xterminator560 Reputație: 21 Postat Noiembrie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2014 MATURA, 30 ani, ofer companie intima, cer si ofer discretie si seriozitate, Zepter,100 L 19 Nov 11:000784.650.155Bucuresti AT Mare teapa,cat cuibul de mare...sa incep cu inceputul..Fiind in zona cu niste treburi,ramanandu-mi ceva timp liber,am cautat ceva in zona si am dat de anuntul damezei,sunat,cerut detalii programat in 10 min si ajuns.Eu nu fac 2 finalizari,dar nu-mi place sa fiu grabit asa ca am ales o varianta de 100 lei ora ca sa stau linistit in privinta timpului.Locatia este chiar in blocul cu zepter,scara de langa carpatica,la et.4 cu liftul,adica 6 daca o iei pe scari.Mi.a deschis dameza cu pricina,care este cea din poze,m-a poftit inauntru i-am inmanat banii,am fost poftit la dus cu specificatia ca daca doresc oralul neprotejat dusul este obligatoriu ,m-am executat,reintors in camera am trecut la actiune.A inceput ea cu un oral in scarba facut mai mult cu mana,si cand dadea semne ala micu de trezire,s-a culcat la loc cand am auzit inerfonul,o usa tratindu-se,vocile mai multor barbati si a fetelor,avea colega programare,dar cred ca avea programare cu un grup,iar colega inseamna inca vreo cateva fete,de 2 am dat eu in hol in drum catre iesire,pe alta am vazut-o deschizand usa de la bucatarie,usa bucatariei fiind chiar langa usa de la camera in care am fost,in fine o harmalaie si un tambalau mare,prea mare ptr. Ap. De doar 2 camere.In fine m-am inhibat ,mi-a pierit cheful si am plecat,neterminat,dar cu banii dati,si n-am sa mai calci in acel cuib.Si acum notele: Locatia 3 prea multa aglomeratie,geluri de dus ieftine si pe terminare,prosop prea mic,instalatii sanitare vechi si un miros urat in baie.Fata corp 7,sani mici,nu m-a asteptat in tinuta adecvata,este cea din pozeServicii oral 3,normal nu am facut,nu am mai apucatGFE 3 fk nu face,implicare deloc,nu te lasa s-o atingi prea multPret 100 leiNu recomand nici locatia,nici fata 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum