georgent09 Reputație: 80 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Fata sta la iesirea din Slobozia spre Tandarei, dupa Rompetrol, in fata la abator.Draguta, cam 1,70, plinuta, sani mari, vorbareata, prietenoasa. Oral cu prezervativ, normal, fara anal. Daca esti genul ce cauta o fata mai rubiconda, ea e!Mie mi-a fost bine cu ea. Se implica si stie sa se faca placuta. 50 oral si normal, 150 ora la hotel.Eu am intrat la scurt in marginea padurii, geme frumos.Bafta 2 Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Suna tentant recenzia as incercao si eu dk as gasio))) Link spre comentariu
georgent09 Reputație: 80 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Bifat din nou astazi la domnisoara, nu mai era stradala dar in urma telefonului ne-am intalnit. Fara prea multe discutii, pe marginea padurii, imediat dupa Slobozia, bancheta din spate bagata in sedinta si dai lupta cu duduia deasupra. Domnilor, nu glumesc deloc, mijloc subtirel, cu putina burtica, sani de la ma-sa de iti vine sa mori si ea in pozitie de parca ar fi stat pe scaunel, capul lasat pe spate mult, gemete de parca as fi avut minim 24 cm si miscari frenetice! Buna in draci si pe deasupra se mai si tragea de sanii aia mari! De belea!Un singur repros, imediat ce termini se da jos, dar imediat. Ar mai putea ramane nitel, jumatate de minut...Scorul vizitei de astazi cu totul 70 de lei ca nu era la program. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum