Sari la conținut

Roxana : 0748550096 / 0754610546

Postări Recomandate

• Oras:Peste tooooot
Postat

Ai vrea tu!(totusi cred ca nu esti singurul)

Daca ma lasi si tu ,te las si euuuuuu,cumpar o “sula” de aia buna cum ai tu,si ne putem juca :)

• Like 4
Vizitator ai vrea sa stii?
Reputație: 0
Postat

zilele astea lucrezi?

• Oras:oradea
Postat

Roxi esti activa dar de ce nu raspunzi?sau nu mai esti activa?te pup dulce de tot.

Postat

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/te-astept-langa-mine/7b0e65757b6f635e.html

Buna,ma numesc Roxana,sunt bruneta cu forme apetisante si te astept sa petrecem impreuna clipe de neuitat. am 163 cm inaltime,55 kg. funduleti bombat,sani mari. accept sa facem pozitia 69,intre sani etc. ofer oral si normal protejat.daca esti interesat de mine nu ezita sa ma suni........nu raspund la privat si sms.

attachicon.gif45c437de99cf9f4fc7f97c48a9780181.jpgattachicon.gifdf6b649c0b07bcb59d14f933d16aa4e7 (1).jpgattachicon.gif66ae6994936d970a4b3e3b3b34be8725.jpg

:atm

• Minus 1
Postat

tot inchis...

Postat

inseamna ca mai avem de asteptat 6 zile :))) ca atata dureaza chestia cu apa...cred ca pe multi de aici nu i-ar deranja o spalare la lighian doar ca sa vina la tine :))))

• Administrator
Reputație: 115155
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

. ,ca la tara nu? Nu stiu ce sa zic...,,

incalzim apa pe foc roxana

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Nu am cuvinte

🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
  • Like 2
Reputație: 1556
Postat

Mda,incalzim

Poza e ok...insa originalul parca e si mai si....

• Like 2
Reputație: 1556
Postat

Asa te vreau!

Stii tu bine ce-am vrut sa spun...poza ii poza..life it-s life,adica la poza lipseste ceva ce mie-mi place,stii tu ce..toate astea le-am scris in loc de recenzie,care pt. mine nu mai avea sens s-o scriu.Multumesc pt.intilnirea de azi.

• Like 2
  • Oras:Bihor
Postat

Stii tu bine ce-am vrut sa spun...poza ii poza..life it-s life,adica la poza lipseste ceva ce mie-mi place,stii tu ce..toate astea le-am scris in loc de recenzie,care pt. mine nu mai avea sens s-o scriu.Multumesc pt.intilnirea de azi.

RECENZIE VREEEEM!!!!!!necenzurata(nu ca si poza!!!)
  • Like 3
Postat

Îmi place mai mult așa in poziția , cum este poza pusa.pe orizontala.Modelu , care doar intr-o mica parte este reprezentata de poza(stiți la ce ma refer)este foarte frumoasa , defapt in ori ce poziție, poziționata!!! Prieteni stiu de ce!!! Ps : daca ai apa calada, daca nu, eu te VREAU.ma duc sa urgentez lucrarile!!!

• Like 3

Postat

Foarte interesanta poza si fata.

Prietene , lasa filozofia, si coboara intre noi muritori (pacatosi) de rand! Sa mai citim cate o recenzie marca adeun dayic
  • Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.