roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Am vb azi cu @ilovethisgame69,si am discutat treaba de aseara 3 Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 De obicei jum de ora e maine sau poimaine.......si eu astept de multe ori si nu vine. Are dreptate eu nu am zis ca nu,dar daca am fost cu altcineva nu puteam sa il scot din casa nu? 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Am vb azi cu @ilovethisgame69,si am discutat treaba de aseara :clapp Link spre comentariu
teddy_bear Reputație: 27 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Ok......deci preturile :80 ron OP/NP (orice pozitie)150 ron/H OP/NPEXTRA:ON +30 ron Fin. Orala +50 ron Adica: un numar cu ON/NP=110 ron si asa mai departe.. DOAR ORAL NEPROTEJAT CU FIN ORALA=100 RON. sper ca de acum incolo nu vor mai fi neintelegeri. Va doresc noapte bunaRoxana până la urmă cât costa DOAR ON +CIM? Mai sus ai scris 80, acum 100?Mulțumesc Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Nu eu am scris gresit fin O cu ON 100 3 Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 De aceea am corectat sa nu fie neintelegeri 3 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 50069 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 28, 2015 nu team vazut mai fraier......dar acuma daca vine cineva la mine il rog din suflet sa vina si sa scrie pe care parte a coridorului e usa mea .......daca e pe stanga cum zice el va dau 2000 ron,daca eu am dreptate vine domnul si imi cere scuze ......hei!!!!!!!!!!!!!!io nu am zis ca usa ta ii pe partea stanga,ii pe dreapta intradevar ca doar acolo am intrat si eu..................eu mam referit cand am sunat ai zis sa sun la 135 si usa respectiva era pe partea stanga........si asta bineinteles ca mi sa parut dubios 2 Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Sa fie cum zici tu Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Daca 135 e pe stanga??? Lasa ca azi sper ca vine un prietenul vostru la mine si scrie recenzie o la il rog sa se uite pe care parte e usa ok?!!! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Eu daca voi ajunge la tine ma va interesa doar ,,usita" pe care o ai tu. Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Eu daca voi ajunge la tine ma va interesa doar ,,usita" pe care o ai tu. noo coment. Pusy 3 Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 3 Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Cunosc blocurile alea, nr impare sunt pe partea dreapta. Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Cunosc blocurile alea, nr impare sunt pe partea dreapta.da....acuma depinde din ce parte vi...... 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 O data am incurcat si eu usile la vizita la o fata. Mi s-a spus , a treia usa pe stanga"' si eu fiindca am urcat pe celelalte scari ( blocul respectiv avea 2 scari) am batut exact la usa de vis-a-vis. Ar trebui sa se inventezs GPS-uri si pentru usi de apartament. Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 O data am incurcat si eu usile la vizita la o fata. Mi s-a spus , a treia usa pe stanga"' si eu fiindca am urcat pe celelalte scari ( blocul respectiv avea 2 scari) am batut exact la usa de vis-a-vis. Ar trebui sa se inventezs GPS-uri si pentru usi de apartament. 3 Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 O data am incurcat si eu usile la vizita la o fata. Mi s-a spus , a treia usa pe stanga"' si eu fiindca am urcat pe celelalte scari ( blocul respectiv avea 2 scari) am batut exact la usa de vis-a-vis. Ar trebui sa se inventezs GPS-uri si pentru usi de apartament. da dar chestia e ca cand vi e pe dreapta iar cand pleci e pe stanga :) 3 Link spre comentariu
Vizitator ilovethisgame69 Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Am reusit in cele din urma sa dau de Roxana din nou, stabilit ora si ne-am intalnit la locatia comunicata de ea.Mi-a deschis o fata de statura miniona dar cu forme foarte generoase, sani mari si frumosi, posterior bombat, mi-a placut si am decis sa raman. Fata foarte amabila m-a servit cu un pahar de apa si dupa ce am stat putin de vorba am trecut la actiune.Fetei ii place sa fie iubita, am sarutat-o pe gat, pe sani, pe coapse, cam peste tot. Apoi a inceput ea actiunea cu "prietenul" meu din pantaloni, dupa ce i-a aplicat o caciulita bineinteles.Fata chiar s-a implicat cu deep, priviri perverse, limbute in zonele adiacente, mi-a placut atat e tare incat "jucaria" mea nu s-a putut abtine si a explodat in balon. Roxana a mai incercat apoi sa-l trezeasca implicandu-se oral insa "jucaria" mea nu si-a mai revenit (probabil din cauza stress-ului, oboseli acumulate peste zi) si astfel am decartat 150 si dus am fost. NoteFata: 10, dragutaLocatie: 10, curata, deocamdata fara apa calda, dar asta am anticipat eu si am facut un dus inainte sa vin, nu consider acest lucru un minus intru cat majoritatea ne confruntam cu problema asta in ultimele zileCorp: voluptuos, 10 ( asa cum imi place mie, e chiar fata din poze, prin voluptos a nu se intelege "grasa" ci forme apetisante )Sani: 10Posterior: 10OP: 10oncluzie: Eu am fost multumit de ea si probabil am sa ma mai intorc.Numai bine. P.S.: Apropo, usa e pe dreapta cum vii de la ascensor. 3 Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Octombrie 28, 2015 150 pt OP - cat timp a durat actiunea ? Link spre comentariu
Vizitator ilovethisgame69 Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 150 pt OP - cat timp a durat actiunea ?Eu am ales de la inceput sa stau o ora, fata s-a straduit pentru al doilea numar dar de data asta n-a mers ... 1 Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Pai Roxi de ce nu i-ai dat omului 50 de lei inapoi daca faci OP cu 80 de lei ? Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Am reusit in cele din urma sa dau de Roxana din nou, stabilit ora si ne-am intalnit la locatia comunicata de ea.Mi-a deschis o fata de statura miniona dar cu forme foarte generoase, sani mari si frumosi, posterior bombat, mi-a placut si am decis sa raman. Fata foarte amabila m-a servit cu un pahar de apa si dupa ce am stat putin de vorba am trecut la actiune.Fetei ii place sa fie iubita, am sarutat-o pe gat, pe sani, pe coapse, cam peste tot. Apoi a inceput ea actiunea cu "prietenul" meu din pantaloni, dupa ce i-a aplicat o caciulita bineinteles.Fata chiar s-a implicat cu deep, priviri perverse, limbute in zonele adiacente, mi-a placut atat e tare incat "jucaria" mea nu s-a putut abtine si a explodat in balon. Roxana a mai incercat apoi sa-l trezeasca implicandu-se oral insa "jucaria" mea nu si-a mai revenit (probabil din cauza stress-ului, oboseli acumulate peste zi) si astfel am decartat 150 si dus am fost. NoteFata: 10, dragutaLocatie: 10, curata, deocamdata fara apa calda, dar asta am anticipat eu si am facut un dus inainte sa vin, nu consider acest lucru un minus intru cat majoritatea ne confruntam cu problema asta in ultimele zileCorp: voluptuos, 10 ( asa cum imi place mie, e chiar fata din poze, prin voluptos a nu se intelege "grasa" ci forme apetisante )Sani: 10Posterior: 10OP: 10oncluzie: Eu am fost multumit de ea si probabil am sa ma mai intorc.Numai bine.P.S.: Apropo, usa e pe dreapta cum vii de la ascensor. mrs prt recenzie te pup si te astept cu drag si data viitoare. Pusy Link spre comentariu
roxana ta Reputație: 3526 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Pai Roxi de ce nu i-ai dat omului 50 de lei inapoi daca faci OP cu 80 de lei ? mai rautacios nici nu ai putea fi, dl respectiv a stat o ora nu un numar 3 Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Cat e limita de timp la 1 numar? Pt noi cei batrani care ne terminam cu chiu cu vai.P.S. daca asa slabut faci oralul ca ti-a trebuit o ora sa il termini..si nici nu ai putut sa o trezesti a doua oara. )P.S.2 am fost rautacios pt ca au spus baietii ca ai pestisor si noua pe aici nu ne plac hamsiile numa' in baia de ulei. 2 4 Link spre comentariu
bololo Reputație: 15 Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 da....acuma depinde din ce parte vi......tu vii de pe borsului sigur 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum