krdjali Reputație: 120 Postat Noiembrie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2014 Fara chef de munca (din pricina de vreme) imi propun sa fac ceva de umplut timpul; scurta documentare, cateva incercari prin Titan (nu se leaga nimic la vizionare) ma las catre Dristor. Sun la nr din titlu, indrumat undeva intre Dristor si Baba Novac, pe Mihai Bravu. Deschide o tinerica plinuta, "unde-i matura de 37 ani" ntreb, "nu mai e" raspunde domnisoara cu ochii frumosi si gura carnoasa, imbracata intr-o rochicioara neagra, bine infipta pe picioare in holul intunecos. Cu gandul la Stela (Dristor) care a luat calea diasporei imi zic sa vad si altceva in segmentul BBW, ca palida compensatie. Decid o ora, poate merita. Cer la baie, protagonista pune un prosop pe ea, cere banutzu' , duce la casierita-centralista. aflu ca mai este o domnisoara in locatie. Cand cade prosopul imi cade si moralul, aspect de bucatareasa tanara ce zaboveste prea mult deasupra oalelor. Imperativ imi cere sa incepem, cu ce in mintea mea ce cauta alert o motivatie. Zbang, se mufeaza 2-3 minute , adulmec si eu sanii generosi, miroase a tinerete, piele fina, bine intinsa . Inca 2 min si pune gluga pe capul cu o singura orbita(si aia goala). Atac un misionar, schimb repede cu ea pe o parte si eu pozitia broscoiului. Dupa 20 min de batzaiala ma intreaba cat ma tine prima tura (in conditiile de fatza 2 ore zic in sinea mea), sa las loc si de a doua. Incetinesc ritmul cu gandul la versul "ce-i mana pe ei in lupta, ce vroia acel Apus?". Pe hol un confrate cu gura mare intra alaturi si el nedumerit ca nu daduse peste matura din anunt (deduc din dialog) Iau o pauza de un min, ma ataca iar cu oral dupa ce deretica putin zona. Constincioasa, temeinica, masina de cusut "Ileana". Fac o concesie, montam alta gluga si atac din spate, izbutesc printre carnuri si in 5 min depun laptzii in polimer. Baie, echipat, fug aruncand priviri speriate peste umar.. 50 min pline de greutate, la propriu si la figurat. Ma jeneaza un sold, probabil am exagerat sau sarcina a fost prea mare. Cu sabia tarash prin baltoace, usor schiopat reperez masina cu ochii impaienjeniti de compromisurile pe care le fac. Locatie 8, curatzel Actrita 6, tinerica, spalatzica, categoria +85kg (poate exagerez) Oral 5-6Normal 6, icneste usor din spatele pleoapelor inchise.Normal eu, 10 am nervii tari.GFE 7-8 rade la glumitzele delirate de mine in scop motivational.150 faraoni Pentru cine adora provocarile recomand. 6
Membru Premium only-me Reputație: 17667 Postat Noiembrie 20, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 20, 2014 Si poze, sa vada lumea ce ai calarit :laugh2 .Poti confirma daca pozele sunt reale?nu am cautat pe google. 3
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Noiembrie 20, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 20, 2014 https://nimfomane.com/forum/topic/28609-0784506116/?hl=0784506116&do=findComment&comment=528537
krdjali Reputație: 120 Postat Noiembrie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 20, 2014 "Si poze, sa vada lumea ce ai calarit :laugh2 .Poti confirma daca pozele sunt reale?nu am cautat pe google." Nicio legatura cu pozele, cred ca din relatarea mea e evident ca l-am futut pe Joe Frazier cu fatza de domnisoara. Retrospectiv vorbind sentimentul e destul de tonic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum