Sari la conținut

PleasureJust4You 0754620593

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

si la iasi cand ajungi sa iti penetram toate gaurile care iti fac placere si sa iti umplem gutita cu mostenitori?

• Oras:cluj-mures
  • Oras:cluj-mures
Postat

a reusit cineva sa ajunga la ea,?eu tot am sunat .dar.................nimic

Vizitator
Reputație: 0
Postat

a reusit cineva sa ajunga la ea,?eu tot am sunat .dar.................nimic

V am mai spus, daca sunt cu un client ocupata NU raspund la telefon, si in zilele de luni, marti si miercuri incep programul doar dupa orele 12 AM.

Cum imi este posibil v cu fiecare care ma suna, dar cand suna 3 deodata nu am cum inchide telefonul sa i raspund celuilalt.

Multumesc de intelegere.

O seara plina cu placeri explozive va doresc.

Vizitator
Postat

sa inteleg,ca trebuie sa sunam dupa 12?

Luni, marti si miercuri ....da , programul meu incepe de la 12 ....restul zilelor ramine normala de la 09 la 22 .... pina vineri .... in weekenduri NU prestez

multumesc de intelegere 

placeri explozive va doresc 

Vizitator
Postat

Pacat de lipsa locatiei, ca la ce servicii oferi, esti unica in Mures.

N-ai reusit sa rezolvi aceasta problema?

Demult am rezolvat problema locatiei :) ...nu prea ai fost atent Masterblaster

Vizitator
Postat

Suferi de prostatita, adenom de prostata sau chiar cancer la prostata   sau  doar doresti sa ai parte de orgasme explodante te invit sa ai parte de un  MASAJ LA PROSTATA  condimentata de un oral delicios ... oferita de mine.

O sedinta de masaj tine de la 30-60 min. in functie de solicitare pretul de la 100 - 150 ron .( preturile NU sunt negociabile )

Te invit, te provoc sa incerci ceva nou , senzatii ce nu vei uita usor .

Te astept la nr meu de mai sus     0756.456.868    ptr programari zilnice de la orele 09-22 .. .in limita locurilor disponibile.

Va astept  :gifs_ojos 

Vizitator
Postat

Doresc sa anunt , ca fiind armata rusa in vizita saptamina urmatoare voi avea in oferta mea doar ... ORAL neprotejat cu finalizare unde se doreste, inghitire, masaj la prostata , anallingus ... la pret de 150 ron / 90 min, si anal celor care solicita la inca 50 ron extrapret.

Programul ramaine acelasi ........  pupicei .... :male

Va astept la cavalcada de placeri explodante  :felatie  :sexanal  :masaje  :blowj0b 

Vizitator
Postat

DA, nr de telefon mai este valabil . 

0756.459.868

Vizitator
Postat

buna. tot incerc sa te sun dar nu imi rsp......

scuze, probabil suni in momente nu tocmai prielnice ( sunt cu vreun client )

Vizitator
Postat

Armata rusa fiind in retragere de pe la mine, va anunt ca imi reiau serviciile, TOTALITATEA serviciilor oferite de pina acum ...

Oral neprotejat cu finalizare in gura sau oriunde vei dorii --- 1 sau 2 finalizari 30 minute  - 100 RON

Oral neprot + Normal protejat finalizare in gura sau oriunde vei dorii ---finalizari cate poti/doresti - 1 h 1/2 min - 150 RON

ptr cei care solicita anal ...doar protejat + 50 ron

si pretul meu de 200 RON ptr timpul de max 3-4h ramine valabil celor care isi doresc sa petreaca mai mlt timp in prezenta mea ...

si serviciile ramin ALL INCLUS !!!! ...tot ce iti trece prin minte 

Programarile in continuare le voi face cu o zi inainte de intilnire, in  limita locurilor disponibile.

Daca Nu ridic inseamna ca sunt in actiune cu ceva in gura ... revino te rog, dar nu insista din minut in minut

NU raspund la NR PRIVATE, nu raspund la SMS .... NU resun pe nimeni

• Membru Premium
Postat

Demult am rezolvat problema locatiei :) ...nu prea ai fost atent Masterblaster

Cand am postat eu nu era rezolvata. Uita-te la data postarii.

• Oras:targu mures
Postat

Salutare tuturor! Referitor la d.na as vrea sa adaug niste lucruri:

Cica ofera anilingus si masaj la prostata etc. Dar nu stiu cum ar fi cu igiena, mie nu mi ar conveni ca inaintea ma sa faca la cineva dupa care mie. Numai asa poti sa contactezi vreo boala e.coli etc. ! Te linge in goaza dupa care face la altul un oral neprotejat mai ales cica nu duce lipsa de clienti! Ar trebui lamurita treaba

Postat

Salutare tuturor! Referitor la d.na as vrea sa adaug niste lucruri:

Cica ofera anilingus si masaj la prostata etc. Dar nu stiu cum ar fi cu igiena, mie nu mi ar conveni ca inaintea ma sa faca la cineva dupa care mie. Numai asa poti sa contactezi vreo boala e.coli etc. ! Te linge in goaza dupa care face la altul un oral neprotejat mai ales cica nu duce lipsa de clienti! Ar trebui lamurita

Vizitator
Postat

te ai inregistrat sa imi poti scrie 2 comentarii ?

Tu ai impresia ca la mine barbatii se invart pe banda ??? pe care i sug ... neprotejat ... .ii masez la prostata , etc etc

Nu fiecare client solicita anallingus .... si nici fiecare client masaj la prostata .... si legate de infectii sunt f lamurita de tot.

Eu personal am analize la zi .... unde totul este OK. .... deci ...nu ai decit sa iti pui intrebari si sa stai cu ele in cap. 

Viata e plina de riscuri alegerea iti apartine ! Faci ce doresti TU sa faci ....  

• Like 1
Vizitator
Postat

te ai inregistrat sa imi poti scrie 2 comentarii ?

Tu ai impresia ca la mine barbatii se invart pe banda ??? pe care i sug ... neprotejat ... .ii masez la prostata , etc etc

Nu fiecare client solicita anallingus .... si nici fiecare client masaj la prostata .... si legate de infectii sunt f lamurita de tot.

Eu personal am analize la zi .... unde totul este OK. .... deci ...nu ai decit sa iti pui intrebari si sa stai cu ele in cap. 

Viata e plina de riscuri alegerea iti apartine ! Faci ce doresti TU sa faci ....  

• Like 1

Postat

dar nu iti faci analizele dupa fiecare client .... SA STII CA UN BARBAT SE GANDESTE SI SA NU DUCA CEVA ACASA...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...