dar nu e igienic mai bine plătești mai mult si e calitate si igienic am sa revin si cu poze cu fetele de la traseu daca se poate sa vedeți ce curate sunt si an ce hal traiesc Link spre comentariu
backsy Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2015 Oras:orastie Oras:orastie Partajează Postat Februarie 20, 2015 Salu la toată lumea ma poate ajuta cineva cu contu as fi recunoscător celui ce ma ajuta Link spre comentariu
deepblues Reputație: 86 Postat Martie 1, 2015 Oras:in tranzit Oras:in tranzit Partajează Postat Martie 1, 2015 Salut tuturor, Am avut o intalnire acum 2 zile cu Izabela. Am sunat pe la ora 23 si era acasa. Chiar mi-a spus ca era o ora la care nu presteaza si facea o exceptie.. Locuieste in Orastie in zona fabricii Fares. I-am spus ca am numarul de telefon de pe nimfomane si a reactionat ok - chiar mi-a lasat impresia ca este interesata de postarile de aici ( confirm ca numarul de telefon din titlu este corect ). Amanunte :1. Inaltime aproximativ 1,75 m pe tocuri, corp bine proportionat, picioare lungi, sani normali, fermi, par lung, negru, bruneta. Nu stiu daca este de etnie, actiunea s-a petrecut in masina cu lumina stinsa. Curata, parfumata, imbracata ok, fara mirosuri dubioase2. Cu chef de vorba, fara mahalagisme. Chiar am glumit putin, eu ajungand la locatie sub indrumarea ei prin telefon. Destul de rabdatoare in conditiile in care am gresit drumul de doua ori.3. Prestatie in masina - oral + normal cu prezervativ - 80 lei halatul. De anal nu am intrebat. Nu intrebati de oral la telefon, se fereste sa confirme ca face. Se misca ok, dispusa la schimbari de pozitii, fara graba si proteste. Presatia in masina, "in cartier ", intr-o zona "umbroasa ".4. Recent intoarsa din Anglia5. Presteaza si la hotel - 200 lei ora + 50 lei camera, la o pensiune din Orastie ( locuieste cu parintii ).Per total - recomand, cu o medie de 8. Asta raportat si la ce se gaseste in zona Bafta ! Link spre comentariu
backsy Reputație: 0 Postat Martie 3, 2015 Oras:orastie Oras:orastie Partajează Postat Martie 3, 2015 Pffff cum plm asta e alta fata din acel cartierul acela numele lili e ok tipa Link spre comentariu
depravat Reputație: 68 Postat Martie 6, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 6, 2015 nu stiu ce pula e cu numarul astadar asta pe care o descrii e andreea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum