justitiar Reputație: 233 Postat Februarie 6, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Februarie 6, 2018 Te-am apreciat pentru recenzii si informatiile aduse pe forum dar dupa ce am vazut azi ca l-ai apreciat cu 5 stele pe Despasito m-ai dezamagit profund. Scuze pentru off-topic Roxana dar nu m-am putut abtine. 3 1
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Februarie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Februarie 7, 2018 Am dat 5 stele la majoritatea celor colorati, pe care ii gaseam online.Ti am dat si tie acum. Nu fi rau. Fi just (drept). Eu nu am firea ta. Nu ii judec si nu acuz pe nimeni. Nici macar pe despasito care mi-a dat o gramada de minusuri. Cred ca daca ii dai apa la moara il faci mai infocat. Si creezi un "monstru".Iertarea si intelegerea e calea. .Dreptate (justitiarule) nu va fi niciodata in lume si toti cati au cautat-o au sfarsit rau. 5
farokh bulsra Reputație: 995 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Februarie 8, 2018 Roxiiiiiii!!!!!!!????? Esti mai bineeeeee?????? 1
farokh bulsra Reputație: 995 Postat Februarie 8, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Februarie 8, 2018 Vezi ca rețeta ce mi-a scris medicul , numai la tine se poate scoate( baga), asa ca fa te bineeee, ca eu sa te f... bine di tat!!! 1
Vizitator ai vrea sa stii? Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2018 Postat Februarie 8, 2018 Probabil nu o cunosc eu atat de bine pe roxana ca sa imi dau cu parerea...dar le recomand celor futaciosi si indispusi de concediu asta neprevazut sa nu se arunce cu declaratiile astea de futut fiindca daca roxana are o atitudine deschisa si prietenoasa banuiesc ca se asteapta la un anumit respect in schimb. Cum am zis...poate gresesc eu.
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Februarie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Februarie 8, 2018 Se muleaza frumoasa, destul de bine dupa caracterul si pula fiecaruia. Exceptand pe cei nesimtiti Deci respect chiar merita, si il impune cand e cazul, desi, nici eu "nu o cunosc atat de bine"
farokh bulsra Reputație: 995 Postat Februarie 9, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Februarie 9, 2018 Mda .... Ce sa zic , intr-un fel aveti dreptate ! Poate pe uni i-a deranjat, ce am scris pentru Roxi , pe calea asta im-i cer scuze daca am fost prea grosolan , cu gluma asta!!!! Roxi te rog sa ma ierti daca te am suparat cu ceva , restul discutam intre patru ochi , cand te vei face bine!!! O zi faina sa aveti! 3
roxana ta Reputație: 3526 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Februarie 11, 2018 O sa incep peste 5-6 zile. Va multumesc pentru intelegere! 1
farokh bulsra Reputație: 995 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Februarie 11, 2018 Te ințeleg perfect Roxi, când nu se poate nu se poate . Important e sa te faci bine .Când incepi tu, incep si eu.( Vigyazz magadra , es cscsikallyal tobbett , te kis bagoly! )Sa fi iubită!! 2
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Februarie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Februarie 11, 2018 E bine sa "incep, cand incepi tu."Mie mi-ar place sa "termin" , cand "termini" tu. Totul parca e mai bine cand se termina cu bine.😆😆😆 1
farokh bulsra Reputație: 995 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Februarie 11, 2018 Cand esti cu ea, nu are cum sa nu fie bine! Ce mai pot zice... sunt fan Roxana!!!! 3
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Februarie 11, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Februarie 11, 2018 Cand esti cu ea, nu are cum sa nu fie bine!!Asta e foarte clar pentru toti.Eu voiam sa spun ca ea e una din putinele pentru care incerci sa faci posibil sa se simta ea bine, daca se poate . Sa uiti de tine, cand esti langa ea , sa o admiri in fiecare secunda :cum vorbeste, cum zambeste.... Nu cum te mangaie, ci cum ai putea tu sa o atingi sperand sa ii placa ei mai mult decat iti place tie... 4
jonnyyxz Reputație: 388 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Februarie 11, 2018 Te ințeleg perfect Roxi, când nu se poate nu se poate . Important e sa te faci bine .Când incepi tu, incep si eu.( Vigyazz magadra , es cscsikallyal tobbett , te kis bagoly! )Sa fi iubită!!mai era unul pe aici..tare insistent..ceva cu al sau cum pana mea..in fine, poate doar eu am presimtirea ca cineva sa rebrenduit ca domnisoarele. 2
alcapone16 Reputație: 23 Postat Februarie 11, 2018 Postat Februarie 11, 2018 mai era unul pe aici..tare insistent..ceva cu al sau cum pana mea..in fine, poate doar eu am presimtirea ca cineva sa rebrenduit ca domnisoarele.eu eram fratello.nu mai sunt activ pe forum.m-am retras.eu nu m-am rebranduit.pe mine nu se poate rebrandui eu sunt unic.numele meu am salvat la osim alcapone16.astept si eu revenirea lui roxana ta.eu sunt incognito pe forum numai privesc lucrurile.eu sunt unic.nu am putut sa ma abtin.nu mai sunt fete faine pe publi24.
alcapone16 Reputație: 23 Postat Februarie 11, 2018 Postat Februarie 11, 2018 Jo popod van roxana ta megbaszlak a jovo heten.sokat varatsz magadra
roxana ta Reputație: 3526 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Februarie 12, 2018 Jo popod van roxana ta megbaszlak a jovo heten.sokat varatsz magadraDin cauza unor oameni ca tine,cred ca am sa raspund doar clientilor fideli,oricum,ti-am zis ca nu sunt curioasa de persoana ta. 4
farokh bulsra Reputație: 995 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Februarie 12, 2018 Nu am nimica in comun cu alcapană 1 de la 6 , dar daca te uiți ce am scris eu, si ce scrie allcapană 1 de la 6,nu ai cum sa ma confuzi cu respectivul!! Scz Roxi .... 3
Vizitator ai vrea sa stii? Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2018 Postat Februarie 12, 2018 O sa incep peste 5-6 zile. Va multumesc pentru intelegere!ti-ai gasit locatie?
ac/dc Reputație: 1556 Postat Februarie 12, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Februarie 12, 2018 Din cauza unor oameni ca tine,cred ca am sa raspund doar clientilor fideli,oricum,ti-am zis ca nu sunt curioasa de persoana ta.Din nou bagi in seama handicapatii,ei sunt nemuritori.Adica prostia lor este eterna :slap2 2
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Februarie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Februarie 12, 2018 E prea sufletista. O atinge prea usor vorba oricui . Bunatatea te face sensibil la rautate . E si un atuu dar si defectul ei . 4
roxana ta Reputație: 3526 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Februarie 14, 2018 de vineri o sa fiu disponibila. 2
farokh bulsra Reputație: 995 Postat Februarie 15, 2018 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Februarie 15, 2018 Ma bucur ca te simti mai bine !!!!! 1
roxana ta Reputație: 3526 Postat Februarie 15, 2018 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Februarie 15, 2018 Ma bucur ca te simti mai bine !!!!!Mersi,ne vedem in curand,te tzuk! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum