Sari la conținut

Roxana : 0748550096 / 0754610546

Postări Recomandate

Postat

am fost la roxy.

si confirm ca este singura cu care m-am simtit in largul meu, chiar daca nus fat-frumos.

singura fata de top e innes,care arata si bine.poti sa ai servicii daca nu arati bine
  • Like 1
  • Oras:Peste tooooot
Postat

eu am fost la tine cand ai lucrat pe aluminei la garsoniere adica mai demult.oralul ai facut bunicel in rest nu pot spune lucruri bune.sanii aveai foarte mari si daca nu aveai sutien atarna.la greutatea sa fiu gentleman erai un pic supraponderal.atunci cand am fost la tine oralul era numai nota de trecere in rest nu.poate intre timp ai imbunatatit serviciile ca recent nu am fost la tine.si inca ceva pretul a crescut de la 80 lei la 300 lei cum se scria in recenzia anterioara.eu bani de arumcat pe geam.sunt fete care nu sunt la top si au servicii mai bune ca tine

1. N-am sa cobor la nivelul tau

2 .Nu trebuie sa vii tu la mine,am clienti

3. De ce n-ai scris o recenzie? Pentru ca minti!

In loc sa te legi de mine aiurea,chiar nu inteleg de ce nu iti vezi de treaba ta?!

• Like 5
  • Minus 1
Postat

singura fata de top e innes,care arata si bine.poti sa ai servicii daca nu arati bine

Du-te si fa reclama altundeva.

• Like 5
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu le cunosc pe amandoua si pot afirma ca ambele au servici foarte bune. Dar nu este fair-play sa scrii pe topicul unei fete despre alta fata. Asa ca te rog ca pe viitor sa te abtii de la astfel de comentarii.

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
Postat

intreb si eu, struguri sunt acri?

recenzie la ines, nu ai.

pe fiecare topic te bagi in seama cu chestii banale, nimic serios. atat doar ca pe toate le vrei la "de evitat".

esti vreun crai? te crezi frumos si in bani? du-te in bucuresti,cluj sunt destule fete care arata ca un fotomodel, dar ai grija ca te ard la buzunar.nu le poti combina la 100 ron finalizarea, alea incep la 100 euro finalizarea.

pune paritate de 1 euro la 4,7 ron(traiasca psd)

in gusturile oamenilor nu te poti caca.

este o vorba:gusturile nu se discuta!

• Like 1
  • Oras:oradea
Postat

Roxi e buna ... si nu cred ca depinde atat de mult de gusturi...restul sunt povesti...

• Like 3
Postat

1. N-am sa cobor la nivelul tau

2 .Nu trebuie sa vii tu la mine,am clienti

3. De ce n-ai scris o recenzie? Pentru ca minti!

In loc sa te legi de mine aiurea,chiar nu inteleg de ce nu iti vezi de treaba ta?!

sa fii sigur am fost la tine ai lucrat la garsoniere pe aluminei 70 parca.laine servicii mediocre ai.nu esti de top din pacate.
Vizitator
Postat

mai dute tu.daca vreti fata de top aici e innes a venit.hurra

Nu e frumos ce faci. Daca m-ai vizitat. Reclama mi-o poti face la mine pe topic. Acesta nu e topicul.meu. altfel o sa consider manevra ceea ce faci acum.

Nu.ma baga pe mine la inaintare pentru a jigni alte femei , mai ales ca nu ai recenzie la mine. Ms.

• Like 112
Vizitator
Postat

Imi vine sa pun mana pe telefon (sa sun) .............

Si cine te opreste? :D

• Like 1
Postat

Programul tau de lucru si serviciile oferite

Te rog frumos sa nu-mi mai scrii pe topic,oricum,pentru tine sunt o grasa ordinara. Te rog sa iti vezi de treaba.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Te rog frumos sa nu-mi mai scrii pe topic,oricum,pentru tine sunt o grasa ordinara. Te rog sa iti vezi de treaba.

omul poate se schimba.poate intre timp ai imbunatatit serviciile.atunci cand am fost la tine asa am simtit si rechinii77 asa a simtit nu eram singurul.eu am pus o recenzie a lui rechinii77 din trecut
Postat

omul poate se schimba.poate intre timp ai imbunatatit serviciile.atunci cand am fost la tine asa am simtit si rechinii77 asa a simtit nu eram singurul.eu am pus o recenzie a lui rechinii77 din trecut

Pacalici,as vrea sa vad o RECENZIE REALA facuta de tine.Pina atunci vad ca tu te multumesti cu o labuta facuta in graba...

• Like 1
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat
Seara buna!

Am iesit din bârlog (nu mai dadusem pe forum de ceva vreme) special sa intervin in cazul Roxanei. Ceea ce face Gigi alcapone asta sunt meschinarii ieftine ce nu-si au locul si Roxanei nu-i fac deloc dreptate. Nu vreau sa intru in amanunte, dar aceasta faptura este una din cele mai minunate persoane pe care-am ajuns sa le cunosc intim. Si daca nu-mi stabilisem sa ma las de 'sportul' asta si n-as fi semi-indragostit, sigur as fi continuat s-o revad periodic. Cu riscul de-a parea c-o prea promovez, pur si simplu iesi din sfera timpului când esti cu ea. Recenziile pe bune si calificativele primite o spun de la sine, iar locul in top este meritat cu vârf si-ndesat. 

Impreuna cu "faimosul" despacito, acest individ alcapone are un cuvânt greu cât cei doi neuroni imbuibati pe care-i poseda. A nu i se da apa la moara.

My 2c
  • Like 8
Postat

Pacalici,as vrea sa vad o RECENZIE REALA facuta de tine.Pina atunci vad ca tu te multumesti cu o labuta facuta in graba...

fac labuta in continuare daca zici tu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...