alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 am fost la roxy.si confirm ca este singura cu care m-am simtit in largul meu, chiar daca nus fat-frumos. singura fata de top e innes,care arata si bine.poti sa ai servicii daca nu arati bine 1
roxana ta Reputație: 3526 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Ianuarie 9, 2018 eu am fost la tine cand ai lucrat pe aluminei la garsoniere adica mai demult.oralul ai facut bunicel in rest nu pot spune lucruri bune.sanii aveai foarte mari si daca nu aveai sutien atarna.la greutatea sa fiu gentleman erai un pic supraponderal.atunci cand am fost la tine oralul era numai nota de trecere in rest nu.poate intre timp ai imbunatatit serviciile ca recent nu am fost la tine.si inca ceva pretul a crescut de la 80 lei la 300 lei cum se scria in recenzia anterioara.eu bani de arumcat pe geam.sunt fete care nu sunt la top si au servicii mai bune ca tine 1. N-am sa cobor la nivelul tau 2 .Nu trebuie sa vii tu la mine,am clienti 3. De ce n-ai scris o recenzie? Pentru ca minti! In loc sa te legi de mine aiurea,chiar nu inteleg de ce nu iti vezi de treaba ta?! 5 1
roxana ta Reputație: 3526 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Ianuarie 9, 2018 singura fata de top e innes,care arata si bine.poti sa ai servicii daca nu arati bine Du-te si fa reclama altundeva. 5 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 singura fata de top e innes,care arata si bine.poti sa ai servicii daca nu arati bine Eu le cunosc pe amandoua si pot afirma ca ambele au servici foarte bune. Dar nu este fair-play sa scrii pe topicul unei fete despre alta fata. Asa ca te rog ca pe viitor sa te abtii de la astfel de comentarii. 4 1
jonnyyxz Reputație: 388 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Ianuarie 9, 2018 singura fata de top e innes,care arata si bine.poti sa ai servicii daca nu arati bineintreb si eu, struguri sunt acri?recenzie la ines, nu ai.pe fiecare topic te bagi in seama cu chestii banale, nimic serios. atat doar ca pe toate le vrei la "de evitat".esti vreun crai? te crezi frumos si in bani? du-te in bucuresti,cluj sunt destule fete care arata ca un fotomodel, dar ai grija ca te ard la buzunar.nu le poti combina la 100 ron finalizarea, alea incep la 100 euro finalizarea.pune paritate de 1 euro la 4,7 ron(traiasca psd) in gusturile oamenilor nu te poti caca.este o vorba:gusturile nu se discuta! 1
zafluger Reputație: 567 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 9, 2018 Roxi e buna ... si nu cred ca depinde atat de mult de gusturi...restul sunt povesti... 3
roxana ta Reputație: 3526 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Ianuarie 9, 2018 Va multumesc pentru sustinere! 9 1
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Ianuarie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Ianuarie 9, 2018 Gata cu cearta. Ar fi frumos ca sa citim recenzii nu telenovele. Toti stim valoarea Roxanei , in afara de ea nu prea ai ce f..te bun in Oradea. 6
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 1. N-am sa cobor la nivelul tau 2 .Nu trebuie sa vii tu la mine,am clienti 3. De ce n-ai scris o recenzie? Pentru ca minti! In loc sa te legi de mine aiurea,chiar nu inteleg de ce nu iti vezi de treaba ta?!sa fii sigur am fost la tine ai lucrat la garsoniere pe aluminei 70 parca.laine servicii mediocre ai.nu esti de top din pacate.
alhambra Reputație: 5527 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Postat Ianuarie 9, 2018 Ti-ai zis parerea. Ok. Acum termina. 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 mai dute tu.daca vreti fata de top aici e innes a venit.hurraNu e frumos ce faci. Daca m-ai vizitat. Reclama mi-o poti face la mine pe topic. Acesta nu e topicul.meu. altfel o sa consider manevra ceea ce faci acum.Nu.ma baga pe mine la inaintare pentru a jigni alte femei , mai ales ca nu ai recenzie la mine. Ms. 112
roxana ta Reputație: 3526 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Ianuarie 10, 2018 ;) 17
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Ianuarie 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Ianuarie 10, 2018 Mereu cu manichiura facuta exemplar. Felicitari. Imi vine sa pun mana pe telefon (sa sun) , cand vad ca esti cu telefonul in mana. Te vad ca prin oglinda , frumoas-o.🤗🤗🤗 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Postat Ianuarie 10, 2018 Imi vine sa pun mana pe telefon (sa sun) ............. Si cine te opreste? :D 1
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Programul tau de lucru si serviciile oferite
roxana ta Reputație: 3526 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Ianuarie 14, 2018 Programul tau de lucru si serviciile oferite Te rog frumos sa nu-mi mai scrii pe topic,oricum,pentru tine sunt o grasa ordinara. Te rog sa iti vezi de treaba. 3 1
roxana ta Reputație: 3526 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Ianuarie 14, 2018 Pana la ce ora lucrezi?Buna,o sa lucrez peste 3-4 zile. 2 1
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 14, 2018 Postat Ianuarie 14, 2018 Te rog frumos sa nu-mi mai scrii pe topic,oricum,pentru tine sunt o grasa ordinara. Te rog sa iti vezi de treaba.omul poate se schimba.poate intre timp ai imbunatatit serviciile.atunci cand am fost la tine asa am simtit si rechinii77 asa a simtit nu eram singurul.eu am pus o recenzie a lui rechinii77 din trecut
ac/dc Reputație: 1556 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 14, 2018 omul poate se schimba.poate intre timp ai imbunatatit serviciile.atunci cand am fost la tine asa am simtit si rechinii77 asa a simtit nu eram singurul.eu am pus o recenzie a lui rechinii77 din trecutPacalici,as vrea sa vad o RECENZIE REALA facuta de tine.Pina atunci vad ca tu te multumesti cu o labuta facuta in graba... 1
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Ianuarie 14, 2018 Seara buna! Am iesit din bârlog (nu mai dadusem pe forum de ceva vreme) special sa intervin in cazul Roxanei. Ceea ce face Gigi alcapone asta sunt meschinarii ieftine ce nu-si au locul si Roxanei nu-i fac deloc dreptate. Nu vreau sa intru in amanunte, dar aceasta faptura este una din cele mai minunate persoane pe care-am ajuns sa le cunosc intim. Si daca nu-mi stabilisem sa ma las de 'sportul' asta si n-as fi semi-indragostit, sigur as fi continuat s-o revad periodic. Cu riscul de-a parea c-o prea promovez, pur si simplu iesi din sfera timpului când esti cu ea. Recenziile pe bune si calificativele primite o spun de la sine, iar locul in top este meritat cu vârf si-ndesat. Impreuna cu "faimosul" despacito, acest individ alcapone are un cuvânt greu cât cei doi neuroni imbuibati pe care-i poseda. A nu i se da apa la moara. My 2c 8
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 14, 2018 Postat Ianuarie 14, 2018 Pacalici,as vrea sa vad o RECENZIE REALA facuta de tine.Pina atunci vad ca tu te multumesti cu o labuta facuta in graba...fac labuta in continuare daca zici tu
surikan Reputație: 150 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:new york Oras:new york Postat Ianuarie 15, 2018 Confirm: roxana e o bomboana! 3
youjy Reputație: 733 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 18, 2018 Mai este activă?
ac/dc Reputație: 1556 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Ianuarie 18, 2018 Mai este activă?DA si inca cum.... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum