grasutuu Reputație: -447 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 20, 2017 multumesc frumos.
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 21, 2017 multumesc frumos.si eu iti multumesc ptr vizita!😚 3
grasutuu Reputație: -447 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 21, 2017 da..ar trebui sa fac si eu o recenzie la domnisoara.desi am cam un an vechime pe forum, recunosc ca nu stiam ca roxi are doar 20 de anisori...credeam ca e ceva milfin fine..saptamana trecuta am facut programare, dar am anulat-o in 15 minute. de unde sa stiu eu, ca intervine ceva la nevasta si ca trebuie sa imi scot copilul de la gradinita?!ajuns ieri dupamasa la birou,ostenit de munca si munca...dar pulicica mea cerea oleaca de distractie.intru pe forum,iau nr lui roxi si trimit msj.roxi raspunde prompt.ajung in locatie cumva cumva ca am cunostinte prin zona si doar doar sa nu dau nas in nas cu cineva...in fine,,amu chiar ajung sus la gagica.pfuu,,,deci prima data cand in viata mea sta o gagica cu sani mari in fata mea in pielea goala si chiar nu are nici o retinere,,ca eu eram lesinat;)))mai mult ca sigur ca roxi s-a uitat speriata la mine cat de ciudat eram;))noroc cu felul ei de a fi si cumva printr-o minune revin si eu in simturi.emotiile astea.dupa un mic dus la amandoi am trecut la treaba...cam ciudat suna asta..citesc recenzi de un an si citesc cam acelasi formulari;))eu vreau sa fiu un pic mai diferit;))in fine .un pic de 69..un pic de lot(asa se cheama cand ea deasupra si te sufoca cu sani ei??!!) si grasutuu termina glorios in mai putin de 3 minute;)))dezamagit de perfomanta mea sexuala(csf ncsf ca eu nu stiu fute ca alti, zeci de minute /ore)merg la dus.si aici incepe partea frumoasa a seriio ademenesc cumva pe roxi sa imi faca masaj.si ma pun pe burta si primesc un lucru la care tin foarte mult.as putea sta si 10 ore la masaj si tot nu ar fi de ajuns.a urmat 2 chestii minunate...roxi imi facea masaj asa cum stie ea mai bine(chiar a fost minunat)si am vorbit vrute si nevrute in acelasi timp.note?nu pot sa dau ca eu nu stiu face sex(fute)..dar a fost ok.a fost mai mult decat credeam ca va fi.multumesc pt tot roxi.chiar nu stiu de unde ne stim ) sa mor io daca stiuhalat(cum ziceti voi)150 ron...timp?da plm stie cat timp a fost ca am plecat cu 1 telefon de la birou pe care l-am inchis ca sa nu fiu deranjat,la 2 telefoane a ramas sef asintentul;))si ala se baga in seama cand ajung inapoi;sper ca fost ok miscarea ta de acum;))ps;eu nu stiu face sex(sa fut) stiu doar sa fac banimultumesc roxana.o seara placuta. 3 2
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 21, 2017 da..ar trebui sa fac si eu o recenzie la domnisoara.desi am cam un an vechime pe forum, recunosc ca nu stiam ca roxi are doar 20 de anisori...credeam ca e ceva milfin fine..saptamana trecuta am facut programare, dar am anulat-o in 15 minute. de unde sa stiu eu, ca intervine ceva la nevasta si ca trebuie sa imi scot copilul de la gradinita?!ajuns ieri dupamasa la birou,ostenit de munca si munca...dar pulicica mea cerea oleaca de distractie.intru pe forum,iau nr lui roxi si trimit msj.roxi raspunde prompt.ajung in locatie cumva cumva ca am cunostinte prin zona si doar doar sa nu dau nas in nas cu cineva...in fine,,amu chiar ajung sus la gagica.pfuu,,,deci prima data cand in viata mea sta o gagica cu sani mari in fata mea in pielea goala si chiar nu are nici o retinere,,ca eu eram lesinat;)))mai mult ca sigur ca roxi s-a uitat speriata la mine cat de ciudat eram;))noroc cu felul ei de a fi si cumva printr-o minune revin si eu in simturi.emotiile astea.dupa un mic dus la amandoi am trecut la treaba...cam ciudat suna asta..citesc recenzi de un an si citesc cam acelasi formulari;))eu vreau sa fiu un pic mai diferit;))in fine .un pic de 69..un pic de lot(asa se cheama cand ea deasupra si te sufoca cu sani ei??!!) si grasutuu termina glorios in mai putin de 3 minute;)))dezamagit de perfomanta mea sexuala(csf ncsf ca eu nu stiu fute ca alti, zeci de minute /ore)merg la dus.si aici incepe partea frumoasa a seriio ademenesc cumva pe roxi sa imi faca masaj.si ma pun pe burta si primesc un lucru la care tin foarte mult.as putea sta si 10 ore la masaj si tot nu ar fi de ajuns.a urmat 2 chestii minunate...roxi imi facea masaj asa cum stie ea mai bine(chiar a fost minunat)si am vorbit vrute si nevrute in acelasi timp.note?nu pot sa dau ca eu nu stiu face sex(fute)..dar a fost ok.a fost mai mult decat credeam ca va fi.multumesc pt tot roxi.chiar nu stiu de unde ne stim ) sa mor io daca stiuhalat(cum ziceti voi)150 ron...timp?da plm stie cat timp a fost ca am plecat cu 1 telefon de la birou pe care l-am inchis ca sa nu fiu deranjat,la 2 telefoane a ramas sef asintentul;))si ala se baga in seama cand ajung inapoi;sper ca fost ok miscarea ta de acum;))ps;eu nu stiu face sex(sa fut) stiu doar sa fac banimultumesc roxana.o seara placuta.ai avut emotii cand ai scris recenzia?😂 oricum,ptr mine a fost placut! 4
grasutuu Reputație: -447 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 21, 2017 emotii am tot timpul;)
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 21, 2017 te-am sufocat????.
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 21, 2017 :)
grasutuu Reputație: -447 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 21, 2017 pfuu ,,,sani aia ..da..nici cand mi-am facut selfie cu cabral nu am avut emotii;))
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iunie 26, 2017 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Iunie 26, 2017 [...]ps;eu nu stiu face sex(sa fut) stiu doar sa fac bani[...] Invata-ne si pe noi, boss!
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 26, 2017 ce sa te invete ?
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 26, 2017 Invata-ne si pe noi, boss! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Hopa, hopa. Ai si accesorii de bdsm? 1 1
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 26, 2017 nu,am pus poza ca fapt divers,pentru ca stiu cat de mult ii place privelistea ....doar ca lipseste perna din pacate...
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 26, 2017 uite ca imi face de ciuda,dar eu stiu ca il mananca limba
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 nu,am pus poza ca fapt divers,pentru ca stiu cat de mult ii place privelistea ....doar ca lipseste perna din pacate... ca deja ma speriam ca imediat scoti si biciul si catusele la inaintare
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iunie 26, 2017 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Iunie 26, 2017 Ce vorbiti voi p-acilea, buey? Rox, vin la o sedinta de dominare pasiva? 1
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iunie 26, 2017 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Iunie 26, 2017 double post. netu' pulii 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 Vorbim si noi prostii.Zboara mintea din cauza caldurii doar la lucruri necurate. 2 1
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 26, 2017 Ce vorbiti voi p-acilea, buey? Rox, vin la o sedinta de dominare pasiva? unde ?cand?
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 26, 2017 Vorbim si noi prostii.Zboara mintea din cauza caldurii doar la lucruri necurate. nu e de la caldurae dorinta😗 2
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 26, 2017 ca deja ma speriam ca imediat scoti si biciul si catusele la inaintare adrian10crezi ca catusele ar putea avea efect rau asupra noastra???? eu nu!
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 26, 2017 Ce vorbiti voi p-acilea, buey? Rox, vin la o sedinta de dominare pasiva? dar cine pe cine???? 1
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iunie 26, 2017 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Iunie 26, 2017 dar cine pe cine???? Luând in considerare poza ce-ai postat-o pe pagina cealalta, m-am gândit ca mai ai si momente când esti submisiva.. Incercam? Aduc eu lesa.
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iunie 26, 2017 cu tine?????? orice ,oricand!!!!!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2017 Postat Iunie 26, 2017 adrian10crezi ca catusele ar putea avea efect rau asupra noastra???? eu nu!Catusele nu.Dar biciul da. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum