gionito Reputație: -101 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Grosswarden Oras:Grosswarden Partajează Postat Decembrie 19, 2015 frustratule, asa e ca sunt acri strugurii:) 3 5 Link spre comentariu
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 21, 2015 buna,nu mi-am luat concediu doar ca a fost "mosul" la mine....azi(sambata) o sa fiu de la ora 12. Ceau. De cand esti disponibila? Am incercat sa sun si nimic... Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Ceau. De cand esti disponibila? Am incercat sa sun si nimic... da stiu si imi cer scuze dar mia intervenit ceva azi voi fi pana la ira 11 seara.te pup si imi cer scuze inca odata Link spre comentariu
neuronu40 Reputație: 55 Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Sarbatori fericite si o seara perfecta baby http://senzatii-tari.com/pentru-o-seara-perfecta/ Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Sarbatori fericite si o seara perfecta baby http://senzatii-tari.com/pentru-o-seara-perfecta/multumesc la fel va doresc va pup dulce 5 Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Cam asa ceva. ceau,iti multumesc ca te-ai gandit la mine si de sarbatori ,nu ti-am raspuns ca nu cumva sa fi acasa.... de asemenea iti doresc un AN NOU FERICIT (cu multe fetite)! Te pup dulce 3 1 Link spre comentariu
tzutzu Reputație: 140 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Decembrie 28, 2015 In anul care vine sa fii mai frumoasa si mai iubita decat pana acum.La multi ani Roxana! 1 Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Decembrie 28, 2015 In anul care vine sa fii mai frumoasa si mai iubita decat pana acum.La multi ani Roxana! multumesc la fel iti doresc!!!! AN NOU FERICIT!TE pup dulce dulce dulce 3 1 Link spre comentariu
201620 Reputație: -19 Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 multumesc la fel iti doresc!!!! AN NOU FERICIT!TE pup dulce dulce dulce 2 Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Decembrie 29, 2015 dragul meu,te doare capul??? 4 1 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Daca te doare capul iti recomand un tratament la Roxana. Daca ai bani. 3 Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Daca te doare capul iti recomand un tratament la Roxana. Daca ai bani. te pup dragul meu tiam vazut msj dar nu am putut sa raspund. Iti doresc un An Nou Fericit plina de bucurii. Sa ai grija de tine. Pussy 3 1 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 31, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2015 te pup dragul meu tiam vazut msj dar nu am putut sa raspund. Iti doresc un An Nou Fericit plina de bucurii. Sa ai grija de tine. Pussy An nou fericit si tie ingeras frumos si scump. Sper sa ramai la fel de minunata si la anu.. Link spre comentariu
nivod85 Reputație: 63 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 La multi ani draga Roxana.Sunt interesat de serviciile tale si a-si vrea sa stiu cand te pot contacta daca lucrezi si de la ce ora.Multumesc te pup Link spre comentariu
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 te pup dragul meu tiam vazut msj dar nu am putut sa raspund. Iti doresc un An Nou Fericit plina de bucurii. Sa ai grija de tine. PussySe pare ca nici acum n-am avut noroc, ca te-am sunat Cand revii? Un An Nou Fericit iti doresc! Link spre comentariu
nivod85 Reputație: 63 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Buna Roxana,cand vei lucra din nou?ms Link spre comentariu
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 A aparut anunt cu ea pe publi24, dar nu raspunde la telefon. Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 A aparut anunt cu ea pe publi24, dar nu raspunde la telefon. cum nu raspund la tel. Ieri a fost cinava la mine si mia zis la urma ca tu esti...... inseamna ca sunt si oameni care vin si mint cu nerusinare in numele tau. Asta e te pup 3 1 Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 cum nu raspund la tel. Ieri a fost cinava la mine si mia zis la urma ca tu esti...... inseamna ca sunt si oameni care vin si mint cu nerusinare in numele tau. Asta e te pup numarul tau e cumva cu 406 la sfarsit? 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Din pacate mai sunt din astia care se dau drept altcineva. 11 Link spre comentariu
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 cum nu raspund la tel. Ieri a fost cinava la mine si mia zis la urma ca tu esti...... inseamna ca sunt si oameni care vin si mint cu nerusinare in numele tau. Asta e te pup Cel care a zis ca sunt eu, cred ca avea chef de bascalie sau ii e rusine de el insusi ;p Sau poate a zis, simplu oradean sau ceva de genul. Nu conteaza. Oameni falsi. Link spre comentariu
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Roxana, ai fost fenomenala. Fata asta se implica 100% in act. WOW Sper ca ti-a placut si tie. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Ti-am dat punct de incurajare, fiindca ne-ar place si noua, muritorilor de rand, sa citim si recenzia. 11 Link spre comentariu
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Ti-am dat punct de incurajare, fiindca ne-ar place si noua, muritorilor de rand, sa citim si recenzia. Eu n-am facut nici o recenzie pana acum, ca nu sunt genul, dar o sa incerc. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Nu trebuie sa fii mare poet sau scriitor. 11 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum