Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

Vizitator unul-oarecare
Reputație: 0
Postat

Tel inchis, vreo sansa azi ?!

Ma, greu e sa dai mai sus pagina sa vezi detalii, sa cauti putin printre randurile astea. Madam spune clar ca doar duminica este disponibila... las-o dracu' de treaba...  :slap2

• Oras:Intre văi
Postat

heiiii acum imi dau eu seama de ce ma durut in fund astăzi....cred ca.ma.durut in fund de parerea ta :)))) Yo daca vriau slabesc,da tu puls nu o mai lumești ca nu ai cum! Fraierica PULA MICA :))))

o oooo rostogol te dai la barfa cu ciocanarii??? te-a durut in cur de pulicicile la golanii  cum draq??  pulile mari -mici tot te fut in gura daca vor baieti si tu tot nu slabesti.......

• Like 1
Postat

sac de grasime, cica bruneta cu forme :laugh2

confirm...ai mare dreptate..multa,mare si destula este tipa....pozele sunt cea mai buna dovada!!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

tu esti ala care vorbea ieri despre respect si il puncta pozitiv pe putache ala de o b i e c ti v?

pai cu acelasi respect te invit sa-mi sugi putin pula dupa ce te-ai spalat pe dinti .

• Like 7
  • Minus 6
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Aiii leeeee ce e aici baiii nene :)))) #valens...cel mai destept cedează...asa ca ...bineinteles ca tu esti prost de ti ss ofilesc lorile de la floraria pulii mele....eu voi ceda...si te voi lasa sa ma fidici pe pagina...ca de...atât te duce dibla! RATATULE!

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Bre fata a zis oo😎

Sau poate mata ai mai multe!😂

Oua se gaseste la peata!😊

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Cristina, bravo ție fata!

Am fost de vreo 2 ori la tine si m'am simțit super, si asta iti spune cineva extrem de corect, obiectiv si direct.

Nu te asemeni tu la fizic cu o zână, dar cum nu te iau de nevastă sa știi ca te-am recomandat.

Oral 10

Normal 10

Atitudine 10(are cultura generala)

Fizic 6

De recomandat!

• Like 3
  • Oras:Banat de Orange46
Postat

intrebai pe un toping cate postari iti trebuie ca sa devii verde! Iti spun eu: MULTEEE dar daca continui sa scrii prostii, nu vei deveni niciodata verde! Ba din contră...vei fi BANAT

tu l-ai banat?? sau cineva cunoscut tie???...umbli cu chestii necurate 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

ooo..hopa hopa penelopa.....mi-ai vizitat profilul rostogol mic ce esti....care mai bine il sari decat sa il ocolesti

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...