xterminator560 Reputație: 21 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 21, 2014 ANDREEA, 35 ani, educata, stilata, rabdatoare, cu experienta, ofer domnilor manierati companie intima (oral, normal) in locatia mea discreta, Piata Unirii-Universitate-Romana, 100 L/ fin, 150 L/ ora, caut colega, 21 Nov 11:000720.146.730Bucuresti Pozele sunt reale..nu le pot incarca acum,dar mai incerc.Consider ca este de evitat pentru igiena defectuoasa,concret miroase a transpiratie statuta mai rau ca un barbat,iar calcaiele sunt shmirghel.Eu am vizitat-o cat inca era in locatia unde sunt pozele facute,prin august,acum am vazut in anunt alta zona.Cand am intrat in locatie mirosea puternic a deodorant,probabil ca se daduse exact cu 1 minut inainte sa.mi deschida mie.Am platit ora 150 de lei,nu am stat o ora,am plecat cand am inceput sa simt mirosul de transpiratie si cand i-am vazut talpile si calcaiele cu scorbura,nu crapatura,scorbura,si cand am vazut ca nu s-a igienizat dupa prima finalizare.Nu i-am cerut banii inapoi,nu sunt ghertoi..nu as fi facut inca o finalizare,dar mi-ar fi prins bine un pic de masaj,la care am renuntat. Nu recomand si nu ma mai duc.Serviiciile sunt ok,dar ce folos,daca e nesimtita ca femeie si nu se simte pe sine,sau poate nu-i pasa..
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 21, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/448-andreea-0722972763-universitate/
xterminator560 Reputație: 21 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 21, 2014 Nu sunt pozele alea,sunt altele
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 21, 2014 E topicul ei, doar ca nu s-au mai postat pozele noi
xterminator560 Reputație: 21 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Noiembrie 21, 2014 1 1
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 21, 2014 Stilata pasarika
marinionel Reputație: 27 Postat Octombrie 13, 2015 Postat Octombrie 13, 2015 Andreea nu sta bine la capitolul seriozitate. Am stabilit cu o seara inainte si am stabilit ca a doua zi la 8,45 o sun sa ne intalnim. Am sunat si am dat mesaje si nu a raspuns.... asa ca faceti cum vreti domnilor. Eu nu o mai caut.
amyramyr Reputație: 4 Postat Octombrie 5, 2016 Postat Octombrie 5, 2016 E veche femeia de vreo 10 ani o stiu eu ,, mai mult nu zic in comentariul de sus aceEa persoana a explicat totul nu are rost acuma si eu sa o iau de la capat.. DE EVITAT
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum