Sari la conținut

Roxana : 0748550096 / 0754610546

Postări Recomandate

• Oras:Peste tooooot
Postat

Ma bucur adrian10 pt tn ca ai avut parte de asa experienta,bravo si spor la :felatie :doggystyle :tittyfuck

Bravo si tie roxana ca esti o fata asa de treaba,cum am zis omu se si mai schimba,asa sa fi tot timpu...team pupat iar cei care se mai ia de tn nui baga in seama tu veziti de treaba ta pt ca ceea ce faci vad ca o faci de nota 10 pusy

:D
Vizitator
Reputație: 0
Postat

te tzuk si sper ca ne mai vedem. Pussy

Stai cu telefonul langa ureche ca nu stii niciodata cand voi suna din nou. ;)

Postat

Stai cu telefonul langa ureche ca nu stii niciodata cand voi suna din nou. ;)

o sa stau:D de abia astept o sa avem parte de FK adevarat......

.

:) :) :) :) :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

o sa stau:D de abia astept o sa avem parte de FK adevarat......

.

:) :) :) :) :)

Ok. Ce ai scris ramane scris si sunt si martori. :) Facem French Kiss ca-n filme. :)
Postat

Ok. Ce ai scris ramane scris si sunt si martori. :) Facem French Kiss ca-n filme. :)

si crezi ca nu??? BA DAAAAAAAAAAA te pup
  • Like 3
Postat

Salutare tuturor

Avand drum ieri prin Oradea am facut si eu o programare la Roxana sa vad care e adevarul legat de comportamentul fetei.Am vb la tel cu Roxana si am stabilit o intalnire in jurul orei 18 si programarea a fost respectata de Roxana care m-a ghidat spre locatie destul de usor de gasit,este o garsoniera curata dar eu nu prea analizez aspectu asta ca nu locuiesc eu acolo.ajuns la fata locului(usa pe dreapta) m-a asteptat fata din poze,de cand am intrat am inceput cu imbratisari de parca ne-am cunoaste,am ales sa raman o ora cu 150 si banii i-am lasat la sfarsit din proprie initiativa.

Ne-am dezbracat si am inceput cu cateva sarutari pe buze si a continuat ea cu putina atentie la oute si am terminat cu un sex intre sanii fetei care sunt chiar mari si plini,numai buni de luptat cu ei,apoi s-a spalat cu apa rece ca nu avea apa calda si am mai stat la o poveste o imbratisare si am trecut la numarul 2 unde am facut si normal in pozitia lady on top unde fiind amator de sani mari nu am rezistat mult,spre rusinea mea,si am finalizat in prez. Dupa ce am terminat am mai stat la un pahar de suc si o poveste scurta ca nu aveam mult timp si am plecat spre Lotus la o relaxare.

Notele ar fi:

Fata: 9 punct forte sanii,pt mine

Oral nu am facut ca nu imi place protejat dar cred ca se descurca bine si o sa incerc data viitoare

Normal:9 ca nu am apucat prea mult fiind fascinat de sanii ei

GFE: 10 pt mine a fost ok,poate i-au placut ochii mei albastri 😜

Eu o sa mai revin cu siguranta cand o sa fiu mai odihnit sa pot lucra mai mult

• Like 8
Postat

Salutare tuturor

Avand drum ieri prin Oradea am facut si eu o programare la Roxana sa vad care e adevarul legat de comportamentul fetei.Am vb la tel cu Roxana si am stabilit o intalnire in jurul orei 18 si programarea a fost respectata de Roxana care m-a ghidat spre locatie destul de usor de gasit,este o garsoniera curata dar eu nu prea analizez aspectu asta ca nu locuiesc eu acolo.ajuns la fata locului(usa pe dreapta) m-a asteptat fata din poze,de cand am intrat am inceput cu imbratisari de parca ne-am cunoaste,am ales sa raman o ora cu 150 si banii i-am lasat la sfarsit din proprie initiativa.

Ne-am dezbracat si am inceput cu cateva sarutari pe buze si a continuat ea cu putina atentie la oute si am terminat cu un sex intre sanii fetei care sunt chiar mari si plini,numai buni de luptat cu ei,apoi s-a spalat cu apa rece ca nu avea apa calda si am mai stat la o poveste o imbratisare si am trecut la numarul 2 unde am facut si normal in pozitia lady on top unde fiind amator de sani mari nu am rezistat mult,spre rusinea mea,si am finalizat in prez. Dupa ce am terminat am mai stat la un pahar de suc si o poveste scurta ca nu aveam mult timp si am plecat spre Lotus la o relaxare.

