Sari la conținut

Roxana : 0748550096 / 0754610546

Postări Recomandate

• Oras:Peste tooooot
Postat

Roxi mai bine spuneai ca sunt sanse 1la1000000, ca faci ! Asa macar aveam o sansa!, dar cu nu-ul hotarat din partea ta, mi-ai spulberat speranța , ca odata , si odata tot o sa am parte de mult doritul intrarea secreta, si (deocamdata) interzisa. Dar cum speranța moare ultima , eu voi continua, sa visez cu ochi deschisi,mai ales ca am avut placerea, sa te vad in ținuta ta mortala , ma refer la bodyul rosu , si pe tocuri ,plimbandute spre bucuria mea , si al lui stii tu cine! Asa ca zeița frumoasa , cu corp de felina , lasa muritorul de rand , sa traeasca cu speranța ca are o sansa 1la1000000!!!

Sunt o fata foarte ascultatoare ;)

post-143144-0-46052100-1522078707_thumb.jpg

post-143144-0-15104700-1522078725_thumb.jpg

post-143144-0-33434900-1522078744_thumb.jpg

• Like 11
  • Oras:oradea
Postat

Noroc ca am cu cine! Sincer chiar ma bucur ca unii dintre voi(chiar destul de multi) nu veniti doar"sa va usurati",e bine ca am cu cine sa ma "lupt", asta e deja performanta....

Te pup,si sper sa ne vedem in curand.

hopa am vazut eu bine ? COF? for me?

• Like 2
Postat

Arati super Roxi ai slabit mult de cand nu ne-am intalnit,esti foarte sexi ,am sa te vizitez incurand sunt curios de acete formele atragatoare.te sarut

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Vai Roxi....greu raspunzi!!! Cred ca mai repede am sanse sa ajung pe Everest decat la tine.

• Like 3
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Bună din nou :))

În data de 27 martie am revizitato pe Roxana. Îi las mesaj privat pentru programare, răspunde, mai las încă unul pentru confirmarea orei ptr nebunii și nu mai era online. Deja simțeam cum nu mai rezistam și sun pe la ora 22, răspunde nu avea noul meu număr de telefon, mă prezint, îmi lasă locația și talpă. Ajung în zona GPS mă aduse în locația corectă, dar la ora aia nu găseam loc de parcare. Urmează găsirea scării, dar eu când mă gândesc la ce mă așteaptă când mă întâlnesc cu Roxana nu mai am nici un simț de orientare :))))

În final găsesc scara și urc cu liftul la etajul 9. Deja pulsul era maxim. Se deschide usa, intru și când ne revedem direct Fk deep, îmbrățișări sărut pe gât, în câteva secunde eram sus :))). Roxana arată senzațional, se vede ca a mai slăbit, dar mie îmi plăcea maxim și înainte. Și așa din picioare începe ea cu un oral de zile mari, deep, cu priviri în ochi,lent cum îmi place mie...îmi dă pantaloni jos, ne punem în pat, ea vroia să îmi facă oral cât mai mult,eu vroiam să îi gust pasarica cât mai repede. Reușesc să o îmbrățișez și o pun pe spate și cobor la pasarica ei micuța și zemoasa. Ling ușor și încet ii place la nebunie, se umezește natural, te strânge între picioare, te trage în ea, e superbă.

Mergem în bucătărie și ne futem acolo pe mobilier în misionarul iubaret super senzație, apoi din nou în dormitor capră, apoi ea pe burtă și eu pe la spate. Am terminat rapid, scuze Roxi dar ești super fierbinte, mă revanșez data viitoare.

Eu nu știu cum sunt alții, dar eu după ce fac sex cu Roxi ne râdem ca proștii :)))))))

Data viitoare când merg să ai șnițel făcut că poate îmi fac laba (pentru cunoscători povestea amuzantă)

Note: 10 pe linie

Roxi te pup și un weekend plăcut să ai

• Like 10
Postat

Multumesc! Dar data viitoare vreau sa ma "tzuk" cu seful mai mult!

• Like 5
Vizitator andrei cel bunnnn
Reputație: 0
Postat

Buna Roxana , lucrezi astazi?

Postat

Pentru ca dimensiunea e prea mare :( si nu lasa nici macar pozele incarcate aici...

Asemenea iti /va doresc!

• Like 3
  • Oras:Bihor
Postat

Cel mai bine , daca mergi personal....garantez , ramai cu gura cascata, la cum arata Roxana!!!Roxi, vin maine sa ciocnim ouale...ma primesti? Aa... , si bineințelesc te stropesc, pt ca la noi (sunt ungur de meserie)asa este obiceiul.

• Like 5
Postat

Cel mai bine , daca mergi personal....garantez , ramai cu gura cascata, la cum arata Roxana!!!Roxi, vin maine sa ciocnim ouale...ma primesti? Aa... , si bineințelesc te stropesc, pt ca la noi (sunt ungur de meserie)asa este obiceiul.

Ne ciocnim,dar am o problema,inca n-am vopsit niciun ou....oare maine o sa reusesc?

• Like 5
Postat

Personal e mai greu. Dar Roxi m-a lasat cu gura cascata in tineretea mea.

Esti prea dragut ;) dar suna -ma intr-o zi si bem o "cafea"

• Like 5
Postat

Ne ciocnim,dar am o problema,inca n-am vopsit niciun ou....oare maine o sa reusesc?

Daaa , sigur vei reusi, le aduc pe ale mele la vopsit , si la ciocnit , dar prima data , trb sa le golesti, pt ca asa cere technica tradiționala. Dar la ce isteața si priceputa esti, te as lasa, sa le potcovesti!!!!! Pe mine nu ma inviți la o " cafea"???...din nou?

Data trecuta , cand am fost la tine la o , cafea , si doar la cafea, Gigel toata noaptea m-a ținut treaz(poate si cafeaua)Dar greseala asta nu o mai fac nici odata, sa ma duc eu la tine , apoi pt motive de doi bani, spuse de mine(cum ca tre sa plec , mai am ceva de rezolvat, etc.), sa nu te am, pt ca singur îmi fac rau, dupa aia tot singur(cu mana mea), trb sa "detensionez" , "ameliorez" situația!Asa este , cine te cunoaste, stie foarte bine , cu tine frumoaso nu se poate sta , doar la o cafea,cel puțin eu personal , cand te vad, apare efectul" energizant" instantaneu, fara cafea , sucuri, si alte artificii!Deci adeun, vezi ce îți doresti, ca o pațesti, mai mult ca sigur ,asta si doresti!!!

• Like 7
Postat

iar faci pauza?? Numa cand te caut eu 😯
Postat

iar faci pauza?? Numa cand te caut eu 😯
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...