gicu69 Reputație: 80 Postat Martie 5, 2015 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Martie 5, 2015 as reusit cineva sa mearga la ea?
silviu88 Reputație: -53 Postat Martie 10, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 10, 2015 si la iasi cand ajungi sa iti penetram toate gaurile care iti fac placere si sa iti umplem gutita cu mostenitori?
gicu69 Reputație: 80 Postat Martie 10, 2015 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Martie 10, 2015 a reusit cineva sa ajunga la ea,?eu tot am sunat .dar.................nimic
cioc cioc Reputație: 0 Postat Martie 10, 2015 Oras:tg mures Oras:tg mures Postat Martie 10, 2015 Si ieu am sunato toata ziua de ieri si astazi si nimic.Stie cineva?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2015 Postat Martie 10, 2015 a reusit cineva sa ajunga la ea,?eu tot am sunat .dar.................nimicV am mai spus, daca sunt cu un client ocupata NU raspund la telefon, si in zilele de luni, marti si miercuri incep programul doar dupa orele 12 AM. Cum imi este posibil v cu fiecare care ma suna, dar cand suna 3 deodata nu am cum inchide telefonul sa i raspund celuilalt. Multumesc de intelegere. O seara plina cu placeri explozive va doresc.
silviu88 Reputație: -53 Postat Martie 11, 2015 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 11, 2015 si care e raspunsul cand ne vizitezi si noua orasul iasi?
gicu69 Reputație: 80 Postat Martie 11, 2015 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Postat Martie 11, 2015 sa inteleg,ca trebuie sa sunam dupa 12?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2015 Postat Martie 11, 2015 sa inteleg,ca trebuie sa sunam dupa 12? Luni, marti si miercuri ....da , programul meu incepe de la 12 ....restul zilelor ramine normala de la 09 la 22 .... pina vineri .... in weekenduri NU prestez multumesc de intelegere placeri explozive va doresc
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2015 Postat Martie 12, 2015 Pacat de lipsa locatiei, ca la ce servicii oferi, esti unica in Mures.N-ai reusit sa rezolvi aceasta problema? Demult am rezolvat problema locatiei ...nu prea ai fost atent Masterblaster
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2015 Postat Martie 12, 2015 Suferi de prostatita, adenom de prostata sau chiar cancer la prostata sau doar doresti sa ai parte de orgasme explodante te invit sa ai parte de un MASAJ LA PROSTATA condimentata de un oral delicios ... oferita de mine. O sedinta de masaj tine de la 30-60 min. in functie de solicitare pretul de la 100 - 150 ron .( preturile NU sunt negociabile ) Te invit, te provoc sa incerci ceva nou , senzatii ce nu vei uita usor . Te astept la nr meu de mai sus 0756.456.868 ptr programari zilnice de la orele 09-22 .. .in limita locurilor disponibile. Va astept
marius5566 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2015 Oras:Alba Oras:Alba Postat Martie 15, 2015 Mai poti pune poze ca nu ne suparam :> chiar si "in actiune".
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2015 Postat Martie 15, 2015 Doresc sa anunt , ca fiind armata rusa in vizita saptamina urmatoare voi avea in oferta mea doar ... ORAL neprotejat cu finalizare unde se doreste, inghitire, masaj la prostata , anallingus ... la pret de 150 ron / 90 min, si anal celor care solicita la inca 50 ron extrapret. Programul ramaine acelasi ........ pupicei .... Va astept la cavalcada de placeri explodante
alexandru1980 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2015 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Martie 18, 2015 Numărul de telefon, mai este valabil? ??
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2015 Postat Martie 18, 2015 DA, nr de telefon mai este valabil . 0756.459.868
farfanel Reputație: 0 Postat Martie 18, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Martie 18, 2015 buna. tot incerc sa te sun dar nu imi rsp......
