Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

încă nu cam într.o ora! Anunț când ajung la birou. Pupici

bine

atunci dispooo cam intr-o ora

:)

• Oras:constanta
Postat

mda....sa mai diversificam topicul!

sa fie vreo 3 saptamani de atunci.o ora aproape de miezul noptii, am gasit-o Dispo pe crs92. locatie arhicunoscuta, de la alinutsa bebelusha pana in zilele noastre am tot trecut pe-acolo.

cristina e o fata comunicativa, ii plac taclalele, poate chiar prea mult.acum realizez de ce se cafeleste amelia cu ea :). eu am refuzat cafeaua la ora aceea,dar am acceptat o bucovina plata de 0.5l la care am tot fumat si am palavragit :)

la partea cu sexu', se straduieste sa iti satisfaca dorintele.ON placut, deep, dar i-am recomandat ca deep-ul sa il faca sustinut cat mai mult. Dracii din noi au asa o placere sa vada fata lacrimand, sa se sufoce si sa saliveze abundent ;). eu unul nu sunt asa pretentios.

la normal protejat am luat pozitia calaretului de curse scurte dar la galop si am terminat relativ repede in compania gemetelor cristinei.

ca o consolare, am aflat ca a foat cea mai reusita partida din acea zi!:))

ca note, cam asa as zice:

locatie 9

aspect corp 6.5,nu sunt fan BBW dar de 5-6 ori/an merge,față 9

gfe 9.5, fk inclus. piercing in limba.

ON si NP 8.5-9

igiena 10

taxa vreo 150 parca, pentru cca 1 ora si ceva dtd.

recomand pentru fanii BBW, raport pret calitate mai mult decat corect.

spor!

• Like 4
  • Oras:Bucharest
Postat

O suge bine Criss si daca bei o cafea la Filicori pe Lapusneanu e recomandat sa urci si la Criss sa ii dai o muie, dar problema ei pe forumul asta e lipsa pozelor si nu vrea deloc sa remedieze problema.

• Like 2
Postat

O suge bine Criss si daca bei o cafea la Filicori pe Lapusneanu e recomandat sa urci si la Criss sa ii dai o muie, dar problema ei pe forumul asta e lipsa pozelor si nu vrea deloc sa remedieze problema.

nu mai sta langa filicori.

Postat

nu mai sta langa filicori.

Asta-i deja vu cu dezamagire asa mi-a zis alt user cand nu mai statea la ciresica in blocul ala de babe.

• Oras:Constanta
Postat

Fetili arata atita di frumoasie...ku rimelu plins tat pi obrajori...dila inecari !!! :)

• Like 1
Postat

mda....sa mai diversificam topicul!

sa fie vreo 3 saptamani de atunci.o ora aproape de miezul noptii, am gasit-o Dispo pe crs92. locatie arhicunoscuta, de la alinutsa bebelusha pana in zilele noastre am tot trecut pe-acolo.

cristina e o fata comunicativa, ii plac taclalele, poate chiar prea mult.acum realizez de ce se cafeleste amelia cu ea :). eu am refuzat cafeaua la ora aceea,dar am acceptat o bucovina plata de 0.5l la care am tot fumat si am palavragit :)

la partea cu sexu', se straduieste sa iti satisfaca dorintele.ON placut, deep, dar i-am recomandat ca deep-ul sa il faca sustinut cat mai mult. Dracii din noi au asa o placere sa vada fata lacrimand, sa se sufoce si sa saliveze abundent ;). eu unul nu sunt asa pretentios.

la normal protejat am luat pozitia calaretului de curse scurte dar la galop si am terminat relativ repede in compania gemetelor cristinei.

ca o consolare, am aflat ca a foat cea mai reusita partida din acea zi!:))

ca note, cam asa as zice:

locatie 9

aspect corp 6.5,nu sunt fan BBW dar de 5-6 ori/an merge,față 9

gfe 9.5, fk inclus. piercing in limba.

ON si NP 8.5-9

igiena 10

taxa vreo 150 parca, pentru cca 1 ora si ceva dtd.

recomand pentru fanii BBW, raport pret calitate mai mult decat corect.

spor!

Multumesc! P.s Dispoooooooooo!!!
  • Oras:km 4-5
  • Oras:km 4-5
Postat

andra ce cauti aici fata iesti pe triaba? am foast in aceasi clasa sunt eu tziganu :_)_

Postat

😂😂😂😂 andra😂😂😂 dacă tu zici😂 îmi place numele ăsta😂 îl rog pe Domnul pisicit să îmi schimbe si mie titlu😂 Andra cu forme😂😂 sună mai bine decât " bruneta cu forme" ...în rest sunt bine! Tot la liceu ca am rămas repetenta😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...