Notele ar fi:

Fata: 9 punct forte sanii,pt mine

Oral nu am facut ca nu imi place protejat dar cred ca se descurca bine si o sa incerc data viitoare

Normal:9 ca nu am apucat prea mult fiind fascinat de sanii ei

GFE: 10 pt mine a fost ok,poate i-au placut ochii mei albastri 😜

Eu o sa mai revin cu siguranta cand o sa fiu mai odihnit sa pot lucra mai mult

Da miau placut ochii tai albastri. Te pup si te mai astept cu mare drag
Postat

Imi cer scz de la Adeun_dayic ca nu am putut raspunde weekendul acesta la tel,dar am fost plecata din pacate. Va astept si va pup :)

• Like 3
Postat

Vizitat pe Roxana astazi. Cum am intrat pe usa in casa de la cumparaturi am primit notificare pe telefon cu un PM de pe forum si pana sa termin tigarea am citit mesajul cu anuntul si am sunat sa fac programare. Locatia este pe stefan cel mare la Billa acolo este reperul, primit la telefon toate indicatiile necesare si am ajuns in fata usii unde ma astepta Roxana. Este reala, e la fel ca in poze, o satena cu par lung frumoasa la fata cu trasaturi fine, in jur de 165 cm, vreo 60 de kg. M-a asteptat imbracata in lenjerie intima rosie iar sanii ce ii dadeau pe dinafara mi-o provocat erectie instant. Am stat pret de cateva minute la o tigare, e politicoasa, m-a intrebat daca ma serveste cu ceva dar eu cu gandul la sanii ei mari am cerut un prosop sa intru mai repede la dus cum am terminat tigarea.

Inainte sa intru la dus am decartat 80 de ron pentru o finalizare. Nu am gasit prosop curat la baie era unu mare pe calorifer mototolit pe care l-am folosit ca mai apoi sa revin in camera mare unde ma astepta Roxana.. goala si cu sani imensi la vedere. Imi spusese de la inceput ca si oralul este obligatoriu protejat asa ca mi-a pus balonasul peste soldatel si am trecut la actiune. O suge bine o baga adanc in gurita cu loviri de obraz si alte artificii , nu atinge cu dintii si nu zgarie. Ridicat in genunchi si continuat ea cu oralul din pozitia aia timp in care ii masam sanii si o plesneam la fundul mare rotund si tare.

Dupa minutele de oral am trecut la doggy timp in care ma jucam cu sanii ei prin spate. Nu am rezistat mult si am finalizat in prezervativ dupa cateva incercari de amanare.

Locatie: etaj 1, curata, mica, gel de dus la baie, fara prosop curat

Aspect: 9/10 plinuta , draguta la fatza, fund superb, pasarica rasa

Sani: 10/10

Atitudine =e prietenoasa,politicoasa te face sa te simti bine cu ea

Oral: 9/10

Normal:10/10

Igiena =9

Pret 80 ron per finalizare sau 150 ron ora cu doua finalizari

Cu siguranta de revenit inapoi la ea!

:)
Postat

Imi cer scz de la Adeun_dayic ca nu am putut raspunde weekendul acesta la tel,dar am fost plecata din pacate. Va astept si va pup :)

stai linistita. Doar ca as fi vrut mult sa ajung la tine atunci. Poate am mai mult noroc saptamana asta.

• Oras:arad
Postat

SI UN LUCRU FFF IMPORTANT MA SARUT DOAR DACA IMI PLACE PERSOANA RESPECTIVA. si nu preatez sex anal

ceau ...dar mie azi la telefon mi ai cerut 200 ron pt op si np pt un nr de 25 de min...cand am intrat la tine si am vb mai multe mi ai cerut pt on si kiss 150 ron...nu stiu ce sa mai cred sincer...

Postat

stai linistita. Doar ca as fi vrut mult sa ajung la tine atunci. Poate am mai mult noroc saptamana asta.

da stiu ca nu am fost seara si imi pare rau dar am avut niste probleme fam. De azi sunt pana la 10 seara. Va pup si imi cer scz inca odata
Postat

ceau ...dar mie azi la telefon mi ai cerut 200 ron pt op si np pt un nr de 25 de min...cand am intrat la tine si am vb mai multe mi ai cerut pt on si kiss 150 ron...nu stiu ce sa mai cred sincer...

eu cred ca tu nu sti la cine ai intrat ptr ca eu daca ma sarut ma sarut pe gratis doar ptr ca imi place....

Intreaba pe oricine care a fost la mine si daca mam sarutat cu ei ptr bani......nu cred ca te crede cineva

Postat

Fi fericit ca ai reusit sa o prinzi. Eu incerc demult fara sa reusesc. Nu mai incerc.

nu a reusit sa ma prinda ptr ca de la mine demult nu a mai plecat nimeni fara sa "facem'" ceva cred ca ma intelegeti. Si te rog Adeun_dayic daca poti sunama sa stabilim o ora . Te pwp
  • Like 3
Postat

Te sun azi cand scap de la munca. Prevad o zi lunga. Dar daca o sa reusesc sa scap o sa vin. Te doresc mult.

ma bucuri mult daca poti lasami un msj pe tel pana la ce ora pot sa te apelez daca cumva o sa fiu ocupata cand ma suni. Pusy
  • Like 4
Postat

In sfarsit . A fost minunat Roxana...sper k nu te am stresat prea tare. noapte buna.

NU m-ai stresat dragul meu,chiar m-am simtit foarte bine cu tine. Ma bucur tare mult ca in sfarsit a venit cineva pentru care nu doar trupul e important ci si altceva. Sper ca sti la ce ma refer. Te pup si abia astept sa te revad oricand si la orice ora. Sper ca te-ai simtit la fel de bine ca si mine. Te tzukkkkkkk
  • Like 5
Postat

Am incercat de foarte multe ori sa ajung la aceasta faptura minunata, chiar daca nu stiam, si nu ma asteptam sa imi placa asa mult. Cred ca a trecut mai bine de o luna de cand am sunat prima data , am lasat-o mai moale un timp insa saptamana trecuta am incercat de cateva ori binenteles fara rezultat.

La fel luni, cu mai multe sprante am insistat , dar degeaba dar marti am avut noroc.  M-am programat din timp si am reusit sa ajung la domisoara acasta micuta de inaltime , foarte tanara, 19 ani declarati, o fata frumusica, cu zambetul pe buze , feminine, Care m-a asteptat imbracata doar in lenjerie intima, scotand in evidenta un fundulet dragalas si niste sani foarte mari si frumosi.

M-a poftit inauntru mi-a oferit de baut, am povestit cateva minutele, am stability ca raman o ora cu normalul protejat.

Mi-a dat prosop curat si cald, am facut dus si m-am pus in pat langa ea. M a asteptat goala binenteles. Foarte dragalasa. I-am facut cateva minute Oral, are o pasarica foarte gusoasa, curate, epilate corespunzator, fara mirosuri suspecte. M-a bucurat de aceasta degustare pana cand mi-a venit chef de mai mult. A trecut ea la putere si mi-a facut un oral foarte bun, DEEP, de multe ori, atentie la zone adiacente, atingeri, foarte frumos.

La normal am inceput cu ea deasupra mai multe pozitii apoi pe la spate , misionar, , au fost destul de multe . Nu mai retin nici o ordine Am terminat prima runda, a mers la baie urmat runda 2.Mi-a placut mult. Mi-a facut si un handjob, isi misca mainile chiar bine, se implica mult . Scuipa juniorul foarte sexy, priviri perverse cum doar la Andrea am mai avut parte.

Am mai povestit putin si am plecat.

Roxana sper cat i-a placut si tie cat de cat si te-am simtit a esti un suflet cald.. Iti doresc numai bine in viata si sa fii cuminte. Pupici.

Aspect – 10: la fata ii dau 10, sani 10, fund 10, , picioare 9, e genul meu.

Igiena – 10 epilata DA , curata DA , parfumata DA ,a facut dus DA, inainte sa ajung eu.
Atitudine - 10 e ok, civilizata, vorbeste frumos, NU vorbeste mult,

Atmosfera creata: 10, muzica .
GFE – 10 DA sarut pe buze, , DA FK, DA sarut pe corp, DA  imbratisari, DA alinturi. 
Oral – 9 NU neprotejat (asa am ales eu), DA face deep, DA atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, DA priviri in ochi, DA foarte umed
Normal – 10 schimbat mai multe pozitii la care NU a comentat, ,DA geme , DA te atinge, DA priveliste frumoasa, DA contre, DA se misca mult cand e deasupra, 

Anal –NA
Pret : 150 ron/ORA OP/NP+FK 
Timp petrecut: 60 min d_t_d
Raport calitate pret: bun
Recomandare : da
De revenit: da.

• Like 13
Postat

Am incercat de foarte multe ori sa ajung la aceasta faptura minunata, chiar daca nu stiam, si nu ma asteptam sa imi placa asa mult. Cred ca a trecut mai bine de o luna de cand am sunat prima data , am lasat-o mai moale un timp insa saptamana trecuta am incercat de cateva ori binenteles fara rezultat.

La fel luni, cu mai multe sprante am insistat , dar degeaba dar marti am avut noroc. M-am programat din timp si am reusit sa ajung la domisoara acasta micuta de inaltime , foarte tanara, 19 ani declarati, o fata frumusica, cu zambetul pe buze , feminine, Care m-a asteptat imbracata doar in lenjerie intima, scotand in evidenta un fundulet dragalas si niste sani foarte mari si frumosi.

M-a poftit inauntru mi-a oferit de baut, am povestit cateva minutele, am stability ca raman o ora cu normalul protejat.

Mi-a dat prosop curat si cald, am facut dus si m-am pus in pat langa ea. M a asteptat goala binenteles. Foarte dragalasa. I-am facut cateva minute Oral, are o pasarica foarte gusoasa, curate, epilate corespunzator, fara mirosuri suspecte. M-a bucurat de aceasta degustare pana cand mi-a venit chef de mai mult. A trecut ea la putere si mi-a facut un oral foarte bun, DEEP, de multe ori, atentie la zone adiacente, atingeri, foarte frumos.

La normal am inceput cu ea deasupra mai multe pozitii apoi pe la spate , misionar, , au fost destul de multe . Nu mai retin nici o ordine Am terminat prima runda, a mers la baie urmat runda 2.Mi-a placut mult. Mi-a facut si un handjob, isi misca mainile chiar bine, se implica mult . Scuipa juniorul foarte sexy, priviri perverse cum doar la Andrea am mai avut parte.

Am mai povestit putin si am plecat.

Roxana sper cat i-a placut si tie cat de cat si te-am simtit a esti un suflet cald.. Iti doresc numai bine in viata si sa fii cuminte. Pupici.

Aspect – 10: la fata ii dau 10, sani 10, fund 10, , picioare 9, e genul meu.

Igiena – 10 epilata DA , curata DA , parfumata DA ,a facut dus DA, inainte sa ajung eu.

Atitudine - 10 e ok, civilizata, vorbeste frumos, NU vorbeste mult,

Atmosfera creata: 10, muzica .

GFE – 10 DA sarut pe buze, , DA FK, DA sarut pe corp, DA imbratisari, DA alinturi.

Oral – 9 NU neprotejat (asa am ales eu), DA face deep, DA atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, DA priviri in ochi, DA foarte umed

Normal – 10 schimbat mai multe pozitii la care NU a comentat, ,DA geme , DA te atinge, DA priveliste frumoasa, DA contre, DA se misca mult cand e deasupra,

Anal –NA

Pret : 150 ron/ORA OP/NP+FK

Timp petrecut: 60 min d_t_d

Raport calitate pret: bun

Recomandare : da

De revenit: da.

Te pup dulce dulce :)

Postat

eu cred ca tu nu sti la cine ai intrat ptr ca eu daca ma sarut ma sarut pe gratis doar ptr ca imi place....

Intreaba pe oricine care a fost la mine si daca mam sarutat cu ei ptr bani......nu cred ca te crede cineva

am fost luni dupa masa la tine, te am sunat de vreo 4 ori si mi ai dat mesaj ca nu poti sa ma iei pana marti...am insistat ca sunt din alt judet si ai acceptat...stai vizavi de piraeus...cred acum ca ti amintesti de mine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...