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19, 2015 Postat Martie 19, 2015 buna. tot incerc sa te sun dar nu imi rsp...... scuze, probabil suni in momente nu tocmai prielnice ( sunt cu vreun client )
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 19, 2015 Postat Martie 19, 2015 Armata rusa fiind in retragere de pe la mine, va anunt ca imi reiau serviciile, TOTALITATEA serviciilor oferite de pina acum ... Oral neprotejat cu finalizare in gura sau oriunde vei dorii --- 1 sau 2 finalizari 30 minute - 100 RON Oral neprot + Normal protejat finalizare in gura sau oriunde vei dorii ---finalizari cate poti/doresti - 1 h 1/2 min - 150 RON ptr cei care solicita anal ...doar protejat + 50 ron si pretul meu de 200 RON ptr timpul de max 3-4h ramine valabil celor care isi doresc sa petreaca mai mlt timp in prezenta mea ... si serviciile ramin ALL INCLUS !!!! ...tot ce iti trece prin minte Programarile in continuare le voi face cu o zi inainte de intilnire, in limita locurilor disponibile. Daca Nu ridic inseamna ca sunt in actiune cu ceva in gura ... revino te rog, dar nu insista din minut in minut NU raspund la NR PRIVATE, nu raspund la SMS .... NU resun pe nimeni
Membru Premium masterblaster Reputație: 941 Postat Martie 21, 2015 Membru Premium Postat Martie 21, 2015 Demult am rezolvat problema locatiei ...nu prea ai fost atent Masterblaster Cand am postat eu nu era rezolvata. Uita-te la data postarii.
Razvan781 Reputație: 0 Postat Martie 21, 2015 Oras:Targu-Mures Oras:Targu-Mures Postat Martie 21, 2015 Accepti si **spam editat**?
muresionut Reputație: 0 Postat Martie 23, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Martie 23, 2015 Salutare tuturor! Referitor la d.na as vrea sa adaug niste lucruri:Cica ofera anilingus si masaj la prostata etc. Dar nu stiu cum ar fi cu igiena, mie nu mi ar conveni ca inaintea ma sa faca la cineva dupa care mie. Numai asa poti sa contactezi vreo boala e.coli etc. ! Te linge in goaza dupa care face la altul un oral neprotejat mai ales cica nu duce lipsa de clienti! Ar trebui lamurita treaba
muresionut Reputație: 0 Postat Martie 23, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Martie 23, 2015 Salutare tuturor! Referitor la d.na as vrea sa adaug niste lucruri:Cica ofera anilingus si masaj la prostata etc. Dar nu stiu cum ar fi cu igiena, mie nu mi ar conveni ca inaintea ma sa faca la cineva dupa care mie. Numai asa poti sa contactezi vreo boala e.coli etc. ! Te linge in goaza dupa care face la altul un oral neprotejat mai ales cica nu duce lipsa de clienti! Ar trebui lamurita
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2015 Postat Martie 23, 2015 te ai inregistrat sa imi poti scrie 2 comentarii ? Tu ai impresia ca la mine barbatii se invart pe banda ??? pe care i sug ... neprotejat ... .ii masez la prostata , etc etc Nu fiecare client solicita anallingus .... si nici fiecare client masaj la prostata .... si legate de infectii sunt f lamurita de tot. Eu personal am analize la zi .... unde totul este OK. .... deci ...nu ai decit sa iti pui intrebari si sa stai cu ele in cap. Viata e plina de riscuri alegerea iti apartine ! Faci ce doresti TU sa faci .... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2015 Postat Martie 23, 2015 te ai inregistrat sa imi poti scrie 2 comentarii ? Tu ai impresia ca la mine barbatii se invart pe banda ??? pe care i sug ... neprotejat ... .ii masez la prostata , etc etc Nu fiecare client solicita anallingus .... si nici fiecare client masaj la prostata .... si legate de infectii sunt f lamurita de tot. Eu personal am analize la zi .... unde totul este OK. .... deci ...nu ai decit sa iti pui intrebari si sa stai cu ele in cap. Viata e plina de riscuri alegerea iti apartine ! Faci ce doresti TU sa faci .... 1
muresionut Reputație: 0 Postat Martie 23, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Martie 23, 2015 dar nu iti faci analizele dupa fiecare client .... SA STII CA UN BARBAT SE GANDESTE SI SA NU DUCA CEVA ACASA...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum